АПРИЛската дружина заедно е веч година!

• 11 263
  • 283
  •   1
Отговори
# 255

Я да ставате веднамагическииииии  пусни

# 256
Добро утро и от нас!
Емма благодарско да кафенцето  bouquet

# 257
Добро утро! Hug
Емма, мерси за кафенцето и поздравчето! Hug

Ето да видите малко снимки от нас как пием вода! Flutter Flutter

# 258
Емма  мерси за кафето Hug

ЛУРДЕС  ама как хубаво си държи шишенцето браво на вас  Grinning

desita79   за коричките аз я мажа в момента с кремчето на Мустела против крусти след баня и престоява цяла нощ.Взеха малко по малко да ни падат ,но ще е голямо борене с тея корички докато ги махна докрай

# 259
  • Временно
Здравейте!!
Днес правим 5 години с моя сладолин!Заповядайте!

Вчера заведохме Сиана за първи път на плаж,че срамота-цяло лято на море пък не го е видяла.Много и беше интерсно!

# 260
Добро утро!

Ето едно поздравче от мен - Simple SmileSimple SmileSimple Smile

ЛУРДЕС много сте сладки  Hug

eva_merry Честито, пожелавам ви още мнооогооо години любов и разбирателство. Сиана май много и харесва на плажа. Hug Браво на детето  Heart Eyes

# 261
Ева честита годишнина! Още 55 ви пожелавам, най-малко!
Я бързо признавайте, кой имаше рожден ден на 13? Помня аз датата, но забравих кой. Бърррзо да си вдигне ръката и да почерпи, че ще се върна в старата тема и ще го издииря този виновник, да е жив и здрав!
Лек и усмихнат ден от нас, ние си бием камшека на пук на жегата!

# 262
Еva_merry , честита годишнина!  txtloves 1dating Two Hearts Да се обичате все така!! Леле, и книжка четете вече Crazy Peace

Аквариел, Hug

Едно предложение и от мен: На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече! Crazy Crazy

# 263
Едно предложение и от мен: На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече! Crazy Crazy
  newsm10  bouquet

# 264
  • В събота
... само дето сигурно лигавицата на нослето малко се е поизсушила, явно от климатик, а то ние климатик само в колата пускаме.

От както се е родила Ния е постоянно на климатик и няма такова нещо като изсушена лигавица. За тези близо четири месеца изобщо не сме имали никакви здравословни проблеми, не е кашляла, не се е сополила, нямало е хъркане. Мисля че доста се преекспонира вредата от климатика.

# 265
eva_merry  честита годишнина .

Tikvichka  и аз съм на същото мнение и ние сме пускали климатика в големите жеги и не сме се разболявали

# 266
Здравейте момичета!

Аз няма какво ново да кажа,при нас все същата PeaceЗатова ще споделя как видяхме 2-те чертички и как го направихме Дани /не с подробностите разбирасе/ Wink
Сватбата ни беше миналата година на 28 април!Последва смяна на жилището /с по-голямо/ и закупуването на кола!Започнахме да работим за бебе,като аз много исках да е пролетно /по възможност майско/ Mr. GreenСлед 3 месеца опити началото на август си направих тест!Цикъла ми беше точен като швейцарски часовник,затова при 3 дневно закъснение бях Убедена,че съм бременна!Като излязох от банята с теста в ръка изтърчах при мъжа ми и му викам :"Виж какво излезе....бременна ли съм?!?" newsm78 той гледа теста и  повтаря:"Бременна ли си?!?" Не вярвахме,че може да е положителен.....затова като по сигурно отидохме в аптеката от където преди 10 мин. го бяхме купили!Ние двамата нахилени...аптекарката ни гледа озадачено!Аз й подадох теста и я питам :"Бременна ли съм???" а тя отговаря :"Ами....Даааа!!!Има втора черта,макар и бледа!Бременна си!" Мъжа като ме разцелува там в аптеката,като заподскачахме и двамата....такава радост беше newsm44Дани е планирано бебе....едва изтраяхме 9 месеца да минат и да си го гушнем Wink
/сега същата тази аптекарка бута количка Grinning има  момиченце на около 2-3 месеца/

Хриси-Писи и аз ня твое място нямаше да мога да реагирам навреме!Истината е,че навсякъде около нас има такива деца.....в нашия Аспаруховски парк има доооооста ooooh! засега успявам да го опазя!
eva_merry честита ви годишнина!Бебка явно е доста послушна щом си лежи кротко на плажа!
Доли аз не бих имала търпението да чакам 2-3 часа пред кабинета с бебе на ръце  Naughty Щеше да ми кипне много по-рано ....на Дани също!Аз също получих подобно държание от моя личен лекар /бях споделила с вас/ и оттогава крака ми не е стъпвал при него и само чакам декември да дойде и да го сменя!Същото направи и ти щом не си доволна Peace
Аз ли нещо съм изтървала,ама къде е мама Хелън?

# 267
Tikvichka, може и да не е виновен кллиматика  Peace , просто предположихме, че е така, защото според педиатърката Боби няма хрема, а има някакви засъхнали корички от вътрешната страна на нослето, които са залепнали и за това му прохърква нослето, а това се получавало обкновено от сух въздух, от своя страна въздуха се изсушава от климатика и така. Може да не ми е много точно обяснението, но долу-горе така беше. А освен това Боби наистина няма сополи, не се вижда нищо в нослето, диша и се храни ноемялно, а има звук, все пак се надявам да не е сериозно, а ако беше, мисля, че педиатърката щеше да ми обърне по-сериозно внимание  Peace

# 268
Емма, мерси за кафенцето и поздрава !
Ето нещо и от мен  Simple Smile

http://vbox7.com/play:ebe3bb5c

Хораа,стискайте палци,че май ще ходим при свекитата за седмица  Sick
То ще бъде една борба за надмощие над беба,едно чудо  #Crazy
Хич не искам да им я давам даже да я гушкат  Sad  Само аз ли се втелясвам така ?  newsm78

# 269
  • Бургас
Днес Мимето стана на 4 месеца  Grinning
Заповядайте да се почерпите

- наздраве от нас  Wink
Честити месечинки на всички бебчета родени на днешната дата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт