АПРИЛската дружина заедно е веч година!

• 11 275
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Добър ден и от нас Simple Smile
 Лурдес, мерси за хубавата темичка  bouquet

И аз да се включа с мнение-  Как имате ентусиазъм да спорите за глупости /естествено семейство без скандал- не е семейство, но...../,когато се нацупя мойто мъж ми казва:"Погледни си детето,гушни го,целуни го и пак ми кажи имали причина да се сърдиш на когото и да било ?!" Peace- и на мен всичко ми минава..

Относно пъпчето, аз смятам да го "изнеса" зад граница, на едно много скъпо за мен място- Малта! Там си пожелах бебе/след като дълго време не ставаше и не ставаше/ и желанието ми се сбъдна- даже от там си го доведахме.
А теста не го пазя, и може би сега малко ме е яд.

Исках още нещо да пиша,ама  newsm78 забравих. Хайде после като се сетя ще пиша..

Честита месечинка на празнуващите  bigdance2
и  Честит  рожденник на Хиксита newsm59

Да са живи и здрави и да радват родителите си !

# 31
Това го копнах от една друга тема....на мен ми оправи настроението hahaha

1. Хомосексуалист, който се изхожда по голяма нужда - СЕРГЕЙ
2. Човек, който ходи по голяма нужда по два пъти - БИСЕР или ДИКЕНЗ
3. Човек, който седи до кръста във вода - ДУПЕДАВЕЦ
4. Човек, който лиже задници - АНАЛИЗАТОР
5. Дете, което не е родено в Гърция - НЕГЪРЧЕ
6. Човек, който се разхожда из гората и задава въпроси на дърветата - ПИТАГОР
7. Полов акт с кол - КОЛЕБАНИЕ
8. Човек, който спира коне и каруци - КОНСПИРАТОР
9. Човек, който събира коне - КОНСУМАТОР
10. Човек, който търси жаби - ДИРИЖАБЪЛ
11. Дете, което не ходи по голяма нужда - НЕСЕСЕРЧЕ
12. Човек, който расте с една педя - ПЕДЕРАСТ
13. Човек със 100кв. метра задник - ГЪЗАР
14. Жена, която бие мъжа си - КУРАБИЙКА
15. Мъже в редица - КУРНИЗ
16. Човек, който мрази старите хора- ДЯДО МРАЗ
17. Човек, който се завира в дините - ДИНОЗАВЪР
18. Човек, който пипа парите на леля си - ПАРАЛЕЛЕПИПЕД
19. Човек, който си маже космите с нафта - КОСМОНАВТ

# 32
  • София
hrisi_g, ние миналата пролет бяхме в Малта. Попаднахме съвсем случайно там - имахме резервация за Гърция, но времето тотално се сговняса и за един ден (благодарение на Интернет и кредитна карта) се организирахме за Малта.

Може би защото това им беше първо излизане в чужбина, първия полет със самолет, първото море по никое време....на децата им стана място-мечта, също както и на теб Simple Smile Голямата вече мечтае да учи там висшето си образование Simple Smile

# 33
Сисе, ще падна  rotfImao rotfImao rotfImbo

Честит рожденник, Хиксита! Да е жив и здрав и много да те радва! Hug Hug

# 34
ЛУРДЕС пак страхотно си се справила с новата темичка!  Hug

Честито на всички месечинки-сладуринки днес!

Нана къде избяга бе жена, не те пускам за повече от ден да не се отчиташ  Hug

Вчера Габи беше акала само веднъж (по принцип си ака по 4-5 пъти на ден) и днес сутринта направо памперса изригнаааааа, отиде не само на чаршафа ами и на матрака.....отварям памперса то вътре все едно току-що си сипвал с черпака  Joy Толкоз ако съм виждала да ака само Стефи на Петя- ама той е голям мъж  Shocked

Хискита честит ти рожденник! Да ви е жив и здрав и много послушен!   bouquet
Алоказия много сте сладки!!!
arodoet2 непременно се покажи ако можеш тази вечерс прическата, че не само мамите дето са имали сватби се вълнуват, ами и ние дето сме още неомъжени тръпнем с тебе  Crazy Crazy Crazy
КРИСИ и Габи така и се случва от време на време да проплаква много жално на сън - чуавала съм я и да се смее Sad  Според мен е нормално.  Peace
 Ваня лек път и да си изкарате много хубаво на моренцето  Hug

Ние с Васко нямаме брак, ама и да имахме не бих казвала на свекитата "мамо" и "татко"!  Naughty Те са ми казали че искат да ги наричам по имена- Георги и Димка.

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 13:12 от Aquariel

# 35
Това го копнах от една друга тема....на мен ми оправи настроението hahaha

1. Хомосексуалист, който се изхожда по голяма нужда - СЕРГЕЙ
2. Човек, който ходи по голяма нужда по два пъти - БИСЕР или ДИКЕНЗ
3. Човек, който седи до кръста във вода - ДУПЕДАВЕЦ
4. Човек, който лиже задници - АНАЛИЗАТОР
5. Дете, което не е родено в Гърция - НЕГЪРЧЕ
6. Човек, който се разхожда из гората и задава въпроси на дърветата - ПИТАГОР
7. Полов акт с кол - КОЛЕБАНИЕ
8. Човек, който спира коне и каруци - КОНСПИРАТОР
9. Човек, който събира коне - КОНСУМАТОР
10. Човек, който търси жаби - ДИРИЖАБЪЛ
11. Дете, което не ходи по голяма нужда - НЕСЕСЕРЧЕ
12. Човек, който расте с една педя - ПЕДЕРАСТ
13. Човек със 100кв. метра задник - ГЪЗАР
14. Жена, която бие мъжа си - КУРАБИЙКА
15. Мъже в редица - КУРНИЗ
16. Човек, който мрази старите хора- ДЯДО МРАЗ
17. Човек, който се завира в дините - ДИНОЗАВЪР
18. Човек, който пипа парите на леля си - ПАРАЛЕЛЕПИПЕД
19. Човек, който си маже космите с нафта - КОСМОНАВТ

аааххаахахаахааха  hahaha

# 36
Искам да попитам Коя е pudingmama??? Няколко пъти я "засичам" че е в нашата тема и чете,но никога нищо не е писала?Априлска мама ли си??? Всичко виждам аз....
/даже и съм си го написала под аватара/ Mr. Green

Нищо не казвате на новия ми аватар  Crossing Arms Гледайте какъв поглед съм дръпнала Wink

# 37
Сисе на мен ми харесва много аватара ти-много е екзотичен  Crazy Ти ли си вярно на снимката- ако е така направо си супер! Party

# 38
  • София
ха-ха-ха ! Сисе, да видиш, че и аз всичко виждам Simple Smile Да не искаш да конкурираш Стефинка с този аватар :

# 39
  • София
hrisi_g, ние миналата пролет бяхме в Малта. Попаднахме съвсем случайно там - имахме резервация за Гърция, но времето тотално се сговняса и за един ден (благодарение на Интернет и кредитна карта) се организирахме за Малта.

Може би защото това им беше първо излизане в чужбина, първия полет със самолет, първото море по никое време....на децата им стана място-мечта, също както и на теб Simple Smile Голямата вече мечтае да учи там висшето си образование Simple Smile

Най- искрено ти пожелавам да имате възможноста да сбъднете това желание/и всички останали,разбира се/на щерката- заслужава си. Аз лично,като поотрасне малко Вики,заминавам да си уча там магистратурата...... Но, "живот и здраве" както се казва Simple Smile

Sisee newsm10 за "преводите ",а също и за аватара /щом си го изпроси/ Joy,но да знаеш,че завиждам за ЙЕРОТСКИЯ поглед, който си докарала Mr. Green

# 40
аййй Ваня недей така бе жена....ти ме изуми Blush Бях с този аватар /който ти си показала/ само за няколко минути!Как успя да ме мернеш  Shocked ааа не....неща да се конкурирам със Стефинка Naughty тя е по хард Mr. Green Преди време ви излъгах,че нямам любима актриса...имала съм и това е имено тази от аватара /голата мадама/ -Чарлийз Терон Peace Много ме кефи!
Aquariel аз нямам такъв поглед /за съжаление/ незнам коя е тази newsm78 но ми легна на сърцето снимата.....невероятни очи!

# 41
Ooooo Сисе и аз я харесвам много....любим филм с нея "Sweet November"  http://www.imdb.com/title/tt0230838/ и онази вечер гледахме "Ханкок" http://www.imdb.com/title/tt0448157/ пак с нея- егати мацката е! A за филма "Monster" е качила 20кг само за ролята - http://www.imdb.com/title/tt0340855/

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 13:55 от Aquariel

# 42
Моята свекърва не може да ми е приятелка по простата причина, че е точно 40 години по-възрастна от мен и е набор на баба ми Mr. Green
Голди, моята е 39 години по-голяма от мен  Mr. Green Освен  това е зла, сръдлива за всяко нещо, което не става по нейния начин, смята да живее поне още 200 години, и води абсолютно здравословен живот, не готви /това го прави свекъра/, прави гимнастика, по-слаба е от мен  Mr. Green и т.н. и т.н.! Не, че и мисля лошото, но ми идва да ...  Banghead

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 14:06 от cow

# 43
  • София
Ха добър ден и от нас.

Честити месечинки на празнуващите днес бебоци!

Хиксита, Честит ти рожденник - да е много щаслив, късметлив и послушен!

Лурдес, чудесна тема!   bouquet

Сисе, супер ти е аватара!! (и двата) Peace

ВаняМ, приятно изкарване на морето, ние тази година ще го пропуснем и вместо на море ще ходим ето тук http://www.visitbulgaria.net/bg/veliko_tarnovo/hotels/the_house_of_st_george.html

Нашето пъпче си е в къщи за сега.

А за свекитата направо не ми се кометира, всичко беше много добре докато не се роди Марти и се започна със съвети, които не съм искала и с едни сръдни ...  ooooh! ooooh! А като си помисля, че и аз ще съм свекърва някой ден .....

# 44
  • Бургас
Темата за свекървите ми е любима, за това се включвам  Laughing

Ние с Милен не сме женени, но тя така или иначе ми се води нещо като свекърва. Много е добра жената, ама много мърмори. Като започне, чак спирка няма. Добре, че се виждаме 4-5 пъти в годината. За първи път преди около 2 месеца като заведохме детето, се започна със съветите - биберон не му трябвало на това дете, ама да съм го пооблечала, че духало, на море в никакъв случай преди 3-тата годинка да не съм го водела....  Crossing Arms Хм, викам - защо? Ами аз баща й тогава го заведох...  #Crazy Викам пак - добре де, то морето ми е под носа, какво пречи догодина да я заведем? Ами можело да й стане нещо...  Crazy
Другата седмица заминаваме пак так, че ще я кръщаваме на 15-ти на Дряновския манастир и от сега гледам да се настойвам психически. Ама какво да се прави, стара е жената, с други разбирания, свикнала с определен начин на живот - и да искам няма как да я променя. Все ще я изтрая за по няколко дни в годината.  Wink Иначе тези обръщения "майко" и "татко" - няма сила, способна да ме накара да ги използвам към хора, различни от собствените ми родители  Peace

Общи условия

Активация на акаунт