Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 012
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Супер, че е за 29, тъкмо щях да кажа, че за 27 ми изникна неотложен ангажимент.

Та записвам се и аз:

1.Марти
2.Яна
3. Донси- ще бъда само с Кико.
4. Рокси
5. Гери - със Софи и Ири

Момичета, ето сайта на Приказка без край:

Иве, много миличко описваш как се прегръщат двамата. Хайде, идвай на партито, пък ние ще помагаме.  Hug А и там има какички, които наглеждат децата.

А, виждам, че Рокси и донси са писали преди мен. Нанасям поправка в списъка.

Сетих се, за страховете, Ирина се стряхуваще от пиукащи играчки, но като че ли вече не. За сега това съм забелязала.

# 271
Та тактиката ми е да я изправям срещу страховете и докато ги преодолее. Peace
Гъсе, предлагаш да изкарам прахосмукачката и да я вижда ли  Thinking

# 272
Биха ни ваксината. Дели за по- малко от месец е дръпнал с три см, сега е 80 см., 9800кг. Моят син също е започнал да предпочита в някои моменти баща си.
1.Марти
2.Яна
4. Рокси
5. Гери - със Софи и Ири
6. Боряна

# 273
  • Асеновград
О , ще станете 10 , ще станете. Mr. GreenЗавиждам ви.
Гъсе / не мога да свикна с новия ти ник , пък на Йоана не знам как да казвам галено / , връчи и на Гана една лейка и една лопата и да прекопае малко градинката.
Ками , Гери е голяма скица с тия чехли hahaha.
Тедо го е страх от шумни играчки , пискливи такива , иначе от прахосмукачка или блендера , когато разбивам лед , не го е страх.А те вдигат повече шум от играчките , странна работа.

# 274
  • BG
Бройте и нас!

1.Марти
2.Яна
4. Рокси
5. Гери - със Софи и Ири
6. Боряна
7. Стефи

Марти, Слава Богу, че Десо е добре! Аз много обичам да шофирам, но истината е, че стават много катастрофи. Особено през лятото хората стават много разсеяни, а зимата - поледица ... Абе въобще smile3555

За сега не съм забелязала Етко да се страхува от нещо ... Като беше малък се стресна няколко пъти от прахосмукачката и от тогава нямам проблем.

borianna, прекрасни мерки и теглилки!

Етко много обича да се борят с баща си на спалнята. Вечер го следи къде ходи и какво прави с голям интерес!

# 275
Ей,завиждам ви искрено, че ще се съберете да празнувате заедно.Ще бъде сигурно много забавно и весело  Hug

Ники няма страхове май не го е страх от чужди хора ,обича всичко що издава шум,помага ми даже с прахосмукачката,като дърпа шнура и натиска копчетата hahaha Може би го беше страх да стои сам като беше по-малък и затова вечно неразделни ходехме,дори в тоалетната бяхме заедно като се налагаше Laughing Сега пак ме преследва,но поне остава сам да заспива в стаята ,не трябва да му вися над главата .

Ние също бяхме на преглед вчера да изкарваме медицинско за яслата и го измериха 11,6 кг и 78 см ,възраст 1г и 23 дни .Човека расте усилено  JoyАма то няма начин след като похапва всичко. Grinning

# 276
О Гъсе / не мога да свикна с новия ти ник , пък на Йоана не знам как да казвам галено / , връчи и на Гана една лейка и една лопата и да прекопае малко градинката.
Близките ми ми казват Ани. А Ганка пищи от кеф като види лейката, като падне накрайника на градинския маркуч и тя прави опити да го сглоби
mimoza_lolko ,пробвай! Peace Остави го да я разглежда, казвай му че ще чистиш с нея. Винаги когата е в стаята и пускам някой шумен уред я предупреждавам.радва се на пасатора, защото знае че после има ядене.
Баща и днес стана свидетел как яде любеница и изпадна в ужас.Не търпи да е омазана, а аз и давам да се маже с любеницата

# 277
  • Canada
Здравейте!
Най-после качих няколко по-нови снимки на Раян Heart Eyes

Герито много сладка с чехлите! Heart Eyes

Тактиката страшното нещо да е пред погледа му и ние я ползваме. Едно клатещо се конче така стоя сума ти време в полезрението му, после ходеше да го пипа лекичко и вече го тръска с все сила. Когато още се страхуваше, слагахме кончето пред една стъклена витрина hahaha и вършеше страхотна работа, не припарваше там! От балони също се страхуваше - пак така премина. Виж, за кухненския робот не мога да измисля как да стане. А преди все пускахме прахосмукачка като сме тримата - единия чисти, другия гушка и обяснява. В момента се страхува от много силно шумолене на найлон.

# 278
За ядене имаше панделки (10 лв. 1 кг, само на това помня цената), палачинкови рола, сандвич хапки, пилешки филенца, панирани кашкавалчета и сиренца...нямат кухня, затова ако ще ядем трябва да поръчаме предварително кетъринга.
утре ще се видя с моколоко в парка и ще я питам дали ще идва, ако Галена се върне в Сф по-рано и тя и Кая сигурно ще се включат
MrsK, много хубаво детенце е Раян   Grinning благородно завидях заради тревните площи  Peace
Иве, сега е моментът да дойдеш - там наистина има момичета, но и ние сме насреща  Hug
Никола се страхуваше от един бухал-играчка от детско меню, който се навива и се движи. Първите пъти рева, след това се сгушваше в мен, когато му го покажехме, но постепенно надви страха си, сега когато го види го бута с погнуса  Laughing

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 21:55 от marisasav

# 279
Аз лично нямам особени претенции за яденето. Каквото искате вие- това. По удобно ще е нещо във вид на хапки може би.
Мъжът ми може би също ще иска да дойде след 18 00, така че може да го броите и него. Ще го питам по късно за всеки случай.

# 280
MrsK, супер са всички снимки, голям бонбон е Райън. Обаче си личи, че живеете в чужбина, градинките са чисти, да ти е кеф да се излегнеш на тревичката. При нас снимките от парковете са с фон всякакви боклуци  Confused
Гоца, свеки работи в Интерхотела, но там нямат детска секция. В момента строят детски външен, но няма да е готов скоро. Тя не беше сиурна дали в някой изобщо има детски, /освен на градския плаж/, но може да провериш в х-л Пирин, той е нов и доста луксозен  Hug

# 281
  • sf
и Танчето каза,че ще дойде. Ще пише в темата когато има време.

1.Марти
2.Яна
4. Рокси
5. Гери - със Софи и Ири
6. Боряна
7. Стефи
8.Таня

за храната и аз нямам претенции.  Ако някой има координати на някои непишещи майчета, нека има каже.
Напр. Томасе, Рени...не помня вече кои бяха

# 282
Рокси, почти всичко е във вид на хапки, без пилешките филенца май. Мисля, че може първо да запазя часа за 29-ти, съответно да поръчам тортата, а кетърингът да го уточним по-късно (след като ви кажа какво точно има и на каква цена). Ако е сигурен Емо, доави го ти в списъка, за да не става объркване
Иве, по въпроса с Ози - храната е на парченца, понякога по дребни, друг път като днешните тиквички по-едри, но е много добре разварено всичко  Hug

# 283
Да, може да броим и Емо, ама не знаех дали да го пиша на отделен ред:)
Утре ще звънна на Томасе.

# 284
WINks, знаеш ли как се казват едни дунапренени мини диванчета -  за деца са и са в много свежи цветове и се разгъват?

Общи условия

Активация на акаунт