Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 019
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
момичета, няма проблем да запазя в приказка - ако искате да решим коя ще е датата и аз ще отида да проверя какви са им свободните часове. Ако е през седмицата предполагам, че ще е по-спокойно, събота и неделя са като че ли по-натоварени. Наемът е 50 лв за два часа, а 3 лв е парчето торта. Има и някакъв кетъринг, детски менюта, пиене се поръчва на място...

# 256
  • sf
маисля,че първо трябва да проверим кога са им свободните дати и часове, следобед, може би 17:30-18ч.
а въобще събираме ли се поне 10 мами?

# 257
Здравейте  Hug
Аз не съм много активна последните дни, но в някаква дупка съм изпаднала, много съм разсеяна и неорганизирана, до Пикадили ходим по 3 пъти на ден, защото все забравям да купя нещо важно. Ето, пак забравих АМ за Гери  Rolling Eyes
СтефиHug значи така  се оказва за тази прословута програма за подкрепа на майчинството. То май всичките им програми са с едно НО  Shocked
Марти,  добре че Десо е жив и здрав  Hug
Ние др.седмица сме в Сандански, така че няма да сме на РД-то. Но ще разглеждам снимки Simple Smile
Гери не проявява желание да се храни сама, препочита, ако й попадне лъжицата в ръката, да храни мен или баща си. Но иначе само ни шпионира, много са й интересни нещата за възрастни и само ни имитира. Ето, научи за какво се ползват чехлите на мама  Grinning http://kmancheva.multiply.com/video/item/4/100_5575.mov
Също много харесва да си играе с татко си, и особено да му се качва на корема и да поляга там  Heart Eyes
Хайде засега, следва приспиване на Герито; и аз пожелавам бързо оздравяване на болничките  Hug

# 258
Ами добре,Марти айде питай имат ли свободни часове за 27 сряда или 29 петък от 18ч.Поне като гледам тия дни ще могат повечето.Само торта поръчай,мисля че 20 парчета ще стигнат,с надпис нещо от рода на честита 1 год. юлче 2007.За храна не се ангажирай според мен,но другите да кажат.Сега ще видя къде се намира клуба,в Гео Милев ясно,ама сайт май няма.

# 259
  • sf
и аз не знам къде се намира клуба.
А торта от 20бр ми се вижда много, защото ние май няма да сме повече от 10 , а децата не ядат торта. И за друго ядене и пиене е най-добре секи на място да си избира.

# 260
Да ви питам - вашите деца страхуват ли се от нещо? Някакъв предмет или действие?  
Мариян изпада в ужас още докато види прахосмукачката, да не говорим като я пусна.../та затова и чистенето с нея... Rolling Eyes / Също така от миксера,кухн.робот и даже и от по-силно стряскащо свирещи играчки...  Crazy
Буба я е страх от лекарски слушалки. Последния път като я водих на консултация орева квартала в мига в който видя доктора. После в къщи си сложих слушалки на врата да меря кръвно и тя изпадна в същия див рев. От тогава слушалките са на масата, когато пожелае ги взима, някой път дори ми дава да я преслушам. Плака и от една пееща кукла, а сега само нея иска.
Та тактиката ми е да я изправям срещу страховете и докато ги преодолее. Peace

# 261
29-ти от 18 ч е свободно, на 27 е заето, пиенето може на място да го поръчаме, яденето не обаче. Торта от 14 парчета я режат поне на 20.
Пускам списък, за да видим колко сме, всеки да се добавя
1.Марти

# 262
1.Марти
2.Яна
За тортата е точно така!  Peace
Марти кажи къде се намира приблизително.Имам карта на клубовете от Инфо гайта за родители,но не намирам Приказката.

# 263
Намира се на Голаш № 14 мисля, че беше. От Бастилията се завива по ул. Гео Милев и първата в ляво е ул. Голаш, на 100 метра от дясно е клуба

сега излизам, довечера ще се включа да видя как върви списъка и какво ще решим

# 264
  • sf
1.Марти
2.Яна
3. Донси- ще бъда само с Кико.

Кико го е страх от шишарки  hahaha и от една пералня на кака си. Ама сигурно защото бучи ужасно.

а какво значи,че яденето не може там, трябва нещо да си поръчаме при резервацията ли?

# 265
Какво е Бастилията?
Аз ще съм и с Надина,няма на кой да я оставя.

# 266
  • sf
Бастилията е 31во Училище., при Румънското посолвсто.
И аз щях да взема Роки, ама тя ще е с баща си на палатка, та за туй.

# 267
  • София

Идва ми се на РД но с двамата сама не става.Днес отиваме пак на доктор да ги преслушват.
Кажете отзиви за кухнята на Ози гъсто ли е на парченца ли е ?
Ники го е страх или по точно се погнусява от зеленаци марули трева борче,Ради пипа всичко,но пък той ги преживява нещата през нощта буди се с рев и понякога не можем да го успокоим доста време.Той е и по гальовен но по мечешката.Насълзяват ми се очите като се за прегръщат в кошарата,дано и за на пред да се обичат.

Gerundi знаеш ли дали има някъде в Сандански хубав хотел и вътрешен минерален басейн 70см за деца?Ако някой друг знае нещо да казва?

# 268
  • sf
Намерих сайта http://prikazka.net/

# 269
1.Марти
2.Яна
3. Донси
4. Рокси

Общи условия

Активация на акаунт