Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 036
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте  Hug

Първо за снимките: Гоца, и аз с кеф разгледах всичките, много сте хубави, а пък за двамата сладури - нямам думи, като две слънчица са, особено са ми мили тези снимки в кошарката, когато си играят и се гушкат двамата  Heart Eyes И честити християнчета!
Ели, а ваш Коки много лъчезарен, със страхотна усмивка, наистина на хубаво място сте били  Hug
Ели-дм, Никола страшно сладък, снимките с балоните много ми харесаха  Hug

Йоанка, а твоето име ми е в Топ 3 за любими женски имена  Mr. Green А иначе заподозрях, че се казваш така, още когато беше пуснала преди време един албум с име Jo&Bo или нещо подобно  Grinning
Бубе, и Гери имаше такъв период с хапане, даже тук бях споделяла; при нас отмина - така се случи, че тогава се разболях и не ходехме с Гери при другите дечица за около седмица; после като възобновихме срещите, тя беше забравила за хапането. Макар все още да съм на тръни, защото става много люта момата като някой я ядоса, чак трепери, и гледам да съм наблизо, за да предотвратя евентуална  атака  Sick Но пък нас не ни е хапала, а само другите дечица; дано скоро да отмине и при вас този период  Hug Ето една тема, ако не си я чела, разбира се, от Нашите деца - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=315731.0
Майче, и мен ме е страх от болестите като тръгне малката на градина, остава ми само да се надявам, че ще ги кара по-леко  Praynig А когато кажа на някой, че ще я пускам на градина наесен, насреща ми обикновено цъкат с език "Ама то много рано я даваш, мъничка е още, ще боледува, ще плаче" и т.н. Но лично аз нямам друг избор, иначе наистина си е хубаво да си се гледаме поне още годинка  Sad
Силве, Гери хапва 4 пъти твърда храна, но сега като смятам макс.400-500 грама да изяжда  newsm78

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 14:32 от Gerundi

# 46
  • sf
според педи обривът е реакция от ваксината, появявал се около 11тия ден на слагането. Ще отшуми от самосебе и, нищо не трябва да правя, гърлото му е спокойно , всичко е ок.

# 47
Привет и от нас ! Завърнахме се от морето,Марти се е държал много прили4но ,докато бе6е с дядо си.Само дето неможа да ни познае в4ера като се върнахме и по4на да реве и да се гу6ка в дядо си,ама му мина след известно време.Направо да ви кажа не мога да повярвам колко се е променил за 1 седмица  #Crazy

# 48
здравейте и от нашата къща  Grinning
все опаковам и разопаковам багаж напоследък и съм капнала
А сега подготвям и багажа за море, в четвъртък тръгваме  Praynig Party
Ева е с бабите си навън и аз си отпочивам малко в момента, качих снимки от пребиваването ни в Кюстендил.Има ги и Веси с Инка и таткото  Grinning
http://kadamska.multiply.com/photos/album/1/Eva_#16
засега ви оставям  Sunglasses

# 49
E,Вики ако ще ряпуна се напиши за мене си оставаш донсита!
Гъсето,Мама му или как беше преди значи си е Йоанна-наистина хубаво име!

# 50
  • USA
Ей, много обичам снимки на юлчета!

Донси, каква е тая Камерула?  Joy

Блазе ви на всички с ящни бебета! Моето от 2-3 дена е доста злоядо. Само опитва и плюе и само кисело мляко и АМ яде. Дано да е от зъби, че иначе не ми се мисли.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 02:48 от Winx

# 51
  • sf
 hahaha аз само за малко . Инче тва Вероника го измисли- лятото бяхме в Пловдивския зоопарк и там имаше едни животни като кози с къси крачета, много сладки- Камерунски овце, а Тя чула-недочула има викаше Камерули. Та днес се сетихме за туй и голям смях падна

# 52
Winx линка дава някаква грешка  Confused
Днес ходихме с малчо до един магазин в съседния блок и малчо на собствен ход. Много беше хубаво ама мина 1 час докато се върнем  Mr. Green

# 53
Добър вечер!
Благодаря ви за съпричастието. Ками, четох я тази тема, но все пак много ти благодаря Hug Дели днес много хубаво си игра с децата и само веднъж се опита да хапне, но аз реагирах бързо Whistling
Честно да си кажа все повече ми се приисква второ бебче, но ще гледам да изчакам с правенето му поне до другото лято Laughing
Донси, дано бързо му отмине на Кико Praynig
Лягам да гледам " Секса и градът"- филма, че онзи ден Донси ме запали.

# 54
здравейте и от нашата къща  Hug
от една седмица сме си в Сф, но не се свъртаме много вкъщи, а пред компютъра съвсем...
Иве, големи сладкиши са ти момчетата  Hug люлката е супер, оня ден я гледах в Хипо, всеки път като се загледам в някаква по-обемиста играчка и Десо започва да повтаря, че няма място вкъщи...а то наистина няма де, с нетърпение чакам вече да се преместим. Онзи ден бяхме в новото жилище, оглеждаме стаята на Никола и Десо обяснява къде ще сложим леглото, къде гардероба, а аз му обяснявам къде ще сложим къща за игра, къде мотописта и как няма да има никакви излишни мебели, за да се поберат играчките...
Силве, Доротея ме разби, аз не мога толкова да изям  Laughing...сигурно е някаква криза на растежа, но въпреки всичко явно е с доста добър метаболизъм, за да изяде такова количество. Никола яде 3-4 пъти твърда храна. Сутрин 1 банан, половин голяма праскова или круша, съответно една по-малка, това смесено с кус-кус, овесени ядки, пшениче зародиш или бисквити...това към 10 часа, като преди това към 8 съм го кърмила. На обяд яде основното от кухнята, следобяд десерта от кухнята и вечер по принцип би трябвало да му давам супата, но той предпочита да хапва от нашата храна (седи с нас на масата)...напоследък проявява вкусови предпочитания - много обича домати, плодове всякакви, странджанска разядка с хляб...
ох разписах се и за миналите две седмици...иначе ние сме добре, бяхме на море със свекърва ми и свекър ми и резултатът беше един много разглезен и неслушащ Никола. Първият ден след като се върнахме в Сф го изведох сутринта, отидохме в градинката до нас да го люлея на едни бебешки люлки, към които е пристрастен, и като тръгнахме да ходим към парка ми направи такава сцена, рева в количката все едо кой зае какво е станало...а и преди сме си тръгвали от люлките. А предисторията е, че когато бяхме на морето аз казвам "не" и обяснявам защо не може, Никола недоволства съответно и свеки приглася, "няма бабо, айде може" и му позволява съответното нещо...и все в тоя стил изпълнения...както и да е де, поговорихме си сериозно онзи ден и обеща да сме единни във възпитанието. А иначе Никола пак си влезе в час, слуша и не прави сцени, но първите два дни след морето ми идваше да се гръмна...та в тоя ред на мисли Бубе, като се набъркат много хора в гледането на децата, те може малко да се пообъркат и да започнат да се държат нетипично

# 55
  • USA
Оправих линка, дано сега да се отваря.

# 56
  • София
Еми тва е, който не е чел сто години, чете до посред нощите  Crazy А и снимките ... много. Хубави!
Броя дните до моренце вече...  Rolling Eyes

Ето от нас: РД
И благодаря за честитките следварително!  Grinning

За АМ мойто ЛМ е, че е по-добре вместо краве до едно известно време. Аз смятам още няколко месеца да давам. Близо 500 си изпива дневно.

А за МПР ваксината - тази по касата е и най-добрата на пазара, съществуваща. Ние още не сме слагали, аз вече не помня кое кога е, а педи беше в отпуск ли, ваканция ли... един месец ни каза да пропуснем с консултацията. Ма скоро трябва да идем и за изследвания за яслата. Смешното е, че искат и Васерман на единия родител. Що само на единия?  newsm78

# 57
Сигурна съм, че съм казала как се казвам Rolling Eyes
Ние пък напикахме един диван и като и казах да спре-тя го направи и след малко продължи. С гърнето тъпря поредното поражение. Имам едно малко манипулаторче, което като не е неговата почва да реве. е доста гръмогласна  Whistling

# 58
  • USA
Йоанче, бива ли в 2 през нощта да се занимаваш с такива важни въпроси, като защо не ти помниме истинското име.  Laughing Нали си те знаеме коя си, какво тук значи някакво си име. 

Фил, много е хубава Ники! И тортата си я бива. Simple Smile

Кристиан май пие най-много мляко от юлчетата (за сметка на храната май).

# 59
Добро утро  Hug
Бубе аз скоро си мислих как ли се оправят мамите с породени деца  Rolling Eyes Малкия ми се радваше нещо и скачаше по корема ми и си помислих "ами ако съм бременна?!?". Още са му много мечешки ласките.
Ейй, той се събуди и си слязъл от леглото и дойде в другата стая при мен. Много е смешен  Heart Eyes Само малчо ли няма проблеми да ходи на вън, а в къщи още само пълзи?
Winx вече се виждат снимките... много се е променил Кристиян. Николетка и тя...

Общи условия

Активация на акаунт