Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 046
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
  • Асеновград
Здравейте ,
познайте кой го тръшна гадния вирус с повръщането и разстройството?
Първо Тедо , после мен , хубав уикенд си изкарахме , по леглата.В резултат на вируса Тедо отказва да яде всичко , и мляко не иска , а ми мрънка насреща , че е гладен.Само че каквото и да му дам , го плюе.А и се научи да си пълни устата с вода и да я плюе по блузата си , също така и да като му се карам ми размахва пръст , понякога не знам да му се ядосвам ли , или да се смея.
Така , след като ви се оплаках , да ви почерпя , че мъжът ми днес има рожден ден   party023 beer Popcorn cook и да заминавам да работя , щото имам да наваксвам от вчера.

# 61
привет Simple Smile

Били, да ти е жив и здрав рожденникът, пък вие да оздравявате бързо!

Марти, то и ние долу горе в такъв режим (ама без кърменето), но май в по-големи количества Simple Smile). Случва се и супата и второто да ги изяде на обяд, но ако не ги изяде на обяд после рядко ги иска вечер... свикнала е на кисело млекце с бисквитки или овесени ядки и си ги търси. Та това всичкото ядене е с условието, че не пие мляко, т.е. кърма, а само вода пие.

Велина, Доротея докато пиеше мляко не искаше да яде, та може и от многото млекце да не иска да хапва. Ама все ще прояде, щом има енергия и така, значи не е останал гладен Simple Smile

много са сладки Евето, Ники и Кристиян!  Heart Eyes

Фил, сигурно се предполага, че ако единият родител има сифилис е много вероятно и другият да е прихванал Wink. И за бременността нали само на нас и искаха Васерман... май за брак искат и от двамата само.

По отношение на гърнето - Доротея не го ще вече, от известно време изобщо не мога да я накарам да застане мирно там, голям протест. Та мисля да изчакам, въпреки, че съм за слагането на гърне. Но пък насила хубост не става... (образно, де)

сънувах тая нощ, че се грижа за 10 бебета. Беше страшен сън Simple Smile)).

хубав ден!

# 62
Добро утро и от нас  Hug
Били, честит ти рожденник! Да е жив и здрав и много да ви обича   bouquet и бързо оздравяване..
От два дена съм в София, но не мога да смогна да пиша, поне ви чета.
Много хубави снимки разгледах, естествено защото са хубави децичата. Heart Eyes
Мариян и той е общо взето само на кисело мляко и кърма. Направо незнам...
Вчера имахме инцидент. Заформихме първото зверско падане. Реши че може да слезе от едно стъпало сам и се пльосна по глава. Той баща му не го хвана де, а можел Crazy Сега е с обелен нос и обелено чело.  Confused Ето доказателства http://picasaweb.google.com/mimi4ela/vHipTH/photo#5233503669780340354
Отиваме да ни вземат кръв за изследвания. Ще се включа после пак  Hug

# 63
Гледам доста завърнали се има вече-ще правим ли общт рожден ден?
Ако някой има предложение за място да казва.Ако не ще ходя да питам аз в клубчето за което говорих-без храна,само с торта и за престой.Какво ще кажете за другата седмица?За съжаление по-нататък ще ми е трудно да се занимая,че ме чака кумуване и кръщене.Още рокля нямам,нито прическа,нищо.Гостенките ще са по нагласени от кумата май.Все ми е тая..казано честно.Кръщенето по ме вълнува.Още не съм се запознала с жениха..явно на свадбата,смешна работа.

# 64
  • София
Яна позна за играчката,но не е на марк Laughing
Велина нищо не виждам от линка.
Ще ми се да дойда но срещата РД но сама без придружител няма да мога.
Аз също снощи се замислих че ми липсват онези моменти мъничките бебчета в креватчетата,суетенето покрай храненето,даже и коликите им.

# 65
Да почерпя и аз за мъжа ми и той е рожденик днес.
Били,честит рожденик!Да ти е жив и здрав,а на вас с Тедо бързо оздравяване.
После ще дочитам.

# 66
  • sf
аз съм тук целия август, само да не е събота или неделя. Нямам претенции за час и място.
Яна, споко ще се нагласиш. и прощавай, ама сваТба се пише с Т. / не можах да се стърпя/

# 67
  • Бургас
сънувах тая нощ, че се грижа за 10 бебета. Беше страшен сън Simple Smile)).

Ауууу то това си е направо кошмар, какъв сън... Айде дано не се случва наяве.  Joy

# 68
Здравейте момичета,
ние сме на морето,но от вчера сутринта Марти е с хрема,слагам му Виброцил,но ефект няма.Дайте моля някакви съвети за капки,които сте изпробвали и са ефикасни

# 69
  • sf
аз бих пръскала само физ.разтвор и повече игра във водата-тя си е естествене физ.разтвор.
Кико цялото море си изкара със сополи- нищо не съм му давала.

# 70
На 30-ти пак заминаваме, но дотогава сме си в Сф и съм за общия рожден ден  Hug (особено ако е преди обяд)
Силве, има нещо пророческо в този сън - ако не десет, поне още едничко освен Доротея  Laughing впрочем колкото пъти кажеш, че не искаш две деца, се сещам за историята на майка ми, която била твърдо решена да има само едно дете, докато аз не съм порастнала достатъчно и съм започнала да й мрънкам за братче или сестриче. А гледам, че и сега Мариса обработва сестра ми по този начин  Grinning
снимки от РД на Никола
Benii, пробвай с коризалия - боаронска хомеопатия е, не е класическа, но на мен ми помага. Не са капки, а са хапченца, които се разтварят във вода, става за деца

# 71
Benii, пробвай с коризалия - боаронска хомеопатия е, не е класическа, но на мен ми помага. Не са капки, а са хапченца, които се разтварят във вода, става за деца
Peace  и в комбинация с хомеожен - ако има проблем с гърлото. Но незнам да ли стават за деца

# 72
Аууу, на страхотни снимки се нагледах. Браво  Heart Eyes
Честити ви рожденници, Били и Дес   bouquet
Йоанка, не се засягай - мене няколко пъти ме прекръстиха тук на Гери /може би заради ника/, но знам, че е неволно  Wink
Бубе, и аз искам друго бебче вече, но поне още 2 години съм се зарекла да изчакам, не само, че бях със секцио, но искам да съм си само за Гери поне до третата годинка  Simple Smile Напоследък често ми къркорят червата и аз си представям, че съм бременна и бебчо мърда вътре, даже си слагам ръката на корема, луда работа  Crazy
Ние другата седмица сме си в София, след което заминаваме за Сандански, така че ако се организираме за тогава - там сме  Simple Smile
А гърнето вече не го вадя, замразила съм го за известно време, но верно насила хубост не става  Peace

Бързо оздравяване на болничките  Hug

# 73
Да,бе Вики-срамота!В студентските години си развалих краснописа за да смогвам с лекциите,а сега правописа за да смогвам с форума и децата.Леле,върнах се в първи клас с тия поредни майчинства,на телефона викам АЛО,на кучето БАУ-БАУ!Извинявам се!
Много снимки-комплименти за всички!  bouquet
Честито и на рождениците днес!   bouquet
Марти,много хубава количката на Чико!Никола получи за подарък от вуйчо си това и много се занимава,каката също:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263925&pid=6892848

# 74
Много са хубави всички снимки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт