Седмица от АВГУСТ мина, намалява нашата дружина

• 14 163
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Снощи в 00:50ч. нашата мила gitsa е родила своето момченце Владимир - малкия е с перфектните размери 3220гр. и 51см.
И двамата са добре.. gitsa ви поздравява всички..

Честито момченце Давид на Цвети  bouquet Да расте здраво и послушно!!!

Честита годишнина на BukiTo!!! С пожелания за дълги години семейно щастие и любов!!!

Днес прегледа мина ужасно Cry много болеше, защото акушерката се опита да направи нещо за по-бързо раждане, но без резултат. Шийката си е все така високо и стегната.. много малко се е смъкнала от миналата неделя Confused даже и прокървях малко /2-3 капки/, но тя ми каза, че е нормално.. иначе бебо е добре, тоновете за идеални..
Днес съм се разхождала като луда само и само това диване да излезе по-бързо ама то нещо не иска.. какво инато бебе си имам още от сега.. ама то се е метнало на майка си Mr. Green

# 241
 smile3525 Честит Владимир на мама Гица  smile3525

Най-накрая и тя милата да си гушне мушморочето  newsm44 Много да я слушка  smile3504

# 242
ЧЕСТИТО И НА ГИЦА ! ЖИВИ И ЗДРАВИ! АМА ТО ДНЕС НАИСТИНА НАВОДНЕНИЕ ОТ РОЖБИЧКИ !!! newsm51 smile3525 newsm51

# 243
  • София
Ухааа, колко бебчета само  Grinning

Честити: Владимир на Гица; Давид на Цвети; Димана на Буба; Димитър на Меви и малка принцеска на Кинли !   ylinfant newsm51
Честит първи месец на Мони на Феб! txtloves
Честита годишнина на ВикиТо! newsm51

На всички пожелавам много здраве, късмет и мнооого щастие  smile3525

На мамите, които ще се запътят към родилното - успех и леко раждане Simple Smile А на останалите - търпение и дано не изперкулясаме накрая  Crazy

Аз утре съм на преглед при моя доктор, да видим какво е положението на шийката и да се прецени как ще се процедира. Преди 2 седмици на ЖК лекарката там ми каза, а и доктора ми след това подтвърди, че плацентата ми е започнала да старее и не е хубаво да преносвам с такава плацента. Ми и на мен не ми се ще да преносвам  Confused Отделно се чувствам като мечка, краката са ми отекли и са егати бутовете нагоре, а походката по-бетер и от патица. За спането пък няма нужда да говоря - като се преобръщам от една страна на друга, егати пуфкането и тромавото завъртане. Дано бебка да реши в скоро време да излиза, че хич не ми се ще да й подпомагам, но ако се налага и до там ще се стига.
Днес питах дъщеря ми (нали уж децата имат някакъв вътрешен усет) кога ще се покаже бебето и тя ми отговори - Амииии, в петък! Та да видим дали ще е в петък наистина Simple Smile Поне е хубава дата Wink

Тази вечер бяхме на РД на детенцето на едни наши приятели и там беше и Дуци от юлките 2008 със сина си и малката си дъщеричка на няма и месец Simple Smile Като я видях, още повече ми се доиска да си гушкам и аз вече една малка бубулечка, заедно с каката разбира се Simple Smile Аз си казвам търпение, ама тези наши августинчета егати бойкота ни удрят Simple Smile

# 244

Момичета вчера нямах нет и не можах да се включа изобщо,а и да имах сигурно пак шеще да е невъзможно,защото синчето се прибра от море!

На всички мами сдобили се с бебета най-добри пожелания,да са живи и здрави и бързо възстановяване! Hug

Не случайно станах толкова рано-имам си паднала тапа и болчици Mr. GreenМоже пък днес за нас да е големия ден-стискайте палци и чакайте новини-прегръщам ви всички Hug

# 245
Самоцитирам се:

ИЗДИРВАТ СЕ ИЛИ СЕ ОЧАКВАТ НОВИНИ ОТ:

meranda - 28г. - първа бременност, София
Black Eyed - 24г. - първа бременност, Варна
wikibg - 24 г. - първа бременност, Торонто /Канада/
milena4ko -  първа бременност
koteto55 - 26г. - първа бременност, София
chapla - 37г. - втора бременност, Варна
Lady_sss - 27г. - първа бременност
valeni - 30г. - втора бременност, Благоевград  Hug Хайде мила, къде си днес?
albena1970 - втора бременност
Tsvetidiva - 23г. - първа бременност, София
kseniq - 23г. - първа бременност, Пловдив
Havga - 31г. - първа бременност, София 
menche - 21г. - първа бременност, София

Това са мадамите, за които имаме повече инфо, ако някой се е засегнал, че не е споменат да се обади бързо!  Mr. Green

Честито на Гицето  Hug Да си гушка и слушка малкия Влади!  Flutter

Честит момък и на Цвети! Нека Давид расте послушно и красиво дете! Hug

Честита мома хубавелка на Кинли! От сега нататък само радост и усмивки и за двете!  Hug

Иренка, ще сме с теб за четвъртъка!  Hug

Аграмд, честита тапа и болчици!  Mr. Green Хайде ти си на ред мила!  Hug

# 246
Честит син на Гитца да и е жив и здрав малкия сладурко браво Гитце........Босилека та поизмъчи ама нищо  Hug
В наща темичка настана смут и паника всеки се изнервя иска да ражда.Аз пък се кротулясах кога тогава кво пък толкова девет месеца сме чакали ша почакаме още седмица че и две все пак нали за тва ти определят термин някакакъв въпреки че винаги съм мислела че много малко бебена се раждат около темин мислех че като влезнеш в деветия и хоп. ooooh!
Помислете и от другата страна мен това ме успокоява стои си вътре не реве няма колики добре му е на топличко не е нужно само да прави нищо за всичко се грижи мама....Природата го е измислила....
: agramd
аиде стискам палци днес да станеш наи щастлива на света..... Hug
И аз все си гледам за тапа като я видя мисля а си я запазя за спомен нещо толкова чакано си заслужава да си го хербаризираш или както се казва по химичен термин лиофилизираш това значи друго ма няма нищо.....
Оф някои ми пращо смс  от сутринта и аз като Буби ако си не хвърла телефона еи ма на.Ебати хората къв е тоя зор незнам ама тва е постоянно.Е тва ме дразни и на магазин да ида пак все едно са луди.

# 247
Наща Миши се измуши и ражда наи вероятно изчезна като .........из гащи....
Тя нали каза че секциото таина ша остане ама аз я хванах тва забегване  е само по служебен въпрос нема кво да е.... Thinking

# 248
Еи къде сте бе мамчовци нема никои аз си пиша сама ни кафе има с кои да пия знаех си аз че ще остана сам сама накрая като кукувик ама то така.Еми ша си кютам тук и ша чакам аз един път да стана рано и то нема никои.
Всички ли раждат newsm78.....Сигурно Tired

# 249
Ехаааа...нападение от щърковци  stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl

Ами да започвам:

Честити рожбички на Кинли, Буба, Цвети, Меви и честита годишнина на Вики!

Добре дошла на Future mama и бързо възстановяване! Hug Hug Hug

За утре бих искала да пожелая успех и приказни спомени от срещата със своите рожбички на Котето и Валени!  Hug Praynig Hug Да мине всичко като по вода...ще ви мислим! Коте, ще чакаме да си вкл. лаптопа и да се самопохвалиш!  newsm10

На Agramd, както се казва честита тапа и успех в процеса   bouquet

Ея, ти да не би да си решила да раждаш в домашни условия?

Буби, Интрига хайде дано скоро /днес, утре/ се оттървете от квартирата на бебоците и най-накрая да си нагушите бебешорите, че както ви чета едвам издържате!  Cry  bouquet Hug Бобито, ти имаш оооще мъничко мила-не го юркай, че гледай с що щуротии може да се наложи да се сблъскаш ако поизбърза.   love001

Ковачева, ние също се борим с коликите и аз от онзи ден съм горда притежателка на слинг-та да видим-още не съм го ползвала. Аз си взет без халки-един доста дълъг плат е и пада голямо омотаване  Joy За спането и аз забелязах, че малчо когато се поразплаче нощно време и аз го взема при нас в спалнята веднага се успокоява милия. Дали му е замирисало на мама или усеща нещо друго незная, но все още доста ме е страх с това спане заедно-гледам да не се задържа дълго и като се успи го връщам обратно.  
По този повод незная дали ви споделих, но аз реших от началото да допра кошарата до спалнята ни от моята страна и махнахме преградата помежду ни. Изключително ми е лесно да го обслужвам а и само с едно протягане и бебечо е при мен нощно време за кърмене и обратно. Давам го като идея-изключително удобно и приятно е да се събудиш и до лицето ти да е личицето на бебчо!  Hug А струва ми се, че и малчо усеща, че сме наблизо и е по-спокоен...знам ли всъщност... Heart Eyes

За болките при преглед мога да споделя от опит, че когато няма разкритие не боли, защото доктора не бърка-няма къде, а когато си има дори и малко се налага да се бръкне за да се установи колко е - тогава е болезнено, но не нетърпимо... Peace

Хайде, че пак стана много дълго...Целувам ви...и благодаря от мое имае от името на Мони на всички ви за чудните пожелания...да сте живи и здрави и вие, вашите семейства и вашите рожбички  Hug

# 250
Ех Бобито..с тази диня всеки път като те видя и се запътвам към хладилника...  smile3532  love001

Аааа ама ти си била вече в 38-а...а аз си мислех, че си по-раничко ...ееее успех и на теб от тук насетне...

# 251
Добро утро!

Бобито и аз не раждам, и тапи чакам, и контракции, ама ни едно от трите не се случва
А и кафе не мога да пия, щото пия Арника, а за биричка е рано още ...... newsm78 Мойта госпоИца вчера уж тръгна, после се отказа и док рече: "Ще чакаме". Абе мани , дай за нещо друго да си лафим, че от думата раждаме ми се гади вече (всеки звъни да ме пита  ooooh!). И съм решила вече да казвам, че няма да раждам, щото така съм по секси, па белким разберат намека  #Cussing out
Кажи сега как върви лИбовта?

# 252
Асе, и аз като тебе вече ми писна да ме питат!!! Та последно след една дълга разходка и най-малко 100 човека ме попитаха, кога ще раждаш, на края казах, " Ооо има време, догодина!"  Mr. Green И те с ееей такива очи:  Shocked  "Ама как, я виж какъв ти е голям корема!" "Ами така 4 са вътре!"  Mr. Green Даже днес не ми се излиза, щото не ми е весело и вече ще се сбия с някой, ако ме попита нещо!

Няма да споменавам, че сме още в ремонт, и си чистя от време на време!  Crazy

Аз да питам Интрига, ако не се появи днес, кой ще спретне новата темичка?

# 253
Хелоуу! И аз стачкувам с/у раждането-не ми е кеф тия дни Crossing Arms.Сутринта ходих за последно да давам кръв и урина за изследване и следобед ще си изтегля резултатите от интернет да видя кво е положението; афектирах се разбира се(то иначе ако не се ядоса за нещо човек си е скука)-лекарката, при която ще раждам, за трети път ми каза да ми пуснат тия от ЖК разширено типизиране на кръвната група(дали е А1 или А2), като подчерта, че това се покрива от ЗК; да, ама не е познала-тия ме отбичиха за пореден път, като казаха, че от кръвна банка били казали, че това типизиране се изисква само в случаи на кръвопреливане Twisted Evil; нещастници-ами няма да се типизираме Thinking; акушерката ми пусна днес страшен лаф: тъй като съм била имала доста дълги крака, съм щяла лесно да родя(имало такава закономерност) Shocked; е, викам й аз, те краката ми не са пораснали последните месеци, що това не се прояви при първото ми раждане Joy; щото ми били изтекли първо водите и оттам и неефективните контракции....ами дай боже и на мен да ми се полага едно раждане-песен тогава hahaha
Да не забравя да честитя(щото май не съм) на Гица и Цвети Иванова-да са ви живи и здрави рожбичките Heart Eyes
И на мен вече никак не ми се лафи за раждане, ама писна ми тотално, съвсем изтрещяхме, та и темите ни нещо се сдухаха Tired, по добре да се лигавим нещо...
Асе-ти защо пиеш Арника? newsm78
Колкото до лИбовта-и нея хич я нема, от сутринта се почнахме с "милото", че той ме кара с колата до ЖК и много му накъсах графика Twisted Evil; за всичко е виновен той и точка! Mr. Green

# 254
Току що получих едно прекрасно обаждане  Mr. Green

Мама Валени е родила своя голям-малък мъж, с размери 4150 гр. и 52 см, и с царственото име Калоян. Да и е жив и здрав, голям късметлия !!!

Мама беше мнооого щастлива. Раждането е минало бързо и леко и тя пожела на всички ни раждане като нейното.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт