Седмица от АВГУСТ мина, намалява нашата дружина

• 14 203
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Честито на Валени, ето къде се била скрила, знаех си аз, че има нещо, усещах  Flutter

Да е жив и здрав Калоян и много да радва всички!  Hug

Между другото, аз съм се родила, точно с такива мерки  Heart Eyes

# 256
Асе-ти защо пиеш Арника? newsm78

Моя доктор хомеопат ми го предписа за подготовка на родовите пътища и по-леко раждане. Пие се най-рано от началото на 9 месец, като за жени с първо раждане е добре да не се приема дозата в деня на раждането. За тези с второ и нагоре не е проблем. Но не трябва да се консумира кафе, кола и нищо ментово (дори и бонбони), заедно с Арниката защото неутрализират действието .

# 257
  • Бургас/Пз
Да са живи и здрави големия малък Калоян на мама Валени и Владимир на мама Гитса. Много да ги радват, а мамите бързо да се възстановяват.

Коте и нашто име го севтосаха вече Grinning Mr. Green Mr. Green  Хайде утре е твой ред, ще стискаме палци и ще чакаме добри щъркелови  Wink Laughing Mr. Green новини

Ние сме две в едно още, в петък сме на лекар и мене ме е налегнало едно спокойствие все едно наистина ще ражам догодина.

# 258
  • София
Steli_Meli, тука съм.. не раждам така, че поне тая тема ще пусна Mr. Green виж за другата незнам Laughing

Ооо мен ме събуди сутринта смс от една приятелка.. да ме пита дали не съм родила.. емин е съм като родя ще се разбере Mr. Green

Честит Калоян на Валени  bouquet
Нека расте здраво, усмихнато и обичано дете!!!
А мама бързо да се възстановява и да се връща при нас Grinning

# 259
E, браво на Валени и Гитса ! Какви момъци само, за чудо и приказ !

Феб, ама и след като роди ли пак апетита се обажда  Shocked Ужас ! Онзи ден сутринта пращам мъжа ми до баничарницата за закуски и му викам "Ти си купи от твоите кроасани, за мен нещо по-така". Не знам какъв вълчи поглед съм извадила, не знам какво си мисли вече за мен, но ми беше купил свински ребърца за закуска Embarassed Съжалявам ако ви де доядат, но да видите до къде съм стигнала  ooooh! И Асето после пита как е либофта... Еми на мен като на мъжете вече през стомаха ми минава.

По-късно ще ходя в клиниката да ги помоля да ме пообгрижат малко, то не може така, вече 3 седмици без преглед. Оплюх и държава, и система, чак тукашната рода ми дават вече зор да ходя, сигурно им се качих на главите !

Стели_Мели ме забавлява с издирването на покритите мами  Laughing

Котката Марта, късмет утре  Flowers Four Leaf Clover И една къдрава Марулка  smile3522

Значи чакаме и малко зъболекарче днес на Аграмд  Heart Eyes И още скрити таланти на покрилите се мами, успех на всички   bouquet

# 260
добър ден, и аз съм тук  newsm08

хайде честит ми термин  Mr. Green знам че на 1ва стр пише 11ти ама така го бях изчислила по някава таблица и после си викам кво ще занимавам Интрига, а иначе ми е днес според докторите ама явно не са познали както е очевидно  Laughing
в тази връзка гледам за Арнката съм закъсняла ..

bouquet ЧЕСТИТО НА ГИЦА И ВАЛЕНИ   bouquet ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ВЛАДИ И КАЛОЯН, ОТ ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ДА НЕ СЕ ОТТЪРВАТ  Sunglasses

Асе, Валени са й предизвикали раждането или си е дошло? тя нали до последно се чудеше, бяха й казали че ще й го предизвикват..ама щом е минало лесно- браво  Peace Hug

Боби, мен по тел ме проверяват родителите минимум 2 пъти на ден-сутрин и вечер, a разни приятели, познати, колеги по веднъж
 smile3515 обаче и аз вече им казвам, че съм се отказала, няма да раждам да си гледат работата спокойно  smile3533

сега да си глътна кафето и ще ходим при доктора, да видим какво прави тоя хулиган вътре, нещо плейстешън ли си има кво ли, че е толкова зает  Thinking
а ако е станал мноо голям направо си искам секцио Naughty имах такова желание да се споразумеем ама нейсе  Mr. Green

# 261
  • София
Bubi, оправих ти термина, мило /то накрая ама айде/ Mr. Green
А сега да видим на кой е по-инато детето и кое ще излезне първо Laughing
Аз вчера си мислих, че сигурно и Девичките ще дочакам с тоя моя дивак.. никакви преговори не важат за него и това си е Crazy
Аз съм решила, че вече които ме пита кога ще раждам ще казвам, че ще си го отглеждам в корема до 1-ви клас Mr. Green
Бланш, и моята акушерка ми каза, че дългите крака за предпоставка за по-бързо и лесно раждане Peace
На мамите, които се запътват към родилното желая много късмет и всичко да мине бързо и лесно, и да гушнат здравички бебчета Hug
Успех също и на Котето утре.. ще чакаме самовключване Grinning

# 262
  • Бургас
Ха добър ден и от нас!

Честит Калоян на мама Валени! Честит Влади на мама Гица! Да са ви здравички и много послушни юнаците! На мамите бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома!

Като се сетя майка ми как ме проверяваше по няколко пъти на ден и как я изненадах преди 10 дена в събота по обяд. Добре че беше събота, че как щях да говоря с нея и да напъвам незнам  Joy
Бланш мен като ме сложиха в следродилна на леглото краката ми стърчаха навънка и акушерката вика гледай я каква е дълга не се събира, а док каза, че на това бил разчитал  newsm78

# 263
Здравейте!

Честито на всички мами и техните семейства сладките им бебешори! Да са им много здрави  bouquet

# 264
Бланш за кръвна група, никой не се доверява, защото при тази грешка лекарят е 100% осъден. Ако се наложи, ще я проверят за 2 мин, така че и да имаш и да нямаш типизиране все тая. Въпреки, че вярно странно са ти пуснали изследването  newsm78

ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МАМИТЕ Цвети Иванова, Гитца и Валени!!! Да растат здрави и щастливи деца!

На мен нещо взе да ми писва. Вчера ме пратиха на алерголог и на регистрацията викат, елате след 14 часа. Отивам аз и ми казват, ама алергологът е до 14 часа ....  #Crazy Е нямам думи.  #Cussing out

Коте, стискаме палци за утре, всичко да мине на 6.

Вчера една съседка тръгнала на пазар и викам, дай ще те закараме. Скочи жената в колата и тогава осъзна кой ше кара.  Joy И ми вика, ама ти още ли? Е че какво ми пречи ?? Милата слезе възможно най-бързо  Joy

# 265

Стели_Мели ме забавлява с издирването на покритите мами  Laughing

Ей, сега току-що разпратих пак някое ЛС! Wink Малко може да им досаждам, ама тук неинформирани как ще останем пък!  Crazy
На някои обаче са им пълни кутиите, Havga е влизала на 10-ти последно, но не успях да й пратя ЛС! На Lady_sss също и е пълна кутията!  Peace

# 266
Браво на Валенииии!

Вярвам, че е тръгнало самичко бебчето, защото иначе трябваше май утре да и го предизвикват...или аз се бъркам..Всъщност няма значение, важното е че тя е добре и имат вече още един прекрасен юнак! Да ви е жив и здрав Валени, да бъде послушен /през по-голямата част от времето Wink / и да расте жизнерадостно и обградено с много любов детенце. Бързо възстановяване и скоро отново пак в нашите редици!

Меган, ами да не те плаша ама аз от родилното се върнах само с 3 кг. и си мислех "Ехеее, до 2 седмици и ги няма без зор!" Е не е така-яко манджа пада! Това се дължи на кърменето, което не съм вярвала, че дърпа толкова. Но аз никога не съм била от силно суетните мацки, така че си папкам и гледам малчо да има какво да цока.  Hug Пък и да ти споделя, че от както ходя по разходки насам-натам, мъжете спряха да ме заглеждат с таз количка, а пък тези които се заглеждат го правят в бебока  Crazy Ми та той наистина е по-сладък от майка си  Joy

Попи, одеве забравих да те питам при кой лекар си била ти, че ми стана странно да не е искал при изтекли води да тръгнеш веднага към болницата. При все, че ти си от Бургас !

Брит, историята със съседката е като за скеч!  hahaha

Асе,  Hug

Абе някой знае ли какво стана с Мама Дона? Въобще изчезна яко дим!

# 267
Да са ни живи и здрави новите мами Гитца и Валени и техните рожби!!!Очакваме ви скоро пак при нас с разкази и снимки!

Дари снощи пак я мъчиха колики до 2ч.,мама пое нощна смяна да поспим и ние малко
Днес чакаме на гости и щастливата прабаба
Гадният пъп ОЩЕ не е паднал!!!Сигурно ще влезем в Гинес  за най-дълго задържал се пъп  Close
Излизахме няколко пъти на терасата и мислим утре да е първата разходка,дано и подейства успокоително и спинка поне навън  Praynig

Стискам палци на всички ,които са се запътили към родилното  Hug

# 268
Привет! Аз съм в Токуда вече  Mr. Green
Взеха ми кръв, разписах си документите, правят ми проба за антибиотик, ала-бала... Много съм щастлива от нета!!!
Баща ми милият страшно се е притеснил - сега е моментът да преговарям за наследство  Joy
Мама каза, че тя като ни е раждала, не е бил толкова притеснен, даже е ходил на ски... а сега го гледам, един притихнал...

Честит Калоян на Валени и честити рожбички на всички, които съм изпуснала! Да са живи и здрави и най-голямата радост на мама и тате! Simple Smile   bouquet

# 269
  • София
Момичета, искам да ви питам как мислите да обиличате бебетата на изписването? Thinking

Стели, защо не попиташ педито защо толкова дълго не е паднало пъпчето и да те посъветва евентуално с нещо да третираш?
Дано по-бързо да ви минават коликите и на Дара, и на всички останали бебчета Praynig

Общи условия

Активация на акаунт