Седмица от АВГУСТ мина, намалява нашата дружина

• 14 177
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
здравейте момичета, честито на новите мами, побелавам им цялото щастие, здраве, кьсмет на света да не ги напуска никога и едни много послушни бебчета
за коликите и аз да кажа, нашата бебка като че ли е по спокоина откакто го давама саб с-са , но утре ще и купя колииеф бил много хубав, диетите си ги спазвам , почти нищо не ям така че наистина ги караме по лекичко но си стига будуването.
аз лепенки за пьпа не сьм исползвала, даже в болницата ми забраниха че било много неприятно за бебето, и топоцина сьщо педиатьрката ми каза защо да не го ползвам ма аз забравих ooooh!. таак че самоп спирта е достатьчен мисля
мами, аз и вчера питах, меган я няма някои незнае ли нещо, много странно newsm78
сега да стискаме палци на очакващите  Praynig
благодаря ви за отзивчивите отговори за коликите, много сте ми скьпички Hug

# 151

За успокоение на Стела-а и останалите кърмещи мами,притесняващи се дали бебето суче достатъчно ще споделя няколко признака за добро хранене-пълните,тежки пампита-поне 7-8 за 24ч.,бебе,което заспива след хранене и спи продължително и най-важното не си лапа ръчичките след събуждане със сигурност си хапва достатъчно.Аз лично кърмех на поискване-заплачеше ли синът ми първо пробвах с "хранилката" Winkсамо на кърма по този начин първият месец наддаде 1кг,после 1,6кг,после 1,1кг и много бързо дръпна в развитието си и се "очовечи"
 Не забравяйте,че кърменето е най-приятния начин за една майка да общува с детето си!

Боже какъв съм заплес -забравих да честитя новото бебче-да са живи и здрави Цвети и малкото й момиченце

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 21:51 от agramd

# 152
Мерси на всички за съветите   bouquet

Слънчогледке, нашето човече е с боди с къс ръкав и чорапки. само една вечер му обухме ританки, защото беше хладно. купи си 2-3 чифта, за да си имаш за всеки случай Simple Smile
caprice и аз така си мислех да се обличаме, но като гледам снимките на нашите сладури всичките са с дълги ръкавчета и крачолчета, та затова питам. Ще послушам съвета ти, благодаря  Hug
За коликите - и аз мисля, че повече зависи от майката и някаква диетатрябва да се спазва, и ще бъдем благодарни на Мартини да удари няколко клавиша по въпроса. Само за информация - една моя приятелка в Германия използваше за децата си възглавничка пълна с черешови костилки, която се загрява и се слага на коремчето на бебето.
Момичета, ще споделите ли какви колани или клинове за след раждане сте си купили, защото аз като ходих да си търся, намерих някакви, но 47лв само за колан....   #Crazy
smile3525 ЧЕСТИТА БЕБОРАНА НА ЦВЕТЕЛИНКА ! ДА Е ЗДРАВА, ДИВА И МНОГОООО ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ !!! smile3525

# 153
мерси за отговорите, не купих повече лепенки, ни топоцин нямаше в пигис или аз не видях  newsm78
ще взема от аптеката, знам,че за всякакви ранички много помага. не е излишно да имам. сега се сетих, че спирт нямам, какъв трябва да имам? ще питам в аптеката може би ще кажат.

Стелка радвам се че нещата при вас вървят добре, хич не досаждаш глупости, иначе ние откъде ще знаем какво да правим после  Peace

М/у другото ти няма ли да раждаш вече  Laughing

а това си е удар под кръста ... Mr. Green Flutter

Момичета, ще споделите ли какви колани или клинове за след раждане сте си купили, защото аз като ходих да си търся, намерих някакви, но 47лв само за колан....   #Crazy

да бе тия са луди, на Чико бяха по 77лв  Sick #Crazy аз взех някакъв от Пигис токущо за 30лв, колан с лепенка на Baby Farlin.  Някъв от гума и плат е. горе-долу става. според мен неопреновите колани и клинове са по-добър вариант, а и после могат да се позлват за спорт Peace

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 19:58 от malkabubi

# 154
Честита малка принцеска на мама Цветелинка  newsm51

# 155
да бе тия са луди, на Чико бяха по 77лв  Sick #Crazy аз взех някакъв от Пигис токущо за 30лв, колан с лепенка на Baby Farlin.  Някъв от гума и плат е. горе-долу става. според мен неопреновите колани и клинове са по-добър вариант, а и после могат да се позлват за спорт Peace

Аз имам неопренов колан с лепка от преди да забременея, но няма да свърши никаква работа, не са толкова еластични.Току що гледах в Данет един клин - има доста добри отзиви за него: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_220&products_id=1813

# 156
за коланите за след раждане- аз нося ластични гащи ( едни ужаснни бабешки  Sick ). имам и колан, но нещо не ми е удобен  Rolling Eyes
отивам, че милото плаче от коликите Sad , а цял ден днес не му чухме гласа.
днес излизахме на първата си разходка  Heart Eyes

# 157
Шийла, Ея, Бланш, тук съм, но нали живеем на две места и ми отнема доста време да менажирам две къщи, бива ме за командорене, но мъжа е само един  Mr. Green

Купих медицинските чорапи, при поръчката ми взеха размерите на краката и се оказа, че левия е с 1 см по-дебел от десния, мутирала съм вече яко  Clown Дали като дойдат нашите ще ме познаят  Embarassed Иначе чорапетата са с форма на чорапи за жартиери, но са си страстоубийки отвсякъде, чак аптекарката намери за нужно да ми се извини.

Мартини мама, от къде се снабдихте с тия сини очи, аз правих един тест и имаме 30 процентов шанс за синеок Гагргалчо. А, сетих се и за друга статистика, дето водя, до момента само една мама има с изненада с пола на бебето  Wink

Честито на новите мами, кефят ме напикани и наакани постове  newsm30

И тук е на мода бременността, току ни звъннат двойка приятели, че искат да наминат ей така, само за 10 минути и се окаже не чак толкова безцелна визитата. Но нали сме стари кучета с мъжа ми и днес веднага изскочихме с изстудено шампанско.

Стискам палци на мераклийките за скорошно раждане, аз за сега се въздържам, нали доктора си би камшика в отпуска. Опитах да придумам анестезиолога да ме зашемати след като извадят бебето, но ми донесе вода от девет кладенеца да ми обяснява, че тук такъв филм няма Sad Но може и да склони, още не ме е видял с новите жартиери  newsm03

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 21:33 от megan77

# 158
Честито на Цвети браво мамче справила си се всичко е прекрасно когато завършва добре пожелавам ти бързо възтановяване миличката тя се е измъчила  Hug

# 159
мила спирта е 70 процента. азсьм с един бабешки клин сьвсем обикновен, но повярваите много е добьр, стяга перфектно и благодарение на него поприбрах шкембето. някои питаше з аританките, задьлжително трябва да имаш, че понякога е хладно а бебето не регулира температурата си, и осоенно вечер след баня си е студенко, поне в наща спалня е така Mr. Green

# 160
  • Все на втория етаж
Честито на мама Цвети.  bouquet

Момичета, а как сте със стриите? Корема ми е нацвъкан здраво и като родя очаквам да се цепне още от прибирането. Та как е при вас?

Диетата за кърменето също ме интересува. Simple Smile

А за тия колани е много според въпроса. Чувала съм че от тях пък мускулите закърняват, тоест може вместо да помогнат, да навредят. Rolling Eyes
Знам ли, не съм си купила, имам от бабешките гащи, тях ще нося.

# 161
  • София
Иренка, на мен също ми се появиха сега стрии за съжаление, но в интерес на истината не съм се впечатлила чак толкова, какво да се прави Simple Smile С първата бременност почти нямах, но сега от долната страна на корема ми се появиха, а колко са - ще видя после след като родя. Бъзикам се, че ще ходя с килотки на плаж догодина  Mr. Green

За стягащите гащи - първия път не носих никакви и се събрах много бързо, но и не бях с такъв корем като сега. А за сега си имам едни бабешки ластични гащи и отделно, понеже работата ми е свързана в сътрудничество с Топ Шоп и колегите от там ми подариха един такъв комплект. То на майтап тръгна всичко, но преди да изляза в болничен, наистина ми подариха такива гащи, но все още не знам имат ли някаква полза Simple Smile

# 162
мила спирта е 70 процента. азсьм с един бабешки клин сьвсем обикновен, но повярваите много е добьр, стяга перфектно и благодарение на него поприбрах шкембето. някои питаше з аританките, задьлжително трябва да имаш, че понякога е хладно а бебето не регулира температурата си, и осоенно вечер след баня си е студенко, поне в наща спалня е така Mr. Green

какъв е тоя бабешки клин? дай нещо марка, магазин повече дитейлс  Mr. Green

# 163
  • София
Здравейте,мамита и от мен!

Отдавна не съм писала,но ми се събраха няколко пътувания и нямах възможност.Вече съм в Монтана,където ще раждам.Минах на преглед при доктора,който ше извърши секциото.Според него всичко си е в реда на нещата до момента.Бебчо хич не е малък,както се притеснявах поради малкия ми корем,а е някъде около 3100гр,плацентата и водите са ми добре.Според доктор няма причина бебчо да не си изчака секциото,но датата ще я запазя в тайна,просто е така от суеверие Rolling EyesАз иначе се чувствам добре,не ми тежи,нямам разни болежки,само жегите ме мъчат ooooh!

Сега е ред да ЧЕСТИТЯ на всички новообебили се мамчета(няма да ги изброявам,че ще пропусна някоя Wink)

Това е от мен засега GrinningСтискам палци на всички,на които им предстои раждане тази нощ PraynigУспех и дано при всички мине възможно най-леко!!! Hug

# 164
  • София
Момичета, тук съм не съм.. родила още за съжаление Mr. Green
Просто днес с мъжо цял ден си оправяхме новия дом Simple Smile

Буби, Валени ти е казала за какво е Бивацина /аз мисля да поръчам на мъжо да ми купи ако имам разкъсвания и шевове/ Peace

Мен също ме интересува диетката за кърмещите мами Wink

Si Key, мила мерси за инфото за стерилизацията Hug

Утре съм на преглед в Шейново.. стига тая вечер да не родя де Laughing

Стискам палци всичко да мине добре утре с Цвети и с всички момичета, които са се запътили към родилното Hug

Честита принцеска на Цветелинка  bouquet
Нека малката куличка расте здраво, щастливо и послушно дете!!!
На Цвети пожелавам бързо да се възстанови Hug

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 23:58 от IntRiGa_GirL

Общи условия

Активация на акаунт