Седмица от АВГУСТ мина, намалява нашата дружина

• 14 173
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Рициновото масло има слабителен ефект.Но след него идва другия момент с предизвикване на  контракции.Сега ще се опитам на бързо да ви разкажа за моето раждане.В понеделник(04.08)ме приеха в болницата за преносване,доктора ми каза да си взема едно рициново масло и да го изпия и ако не стане нищо  от него ще ме включат на система.Естествено аз го близнах и хич не ми хареса и го изхвърлих в мивката.Така че преспах в болницата без никакви контракции.На следващата сутрин в 6:15 ми включиха система,но много бавно течеше и в 7:10 като дойде главния ми усили и в 7:45 болките бяха непоносими.В 8:45 вече имах напъни такива че имах чувството че ще падне докато отивам до родилната зала.След около 15 минути напъни се роди най-прекрасното нещо в мое живот нашето момченце Георги.А между другото през всичките 9 месеца ние знаехме че чакаме момиче.Изненадата беше много приятна.Георги тежи 3,400кг и е дълъг 50см.Най накрая доктора дойде при мен и ми каза:'' благодаря ти държа се чудесно.Това беше моето първо раждане."Щях да припадна като го каза това.Наистин не го бях виждала преди, но не знаех че все още не беше израждал.А аз се чудя защо се държеше толкова добре в сравнение с оиня грубияни от ТЪРНОВСКОТО АГ.

# 136
.Аз вече не смея да излезна всеки това ме пита.Много мина малко ни остана.Божа работа е това. Mr. Green
Аз пък нарочно се движа колкото мога повече-при всички случаи ми е от полза; ето-досега ходих с парцала из къщи напред-назад, а към 6 ще ходим на кино в МОЛ-а и нарочно пеша Peace
Боби-няма наистина статистика дали момченцата или момиченцата подраняват или преносват, поне аз незнам; ако има обаче аналог с предишна бременност-голямата ми дъщеря я родих 1 ден преди термин по ехограф(и 4 дни преди термин-по аменорея), така, че имам явно още време Party; то като го гледам моето бебе тия дни едно се е закротило-не, че не го усещам, ама едни лежерни, спокойни изпъвания си прави, имам чувството, че му е страшно уютно и съвсем не е разбързало за срещи от друг вид Laughing

# 137
ДНЕС В 13:40 СЕ Е РОДИЛА ПРИНЦЕСАТА НА МАМА ЦВЕТЕЛИНКА, С РАЗМЕРИ 3600 ГР., 52СМ. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА БЕБКА, МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА И ДАНО ОТ КЪСМЕТ НЕ СЕ ОТЪРВЕ !!!

# 138

Раждането е минало с доста усложнения, но всичко е завръшило добре и за мама и за беба. Скоро мама Цвети ще се включи да разкаже подробности.

Галка и Теди милички от сърце Ви желая цялото щастие и късмет, на Вас и милите Ви рожбички  Hug Hug Hug

# 139
  • София
Си Кей, слънчогледката е за секцио, така че да си пие чинно магнезия  Wink

Оппаа, аз това съм го пропуснала  Embarassed 

Честита дъщеричка на Цветелинка! Само хубави неща й пожелавам от сега нататък, да е здравичка, красива като мама и мнооого, много щастлива и обичана  Grinning На мама - бързо възстановяване   bouquet

# 140
ЧЕСТИТА РОЖБА ЦВЕТИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ! ОФ, МИЛАТА, МАЙ ДОСТА СЕ Е ИЗМЪЧИЛА-ОТ СНОЩИ Я БЯХА ПОЧНАЛИ КОНТРАКЦИИТЕ, А ЕДВА ДНЕС СЛЕДОБЕД Е РОДИЛА ConfusedДОБРЕ, ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ОК  bouquet
Асе-ти къде се покри? Вече си мислих, че и ти купонясваш в "Майчин дом" Laughing
И Интрига никаква я няма, махмурлийката Буби също, и Брит.... newsm78...а и Ея

# 141
Бланш мила тук съм си и се настройвам психически за събитието  Mr. Green Утре сутрин отивам на преглед, пък да видим диването кога ще реши да излиза Thinking
Зачела съм се в едни теми и статии за раждането и чакам да почне купона в МД  Mr. Green

# 142
Честита дъщеричка на Цветелинка!    bouquet
Слънчогледке, нашето човече е с боди с къс ръкав и чорапки. само една вечер му обухме ританки, защото беше хладно. купи си 2-3 чифта, за да си имаш за всеки случай Simple Smile
Мартини мама, моля те, напиши кои храни да се избягват. аз уж четох, но все пак не е излишно да се чуе още едно мнение Simple Smile знам, че трябва да се избягват бобови култури, фъстъци, кофеинови напитки, шоколад, зеле.....

# 143
Честито на новите ни момичета на мама Галка и на Цветелинка!  Hug

Тук от обед като е заваляло голяяяям дъжд, и на мен ми е едно заспалоооо!  Tired

# 144
Здравейте милички и от мен! НЕ, не съм родила... бях малко на село!
Радвам се, че не сте сме забравили (agramd  Hug ) .Не мога да ви изчета сега но утре пак ще се включа по-адекватно!

Лека вечер от мен!  bouquet

# 145
ЧЕСТИТО БЕБЕ ЦВЕТЕЛИНКА  bouquet Heart Eyes ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКО НАЙ-НАЙ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА Heart Eyes

махмурлийка Буби е тук  Mr. Green поспах 3-4 часа и съм като нова  Mr. Green
не мога да повярвам, че е 6 ч... е тва е деня на пияницата - не знае кой ден е и колко е часа Mr. Green Mr. Greenмлъквам, че ще ми излезе име тука..мисля сега да се облека и да отидем до Пигис за ластични гащи  Laughing само да се навие мъжа ми

това с рициновото масло ми го каза и майка ми-било модерно по нейно време, обаче май предизвиква доста сериозно разстройство и малко ме е пубе, ще питам във вторник доктора ми какво мисли, но той все настоява че яко секс му било майката, е аз как да му обесня, че на моя мъж сега секс не му се правило newsm78..то това за разбиране ли е  #Crazy

ПП Мартини, наистина би било полез но да кажеш кои храни предизвикват колики да си имаме едно наум да ги избягваме / в случай че все някога родим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

олеее ама тя и лентичката ми свършила  Shocked

# 146
  • SZ
Здравейте и от мен!

И аз съм на линия-2в1.Бланш мила споко още сме тук! Бях решила,че по-рано ще родя,обаче май ми премина желанието.Засега.

Честити нови бебоци,да са живи и здрави и много щастливи! А на мамите бързо възстановяване,особено на Цветелинка!

За коликите наистина трябва да се внимава какво хапва мама(за кърмачките),чайчетата незнам дали помагат,но със сигурност не вредят,а като започне да се свива бебчо,най-добре е да си го гушнете с коремчето към вашето коремче,може и да се завиете с нещо и да се гушкате така по-продължително.Целта е на бебо коремчето да се стопли и ще го отпусне.Даже по-добрият вариянт е таткото да го гушне. Дано да съм ви била полезна и да се оправят бързо беборанчетата.А за диетата на мама наистина е важна,много повече от преди раждането.Забравете боб,ядки,кафе,алкохол(е мааааалко биричка след вечерното кърмене,ама малко),всичко което може да предизвика газове на вас се отразява по същия начин и на бебчо.

Какво стана с Havga?

Ooooo,Буби добре дошла как си? gydi
И аз снощи бях на гости на едни приятели и познайте какво ми се случи: едни тъпи хлапета ми срязаха задните гуми на колата и двете.Гадове!!! Утре ще ходя да се разправям със застрахователи и полиции.

# 147
  Laughing добре съм вече

аз междудругото изобщо не знам какво ми предизвиква газове, много рядко ми се случва, но съм чувала за зелето..аа колко обичам зеле не е честно  Laughing

Интрига, нещо ми се върти твоето име и едно лекарство БИвацин- за какво беше това лекарство?

а новите мами да кажат има ли нужда от тези лепенки за пъпче които се продават, аз съм си купила 3 ама май не са достатъчно, колко да взема? а Топоцин слагате ли?  мерси  Grinning

# 148
Буби аз имам 5 лепенки ама не съм ползвала нито една,страх ме е,че ще я боли малката като ги отлепям и още се къпем на мивката,а този пъп кога ще падне и аз не знам,Дара вече е на 11 дни и още и стои,обработвам го при почти всяка смяна на памперса( доста често се налага  Mr. Green ) и много се дразня,че още не пада и не можем да я къпем във ваничката.Топоцин май трябваше по-рано да започна да слагам и можеше вече да е паднало пъпчето,а аз чак днес го почнах  newsm78
М/у другото ти няма ли да раждаш вече  Laughing
Милата миналата вечер пак я мъчиха коликите и сега спи вече 4 часа,което за нея е направо  много,надявам се скоро Инфакола да помогне,че много е мъчно детенцето ти да страда
Утре сме на първи преглед и съм малко притеснена дали Дари наддава добре, нали като е на гърда няма как да разбера колко е изяла.
Дано не съм много скучна за неродилите мами и не им досаждам с бебешки проблеми  Hug

# 149
Бивацин е антибиотик под формата на спрей за по-бързо зарастване след раждането, най-вече при повече разкъсвания. Затова по-добре изчакай и подготви мъжа ти, ако се наложи да купува. Аз съм го ползвала и бях доволна от него, само дето тогава докторите бяха много противоречиви дали да започвам веднага с него или не на толкова прясна рана (т.е. малко по-късно). За това можеш да се консултираш с доктор на когото имаш доверие, аз не си спомням в крайна сметка кога започнах да го ползвам.

Топоцин също съм слагала едно време, а сега как стоят нещата не знам. Тук родилите мами да кажат. Между другото топоцин-а е много ефикасно прахче за наранявания и за деца и за възрастни.

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, ЦВЕТИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВА ВСИЧКИ! А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! newsm51

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 21:23 от valeni

Общи условия

Активация на акаунт