Лакове за нокти - тема 11

• 45 332
  • 714
  •   1
Отговори
# 1
Вдъхнових се за омбрето, но се оказа, че нямам бял лак, дано да има отворен магазин сега  Laughing ooooh!

# 2
# 3
Денси,мерси за красивата тема!  bouquet
И на мен много ми харесва омбре маникюра.Останаха ми очите в лятното синичко омбре на nad_tab. Heart EyesВсе още обаче не съм се въоръжила с достатъчно търпение за да се пробвам какво ще успея да сътворя и аз.

# 4
Много са хубави и двата  Grinning честити.

Денси, благодаря за темата   bouquet

# 5
това омбре май нашумя от скоро или само аз не знаех за него...? видяло се е, че ще трябва да се пробвам  Laughing

# 6
На мен пък изведнъж ми писна от ярки цветове, а се оказа, че само такива имам. Та ще си търся нещо телесно, помня, че някой беше пускал снимки на два такива на KA, бяха ми харесали.. 

# 7
Някой търсеше сив лак-в Beauty Zone видях мисля че такъв, какъвто беше показала. На CND сивото мисля беше. Сега видях в сайта им и трябва да е Asphalt #542. Та м не видях номера му, само го загледах отдалеч, но то трябва да е.

# 8

Номерче на първият лак може ли? Hug Прилича на онзи прословут Шанел.  Mr. Green

Относно снимките и на мен почти никога не ми излизат добре реалните цветове, а пробвам и на дневна светлина, и на различни лампи.  Crossing Arms

# 9
  • Варна
 Peace Hug
Вдъхнових се за омбрето, но се оказа, че нямам бял лак, дано да има отворен магазин сега  Laughing ooooh!
И аз се вдъхнових и май ще пробвам с най различни цверове как става. Следващата ми идея е за лилаво омбре  Laughing
Иначе гледам да не оставам без бял и черен лак, защото периодично някой цвят ми омръзва и решавам да го направя я по-светъл, я по- тъмен. Вчера пробвах да си направя бебешко синьо, но не съм го пробвала още  Whistling Сега смятам да си измайсторя светлосиво  Laughing

# 10
  • Габрово
Вместо запис да кажа, че според мен омбре-то е ужасно.. без значение от цветовете  Flutter

# 11
  • София
Вместо запис да кажа, че според мен омбре-то е ужасно.. без значение от цветовете  Flutter

Както се казва, на вкус и цвет... аз пък страшно си харесвам омбрето, днес си гледам цял ден ръцете и много ми харесват  Crazy

densi, благодаря за теамата, много ми допадна зеления Шанел  Hug

# 12
Някой търсеше сив лак-в Beauty Zone видях мисля че такъв, какъвто беше показала. На CND сивото мисля беше. Сега видях в сайта им и трябва да е Asphalt #542. Та м не видях номера му, само го загледах отдалеч, но то трябва да е.
Да, 542 е, точно него си купих последно преди 3-4 дни.

# 13
  • Belgium
Леле, момчета изписали сте света  Crazy Crazy

Дени
, много хубава тема   bouquet

Моят морски педикюр  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://media.snimka.bg/0460/007174831.jpg

http://media.snimka.bg/0460/007174832.jpg

# 14
  • Бургас
Загледах и аз зеления Шанел, ама тъй като имам подобен цвят, съм много доволна от себе си, че няма да търся пак като гламава поредната си любов Crazy

Общи условия

Активация на акаунт