Лакове за нокти - тема 11

• 45 332
  • 714
  •   1
Отговори
# 15
Записче  Hug

Днес бях на гости на мама.  Whistling Тя жената си търси идеалното червено и все не може да го улучи.  Crazy В магазина уж си харесва нюанса и като се налакира и все нещо не й допада...та в този ред на мисли днес се сдобих с две прекрасни червени лакчета.  Grinning И сигурно ще имам още, докато милата ми не си намери подходящия цвят. И това ме навежда на мисълта за червено омбре, дано да стане. Ще пусна снимчици ако нещо ме впечатли.  Peace

# 16
  • Варна
Лу, hi again!
Денси, тези шанели дето си ги пуснала в първия пост  Whistling
Пампита, моля те, напиши номерата на двата римел-а /розовия и червения/. Може и да си ги написала в предишната тема, но като че ли не ги видях.   bouquet

# 17
Лу,много хубаво педикюрче Simple Smile

# 18
Денси Hugтемичката е много хубава!
Относно омбрето, харесвам си го и мисля тези дни да го направя в лилавата гама, само да ми остане малко време, че този път нямям готови лакове, а ще смесвам с бяло.

# 19
  • София
Денси, много красива темичка!

Лу,много хубаво педикюрче Simple Smile

Прекрасен педикюр...  Heart Eyes

чудя се как се справят момичетата с рисуването на миниатюрните пръстчета на краката! направо изумително!

за омбрето - изобщо не знам дали ще ми хареса... на ръцете на над_таб седи прекрасно, но на моите...
ще пробвам в най - скоро време   bouquet

# 20
nad_tab, зеления Шанел ми харесва супер много. Heart Eyes Като го видях, лелееее...... нова зарибявка. И по-светло кафявия също ми допада, но този най-много.

Лу, готин педикюр, много забелязващ се. Heart Eyes

Сега да дам отчет за трайността на Парадоксал. От Четвъртък досега не е мръднал при нетипични, даже бих казал екстремни условия, като непрекъснато киснене в басейн и спа процедури. Много ме изненада, даже почти нямаше да повярвам особено след малотрайността на синия, но го гледам на моите ръце. Това ме обнадеждава, че по принцип и другите ще бъдат трайни и ще мога да си вземам цвят, който ме е запленилq без да се притеснявам за качество. Heart Eyes

Ето и други два Шанела как стоят. Тази жена има божествени нокти. Heart Eyes

# 21
  • София

Някой търсеше сив лак-в Beauty Zone видях мисля че такъв, какъвто беше показала. На CND сивото мисля беше. Сега видях в сайта им и трябва да е Asphalt #542. Та м не видях номера му, само го загледах отдалеч, но то трябва да е.

Аз търсех сиво,но не ми се дават много пари,пък и нямам тази възможност.
Взела съм си бяло и черно и утре ще пада едно мазане.
Момичета къде да отсипя ненужния лак newsm78
Нямам празно шишенце.Каквото свърши или намале чак толкова,че да не се използва го хвърлям Laughing

# 22
  • София
преди време бях ви споменала за един лак на Орли - Confetti, искам още един път, вече доста пробван да го похваля, за всички, на които са им поомръзнали ярките цветове.
при мен е много траен и стои много добре на по-дълги нокти, все ме питат какъв е този бебешки розов лак.

Лу, много готин педикюр, свеж Peace

# 23
  • Belgium
Благодаря, момичета  Grinning

Мога гордо да се похваля, че на морето не купих нито един лак  bowuu

Но утре ще си взема Mood-чето, а днес се лакирах с OPI Lazy Daisy Pink - разкошен бебешко розов, ще пусна снимки утре  Laughing

# 24
           Аз пък все щях да пиша и все не ми оставаше време. Понеже дълго не си намирах черния холограмен на Катрин Арлей  реших въпроса така- просто към един бежов холограм добавих известно количество обикновен черен лак . Ефектът е много добър !

# 25
  • София
Лу, педикюра е страхотен Heart Eyes

# 26
страхотна тема   bouquet 
аз имам това сиво  essence surfer babe 02 pointbreak (нанесен е един пласт)  Peace  много ми харесва цвета , а и вече 5 дни не е мръднал  (само с основа без топ)   Wink

# 27
  • Варна
Току що се намацах с новия си бъркоч  Laughing Ето го

Кафявите тонове не ме грабват нещо, ще видим като захладнее как во ще ми е мнението.
Честно казано, не искам да пускам лятото да си тръгва, така че може би ще си се лакирам и зимата в коралово, тюркоазено и тн  Laughing

# 28
  • София
Страхотен цвят!

От известно време издирвам сайтовете на Перфект и Мода, за да им разгледам палитрите, но безуспешно. Confused

# 29
  • София
Strahotna nova tema.
Lu, Rodi li ti e pravila pedikjura ili sama si ismajstorila tazi krasota?

Общи условия

Активация на акаунт