Лакове за нокти - тема 11

• 45 338
  • 714
  •   1
Отговори
# 30
Някой има ли синьото от Хон Конг колекцията на Опи? Ако не си намеря на Манхатън синьотот ще взема това, нищо че нямат много общо, пък и без това цветът ми харесва. Аз от доста време на съм си вземала нов лак, който да ми харесва, днес само си взех на МЕйбълин топ лака, дано поне той да ми държи лака по-дълго, че на втория ден вече почват връхчетата да се обелват.

ЧерЕн_ШокоЛад , откъде взе на Есенс сивият лак? Тук в ДМ още си седи тази колекция на Здрач, мен нищо от нея не ме грабва.

Pink Flower, тази колекция на Есенс http://www.essence.eu/bg/produkti/modni-serii/weiterleitung/we-saw-it-first.html също имат някакво сиво, но  нея май писахте, че няма да я пускат в България. Ама щом ще си бъркаш сама дано да си направиш каквото искаш.

# 31
Да Алиента си го купи наскоро. Цвета е много хубав. Heart Eyes Харесвам го супер много е все тръгвам да го купя, но имам много сини лакове и се отказвам. Много ми харесва и името му Suzi Says Feng Shui.

# 32
Ето и другия много коментиран син лак от предстоящата да излезе около 15 Септември в България Оpi swiss collection.
Ski Teal We Drop

# 33
Новите Шанели както не ми харесваха в шишенцата, сега на нокти ми изглеждат супер  Heart Eyes

# 34
Страхотен цвят!

От известно време издирвам сайтовете на Перфект и Мода, за да им разгледам палитрите, но безуспешно. Confused
Нямат сайтове

# 35
Алиена, щом имаш този Опи синия, може ли като се лакираш едно снимка, защото в интернет навсякъде различен цвят. И сподели как е като трайност и покривност.

# 36
  • София
Мъжа ми приятно ме изненада с подарък от Виена.

Побързах веднага да си сложа бебешко розовия - Dior Vernis Candy Pink

# 37
Еее Pampita, страхотен подарък. Много са хубави. Heart Eyes

# 38
  • Ст Загора
запис ,малее Pampita прекрасен подарък със здраве да си го ползваш , розовия е супер .

# 39
Pampita, страхотен подарък, честно!
Аз си взех вчера едно скромно лакче на Booty /телесно/ ето резултата http://svetla81.snimka.bg/hobby/nails.527220.20352393

забравих да добавя, че е много покривен лак, това е само един слой, а и много бързо изсъхна.../до сега не съм купувала от тази марка/

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 00:30 от svetla_81

# 40
Ех,че хубав подарък! Heart EyesЧестито, Pampita и браво на мъжа ти! Hug

# 41
  • София
Аз досега бях с --->

Но преди малко го смених с Cherries in the Snow, страхотен цвят, но много трудно уловим --->

Цветът е по-скоро такъв.

# 42
  • София
на мен Suzy-то на Опи ми омръзна след едно лакиране.

Пампита, страхотен подарък, браво на мъжа ти! аз също много се кефя, когато моят мъж ми подарява такива типично женски глезотийки, заради самоинициативата Heart Eyes

# 43
Що така не си падам по зелени и сини лакове? Thinking Може би бих експериментирала с такъв цвят само лятото, когато съм в отпуск.

# 44
Алиена, щом имаш този Опи синия, може ли като се лакираш едно снимка, защото в интернет навсякъде различен цвят. И сподели как е като трайност и покривност.

Покривност добра, на два пласта е супер, трайност ще ти пиша края на седмицата, на краката съм с него. рвеален цвят с моя фотоапарат не мога да изкарам, ето най-близкото от нета.

Пампита, страхотни лакове  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт