Биричка, картофки, плаж - за ВАРНЕНКИ не са мираж!

• 18 890
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
добро утро

никики, с разтройство бяхме миналата седмица,не точно разтройство бе може и такова да е било,но беше ужасно миризливо,как не се светнах че на детето му има нещо smile3514 сега да чакам и Т казваш Rolling Eyes Tired

# 181
  • морето и сините вълни :)
добрютро
Морска,не е задължително Т да вдига
Щом не е вдигнал до сега  няма да вдигне.ВЛадимир го кара цяла седмица вируса без да вдига Т.Така че се успокой малко.Няма да вдигнете щом до сега не сте Peace
Моя вчера си хапна един фас от земята Sickаз днес отивам на плаж без БЕБЕ
И гаси кефа Mr. Green
да не са хваля много щотот да не завали червен сняг по случая hahaha

# 182
Ани ще купя и тези гранулки,хомеопатичните,ще пробвам всичко,днес ще я караме само на мляко,от него не повръща ,оффф по добре нищо да не казвам Tired

сега ми кажете как се прави тази оризова вода newsm78

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 09:56 от Морска

# 183
Вчера имах неразумната идея да отида на плаж с двете деца  Shocked казвам ви беше лудница. Зарекох се че на плаж с двамата повече никога. Единия иска във водата, другия не спира да щъка по плажа и да прескача хората. Даже се намърда до една кака по монокини, заглежда се човека Mr. Green Пратих баща му да го отърве Wink

# 184
Морска, не е задължително да вдигне Т, при някои има, при други не!Споко, радвай се, ако е от мин седмица, значи сте почти излекувани!При нас първите 3-и дена беше разтройство, другите с Т , яко повръщане и разбира се на системи! #Crazy Диета задължително спазвай, знам си го - това е лека!
 А на тема плаж съм за срам - имам цели две ходения и планирам трето, но до тогава може и планинка да направим! hahaha

# 185
дадох смекта,и повърна вси4ко

само от Ам не повръща,сега спи Tired

ако го оставя цял ден на мляко,това е единственото което му понася Фризовом Thinking

# 186
Морска, скоро купис кутия Хумана, отворих я , но Крис не ще!Тъй де, ако имаш нужда от нея(да не купуваш 13лв. е все пак) обади се да ти я дам! Hug
А защо Смекта?Тя е с гаден вкус и без да са болни децата я повръщат!Ентерола му е мамата!!!!!! Heart Eyes

# 187
имам ентеросан абб таблетки newsm78

# 188
МАРШ ВИРУСИ ОТ ВАРНЕНСКАТА АГИТКА- #2gunfire #Cussing outПФУУУУУУУУУУ.НИЕсме здрави де от доста време......но гледам мете мете с метлата този дръс-дрис и другото!!!

# 189
Привет мацки!
Завърнахме се от Кранево най- накрая! Grinning
Днес видях една част от вас, но другите- утре!
Морска, съжелявам, че малката буба е болен, дано скоро му мине. Съвети няма да ти давам, ако има нещо- звъниш и питаш. Grinning Скоро ще се оправи, спокойно. Вирусът е тежък, но вие вече сте към края. Оризовата вода се приготвя, като се свари ориз и се прецеди водата- това е всичко. Между другото лечебната храна на Хумана върши работа, ама не знам Теди дали ще я иска. Има вкус на бананова каша. Абе звънни ако искаш утре, ще ти обясня всичко.
Бела, представям си какъв страхотен плаж си изкарала Sick. Ама тъй сме ние- мъжките майки Rolling Eyes. То всъщност незнам дали на тези с момиченца им е по- леко- Мери ще каже. Grinning
Сега отивам да дребна, щото Сашето вади зъби и кроткото дете на мама, вече не е така кротко. Не се знае колко ще спим тази нощ- така че- отивам да събирам сили. Hug
Приятна вечер!

# 190
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте, простете, че се намесвам в темата, момичета.

Бих искала само да ви помоля, ако някоя от вас има координати за добър частен кожен специалист и добър гинеколог във Варна, да ми ги пусне на лични.

Мерси предварително и поздрави   bouquet

# 191
Добро утро! Simple Smile

# 192
Бобченка Heart Eyes

добро утро Hug

Теди в4ера беше само на мляко,днес ще пробвам пюрето на обяд да му дам Rolling Eyes не му давам никакви лекарства,само на хомеопатичното против повръщане е Peace ох дано се оправи скоро Praynig

Саши добре дошла Heart Eyes

за рд на малкия май ще го отменя,да оздравее хубаво и тогава ще го направя Tired

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 09:04 от Морска

# 193
Добро утро момичета.Вчера направихме една чудна чудна разходка...ама вас ви няма на мястото ,където бяхте зачислени преди ,а именно -една определена част от пейките пред Летния. newsm78Май сте променили "мястото на срещата-"та то е някак си неизвестно!!!!
Морска ,горкото Тединце..измъчило се е детенцето ти ,пфуууууууу егати гриповете и чудото!Айде скоро да се оправяте.
Саши,кой знае колко тен си събрала на Кранево!!!

# 194
Добро утро!
Бързо да оздравявате и на линия в Морската градина  bouquet
Лошото и че аз така и не успявам да стигна до там, големият ми син вечер гледа телевизия до 12.00 и сутрин не мога да го събудя #Cussing out Баща му е виновен защото той му разрешава да гледа тъпия КЕЧ а после аз да се оправям #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт