Отговори
# 555
  • София
Вижте един ясен принцип - с бележка от СГРАО / може и акт за раждане и т.н., документи удостоверяващи дата и място на раждане/, но на родителя, той отива в детската градина и си записва детето. Другите човечета, които не  могат да си донесат детските градини от родните места, #2gunfire започват масови протести.  #2gunfire

А бележка от бабите/дядовзите, прабабите/дядовците да носим ли newsm78 

# 556
Плодова фея, не бива да се отказваме от протест. Ако се организира нещо ще се напише съобщение в повечето подфоруми и вярвам, че ще се съберат много родители. Просто тази тема не е толкова популярна. Аз вися по много във форума напоследък, но съвсем случайно попаднах на нея. То като погледнеш назад и ще видиш, че 30-тина човека са по-активни тук. А и може да се организира нещо в удобно за повечето родители време. Примерно някой следобед и който може да излезе по обед от работа или пък ще си вземем отпуск за един ден.
А и може да се пусне съобщение и по други форуми. Вярвам, че ако се хванем сериозно ще променим нещо, а не само да се чудим какви критерии да мислим за да улесним общината.

# 557
Най-голям повод за протест имат родителите родени в София.Пьрво те бяха лишени от места в ДГ.

# 558
  • София
Здравейте аз съм нова. Интересувам се за записванията за 2009г. Детето ми е родено на 20.02.2008. Ако може да ми кажете кога трябва да кандидатствам за ясла или къде да следя за кога ще са новите записвания.

Следи темата и ще научиш, още е рано! Можеш и да проверяваш за съобщения в сайта за записвания!

# 559
  • София
Записвам се да следя темата!

# 560
и аз да се запиша Simple Smile

# 561
  • нейде там, където ....
Най-голям повод за протест имат родителите родени в София.Пьрво те бяха лишени от места в ДГ.
Много родители бяха лишени от места в ДГ, не само родени в София. Както и много деца, чиито родители са родени в София ще посещават оДЗ. Но не е моментът да се делим, по какъвто и да е начин.
Факт е, че обещанията за справяне с недостига на места останаха само думи.
Не съм гласувала в анкетата, защото докато не знам кога би се провел протеста, не мога да кажа дали ще участвам. Нямам отпуска, която да ползвам, ако е в работен ден. Единствената ми алтернатива е да отработя времето, което отсъствам, за сметка на времето, прекарано с децата ми. Бих се включила, ако е в почивен ден, по няколко причини:
1. Има по-малко медийни събития и шансът да се появи нещо в новините, да ни чуе някой, който не чете форума, е по-голям.
2. Мога да дойда с децата и така времето за протеста няма да е откраднато от тях, а ще бъде прекарано с тях.
3. Предполагам, че много работещи родители ще се съгласят с мен.
При всички положения, трябва да се помисли вариант за разгласяването му не само из темите на форума на бг-мама.

# 562
  • София
и какво 2 протеста ли да си организираме newsm78

...не е моментът да се делим, по какъвто и да е начин...

.....Бих се включила, ако е в почивен ден, по няколко причини:
1. Има по-малко медийни събития и шансът да се появи нещо в новините, да ни чуе някой, който не чете форума, е по-голям.
2. Мога да дойда с децата и така времето за протеста няма да е откраднато от тях, а ще бъде прекарано с тях.
3. Предполагам, чемного работещи родители ще се съгласят с мен.
При всички положения, трябва да се помисли вариант за разгласяването му не само из темите на форума на бг-мама.

newsm10

# 563
 Е, 30на човека са готови да дойдат, д мислим ли по- сериозно..малко ми се струват, на фона на хиляди недостигащи места...да не би Фандъкова да е права и да няма такъв недостиг на места? newsm78

# 564
Е, 30на човека са готови да дойдат, д мислим ли по- сериозно..малко ми се струват, на фона на хиляди недостигащи места...да не би Фандъкова да е права и да няма такъв недостиг на места? newsm78
А всички останали защо не се отписват,а продьлжават да висят на виртуалната опашка Thinking

# 565
и какво 2 протеста ли да си организираме newsm78

...не е моментът да се делим, по какъвто и да е начин...

.....Бих се включила, ако е в почивен ден, по няколко причини:
3. Предполагам, чемного работещи родители ще се съгласят с мен.

newsm10

Grinning Съгласна съм. Ами ако всички родители, които не са родени в сф си тръгнат, софийските фирми ще фалират. Как опустява Сф когато "софиянци се завръщат по родните места" Не трябва да се делим, а обединяваме

# 566
записвам се да следя темата.
Слух ли е това или истина- записването щяло да почва от октомври? newsm78

# 567
записвам се да следя темата.
Слух ли е това или истина- записването щяло да почва от октомври? newsm78
и аз това се интересувам

# 568
Ми то октомври регламентът за догодина още няма да е готов вероятно. А после трябва да се съгласува с другите отдели в общината и после през СОС да мине.
Аз поне не съм чувала за кандидатстване през октомври. 

# 569
  • софия
 Бих се включила, ако е в почивен ден, по няколко причини:
3. Предполагам, че много работещи родители ще се съгласят с мен.
При всички положения, трябва да се помисли вариант за разгласяването му не само из темите на форума на бг-мама. Peace

Общи условия

Активация на акаунт