Отговори
# 570
Аз съм готов за участие в протест.
Дайде да вземем ида го направим, ще дадем голяма гласност в и-нет. Да се разберем за датата и да започваме. По-добре да бъде работен ден.

# 571
  • Върху лъчите на Слънцето.
, ще дадем голяма гласност в и-нет.

А знаеш ли колко необятно пространство е интернет?! И къде точно ще се даде тази гласност?! Защото, ако е на 10 сайта (примерно) вероятността максимален брой заинтересовани родители да я срещнат е минимална. Струва ми се, че на детската площадка би се получил по-добър резултат.

# 572

А знаеш ли колко необятно пространство е интернет?! И къде точно ще се даде тази гласност?! Защото, ако е на 10 сайта (примерно) вероятността максимален брой заинтересовани родители да я срещнат е минимална. Струва ми се, че на детската площадка би се получил по-добър резултат.
имам известна представа Simple Smile администрирам разни сайтове и форуми, със сериозен потребителски интерес. Може да не научи цяла България, но голяма част от нея се надявам да разбере Simple Smile Wink

# 573
Синът ми е роден на 03.12.2007 г. Тази година системата не ме пускаше да кандидатствам за ОДЗ, вероятно, защото към септември няма да има навършени 10 месеца. Обаче в градините, в които искам да кандидатствам вече има по над 100 чакащи, родени 2007. Значи ли това, че дете родено до септември 2007 има предимство , като е в системата цяла една година по-рано?
Моля ви, момичета, аз ли нещо не разбирам, ама как да си класирам детето?

# 574
  • София

имам известна представа Simple Smile администрирам разни сайтове и форума, със сериозен потребителски интерес. Може да не научи цяла България, но голяма част от нея се надявам да разбере Simple Smile Wink

Явно не си съвсем наясно ... сори, но ако четеше темата (и този подфорум форума да видиш колко дублиращи се теми) от началото щеше да видиш колко не разбрали има всеки се интерсува когато ножа опре до кокала.  ooooh!

kalinuccia, не би трябвало не е удобрено искането за точки на некалсиралите се (на тезикоито са вече в системата). За догодина нови правила за всички.

# 575
Явно не си съвсем наясно ... сори, но ако четеше темата (и този подфорум форума да видиш колко дублиращи се теми) от началото щеше да видиш колко не разбрали има всеки се интерсува когато ножа опре до кокала.  ooooh!

Може и така е Simple Smile няма да спорим  Simple Smile
Нека да се съсредоточим върху протеста.

# 576
Интересно ми е, дали сте пускали, жалба или молба до Столична община, за осигуряваме на място в детска градина.
Аз пуснах една жалба в началото на месеца и естествено, след като я прехвърлиха при няколко човека, все още няма отговор. Пуснах и една молба, обаче за нея не получих входящ номер, както за жалбата, макар да казват, че до 24 часа ще изпратят входящ номер за да следиш какво се случва с нея. Simple Smile

# 577

.....Бих се включила, ако е в почивен ден, по няколко причини:
1. Има по-малко медийни събития и шансът да се появи нещо в новините, да ни чуе някой, който не чете форума, е по-голям.
2. Мога да дойда с децата и така времето за протеста няма да е откраднато от тях, а ще бъде прекарано с тях.
3. Предполагам, чемного работещи родители ще се съгласят с мен.
При всички положения, трябва да се помисли вариант за разгласяването му не само из темите на форума на бг-мама.[/b]
newsm10

И аз така, през седмицата няма кой да ми гледа детето, освен ако не е във времето, през което може да дойда с него, но пък сме далеч от центъра  и прибирането ни е трудно, в смисъл детето има час, в който обядва, спи и т.н.

# 578
Nedovolnata - кой ще ни чуе, през почивните дни Simple Smile
Мисля че през седмицата е по-добре Simple Smile

# 579
  • София
Lovi - татко.
Ангеле - пускал съм жалби във виртуалното деловодство на сайта на СО. Получих входящ номер и от виртуалната справка всеки ден можех да следя на чие бюро се намира жалбата ми (не беше свързана с ДГ). И проблемите, което звучи оптимистично, ми се разрешиха на 100%. Интересното е че в единия от случаите даже получих и писмен отговор на зададените въпроси от мен.
За протеста - на всеки му е трудно да отдели от времето си, но е оправдано едно малко неудобство за няколко часа, в името на една по-голяма идея.
Аз съм ЗА този протест и ще участвам в него.

# 580

Както решите, но ми се струва, че през уикенда може да има по-голяма масовост, тъй като могат да дойдат целите семейства с все децата. Ако пък сме само 10-20 души на протеста, дали въобще ще се отрази?
Може да се направи в почивен ден и на място, където по принцип се разхождат много хора с малки деца, защото съм сигурна, че дори и конкретно да не са заинтересовани за приема тази година, може би ще подкрепят протеста newsm78

# 581
  • нейде там, където ....

Както решите, но ми се струва, че през уикенда може да има по-голяма масовост, тъй като могат да дойдат целите семейства с все децата. Ако пък сме само 10-20 души на протеста, дали въобще ще се отрази?
Може да се направи в почивен ден и на място, където по принцип се разхождат много хора с малки деца, защото съм сигурна, че дори и конкретно да не са заинтересовани за приема тази година, може би ще подкрепят протеста newsm78
Напълно подкрепям, а и някои колеги изразиха желание да участват в протеста, ако е в почивен ден.

# 582

Ако се организира през седмицата, за мен специално е абсурд да дойда. Няма кой да ми гледа децата, няма и кой да ме докара и върне обратно, ако тръгна с тях.

# 583
  • София
Мисля, че ако е предварително организирано медийното отразяване, няма да е проблем и да е в почивен ден!

# 584
  • Върху лъчите на Слънцето.
И в допълнение може да се "изтъкне", че не се организираме да протестираме през седмицата, за да не създаваме пречки на натовареното ежеднивие. Това е в +, струва ми се!

Общи условия

Активация на акаунт