АГ клиника Селена гр. Пловдив- 4

• 38 327
  • 252
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Цените наистина са скочили много #Crazy
Аз родих дъщеря си в Селена,но цените тогава бяха мноооого ниски.останах супер доволна от целия персонал  Hug
Секциото ми води д-р Ставрев,а анестисиолига беше д-р Георгиев...страхотни са Peace

# 61
Днес се обаждах в Селена да питам за цената на нормалното раждане - 830 лв. е. Личния ми лекар ме разколебава да раждам в Селена - не можели да събират екип ако се наложи за спешно секцио, а от Селена ми отговориха, че нямало проблем за спешното секцио. Не знам на кой да вярвам ...

А аз се обадих вчера и ми казаха че до края на септември е 680 нормалното раждане.

# 62
А сега де! Shocked Коя ли е "истинската" цена? Laughing

# 63
680 е!Аз  бях на преглед миналата седмица и лично от лекаря знам,че това е цената за нормалното раждане Simple Smile

# 64
680 е!Аз  бях на преглед миналата седмица и лично от лекаря знам,че това е цената за нормалното раждане Simple Smile

Може би цената, която ми казаха 830 лв. ще е от Октомври - попита ме кога ми е термина /края на Октомври ми е/ и ми каза сумата.

# 65
Да питам мамите, които вече са раждали там, помага ли персонала при проблеми с кърменето? Аз уж чета и се информирам мн за кърменето, но ми се струва, че друго си е наживо някой да ти покаже и научи, та мога ли да разчитам да ме съветват и насочват докато съм там. В някой клиники съм чувала, че хич не насърчавали мамите да кърмят дават за по лесно АМ.

# 66
Насърчават те! Обясняват ти всичко как е що е и акушерката стои до теб през цялото време и ти казва как точно да застанеш и как бебето трябва да седи на гърдата.Раждала съм и в държавна болница и там никой не си направи труда да ми обясни за какво става дума донесаха ми бебето и ми казаха оправяй се.В Селена нямаше такова нещо,даже аз бях решила да не кърмя Embarassed,но с тяхна помощ видях ,че не е чак толкова трудно,понеже с първото ми дете беше ад.Имаше само една акушерка там , която направо ти носеше АМ или хранеше бебетата и тогава ти ги водеше.Малко беше странна и дръпната.. Thinking

# 67
Да питам мамите, които вече са раждали там, помага ли персонала при проблеми с кърменето? Аз уж чета и се информирам мн за кърменето, но ми се струва, че друго си е наживо някой да ти покаже и научи, та мога ли да разчитам да ме съветват и насочват докато съм там. В някой клиники съм чувала, че хич не насърчавали мамите да кърмят дават за по лесно АМ.
Не само, че ти помагат и  ти показват всичко, ами и на гърдата ти го слагат бебето и докато не засучи  и акушерката не се убеди, че всичко е наред, не те оставя на мира. Поне при мене беше така. Понеже раждах секцио и докато се пораздвижа 2-я ден..., не се чувствах физически готова за кърмене, а и кърма все още нямах, бебето го хранеха с АМ. Родих в ден сряда и едва в петък сутринта го закърмих. Но за това пък много успешно! След първото поставяне на гърдата акушерката остана до мен за малко и после минаваше на всеки 15 мин. да види как сме и дали имаме въпроси с другото момиче в стаята. Нямах много кърма в началото, а и по-късно, но кърмех, защото ми се обясни много подробно колко е важно това и как се прави.
И  с нескрита гордост искам да призная, че утре моето мишленце навършва 1 годинка newsm38 и едва сега започва да се отбива сам / все още го кърмя сутрин към 5-6 часа/. 
Благодарности на целия екип на Селена! smile3525

# 68
Е........супер!!!
Взех си и едни силиконови предпазители за зърна ако нещо ми се разранят, но за кремче се чудя да нося ли  newsm78 Амам щом им акой д апомага там може и д ане стигна до тези помагала Grinning А помпа дават ли евентуално ако трябва да се доизцежда или трябва аз да си нося?

# 69
Дават и помпа на AVENT спокойно, там просто нямат грешка.

# 70
  • Пловдив
Е........супер!!!
Взех си и едни силиконови предпазители за зърна ако нещо ми се разранят, но за кремче се чудя да нося ли  newsm78 Амам щом им акой д апомага там може и д ане стигна до тези помагала Grinning А помпа дават ли евентуално ако трябва да се доизцежда или трябва аз да си нося?
На мен дори и силиконови зърна ми дадоха и кремче имаше като подарък, веднага след като родих....така че не се тревожете. Действително грабвайте само чехлите и тоалетни принадлежности, за всичко останало там ще се погрижат!!!

# 71
Привет и от мен!Чета мненията ви.Всички са изпълнени със суперлативи за Селена.Аз ще се оплача малко.не съм от Пловдив,реших да отида да се прегледам при д-р Топалова,имам си проблеми и мислех,че там ще ми се обърне внимание.Първия преглед мина много добре,харса ми лекарката.След това поддържахме контакт по телефона,трябваше да си направя някои изследвания и тогава да обсъдим лечение.Когато отидох втория път на преглед/имах си запазен час/,лекарката била извикана по спешност в операционна.Преди мен чакаха две жени,едната дори беше без запазен час.Д-р Топалова прегледа и двете,след това излезе с последната пациентка и ми примърмори,че ще се върне след малко.Освен ,че запазеният ми час отдавна беше минал,чаках още половин час и слязох да питам на регистратурата къде е лекарката.Администраторките започнаха да се споглеждат,едната отиде да търси лекарката и след малко ми заяви,че д-р Топалова излязла през задния вход,дори и те не разбрали.Нямало да се връща повече,много се извинявала.При това аз им казах,че такова нещо  е недупостимо,аз съм била много км път,а накрая няма да ме прегледа.Ако не бях се поинтересувала,може би цял ден щях да си кисна пред кабинета.Накрая повикаха дежурната лекарка да ме прегледа,но на мен не ми беше това целта,аз все пак отивам при определен лекар.Останах много разочарована от клиниката и специалноо от д-р Топалова.Извинете за дългия пост,но съм все още афектирана.

# 72
здравейте и от мен .аз съм с термин 19.09.08 и аз ще раждам в селена при д-р минев.много съм доволна от прегледите и консултациите.обръща много внимание на всичко.когато ме гледа на видеозон обяснява кое какво на бебето.,снима го,слуша му тоновете абе супер.той има частен кабинет и приема в понеделник,сряда и петък.просто му се възхищавам и силно го препоръчвам.макар че е мъж е много внимателен към пациентите си.и аз знам 680 лв. е до края на септември нормалното раждане,а през октомври ще стане към 860 мисля.аз хващам по-ниските цени  smile3532.да знаете че няма да збъркате ако решите да раждате в тази клиника.поне знаете за какво си давате парите.на мен в една от държавните болници ще ми излезне по-скъпо.за пещерска и окръжна ми искаха 450 лв. само за лекар,отделно памперси,лиглини,лекарства,храна щото там е отврат,ако не дадеш някои лев няма да ти обълнат грам внимание и като си направиш сметка щеше да ми излезне над 1000 лв  smile3512 smile3512.ужас просто,а в селена те гледат като царица вие си направете изводите.може да ви се струват много пари,но като си сметнете разходите в една държавна болница ще ви излезне много по-скъпо.чао за сега и поздрави от мен.леко раждане на всички мамчета   love001

# 73
Привет и от мен!Чета мненията ви.Всички са изпълнени със суперлативи за Селена.Аз ще се оплача малко.не съм от Пловдив,реших да отида да се прегледам при д-р Топалова,имам си проблеми и мислех,че там ще ми се обърне внимание.Първия преглед мина много добре,харса ми лекарката.След това поддържахме контакт по телефона,трябваше да си направя някои изследвания и тогава да обсъдим лечение.Когато отидох втория път на преглед/имах си запазен час/,лекарката била извикана по спешност в операционна.Преди мен чакаха две жени,едната дори беше без запазен час.Д-р Топалова прегледа и двете,след това излезе с последната пациентка и ми примърмори,че ще се върне след малко.Освен ,че запазеният ми час отдавна беше минал,чаках още половин час и слязох да питам на регистратурата къде е лекарката.Администраторките започнаха да се споглеждат,едната отиде да търси лекарката и след малко ми заяви,че д-р Топалова излязла през задния вход,дори и те не разбрали.Нямало да се връща повече,много се извинявала.При това аз им казах,че такова нещо  е недупостимо,аз съм била много км път,а накрая няма да ме прегледа.Ако не бях се поинтересувала,може би цял ден щях да си кисна пред кабинета.Накрая повикаха дежурната лекарка да ме прегледа,но на мен не ми беше това целта,аз все пак отивам при определен лекар.Останах много разочарована от клиниката и специалноо от д-р Топалова.Извинете за дългия пост,но съм все още афектирана.
И лекарите са най-обикновени хора, които имат семейства и проблеми като всички останали. Освен това на тях също внезапно могат да им се случат лоши неща и неприятни инциденти. Изключително много се съмнявам д-р Топалова умишлено да не прегледа пациент. Звучи ми невъзможно. Допускам, че е имали някаква сериозна причина,  за да се случи това. Аз самата бях оперирана от д-р Кръшков, който не само, че се грижеше добре за мен, но и вечерта след операцията дойде от вкъщи едва  ли не по пантофи да ме види, защото не бях доста зле.   Обясни ми всичко, поседя малко до мен, ей така за морална покрепа и на сутринта рано-рано пак дойде да ме види. Топалова съм я виждала само на визитации, но достатъчно впечетления съм събрала, за да изказвам такова мнение, повярвайте ми.
И освен това искам да споделя, че много ми е неприятно, когато някой привърженик на държавните болници вземе да ми обяснява как при първото усложнение, те карат веднага от Селена точно в някоя от тези болници. Ами аз  бях с усложнения, но се събраха всички лекари на смяна и търсеха решение, постоянно ме държаха в течение какво се случва с мен. Няма да уточнявам за какво става въпрос, за да не травмирам бременните момичета. Никой не хукна да ме транспортира до някоя друга болница, където има не знам си каква апаратура и N на брой професори. Всички са професионалисти, предприеха необходимото и всичко си дойде на мястото.
Никой в Селена не е злонамерен, няма и защо да бъде.

# 74
Здравейте!
Родих в Селена на 10.09,нормално раждане,струваше ми 680лв.(това е цената до края на септември),но всяка стотинка си заслужаваше!!!
Родих много бързо,лесно и безболезнено при д-р Матев!Очарована съм-всички са професионалисти там!!!Това ми е второ раждане,първото беше в окръжна-пак нормално ,но без епидурлна и да ви кажа,че сравнение изобщо не може да има!!!!В Селена са магьосници-аз не разбрах кога започна и кога свърши всичко.А се бях настроила за дълъг и мнооого болезнен процес.Никой за секунда не ме остави сама-постоянно седяха около мен-и д-ра и сестрата и анестезиолога,не спираха да ме питат как се чувствам и да ми дават напътствия какво да правя.След раждането детските акушерки постоянно ми даваха напътсвия за кърменето-обясняват ти колко е важно и как точно правилно да го правиш.Ако не се справяш стоят до теб и ти помагат докато свикнеш-разкошни хора са!!!
Та ако все още някой се колебае в избора си-моето мнение е ,че няма да съжалявате за нищо-условията са перфектни.Персонала също!
И понеже обсъждахте повишението на цените-ще ви кажа,че когато дойде момента за плащане,на фона на преживяното таксата ти се струва нищожна!
Ако нещо ви интересува питайте.

Общи условия

Активация на акаунт