LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 667
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 75
 fingerscrossedХа дано тази седмица вече си получим всички поръчките че ми се изчака чакането.......моята е от 23.07. Peace

# 76
  • София
Ех, отдавна не съм писала тук-започнахте да ми липсвате Laughing

Искам да питам на кой адрес да питам защо код, който ми е изпратен лично, не ми тръгва-пише, че не съществува. Адресът, който е даден на първа страница май е само за вече съществуващи поръчки

# 77
  • Бургас
Днес ходих до пощата да си търся колетите или поне един от тях - естествено го нямаше, но имаше 3 пакета от Редута. Така, че мами от Изгрев, можете да се разходите да проверите - едното име беше Мария, другото Велислава или нещо с В..., а третото не ми го казаха.
Иначе аз чакам от 22-ри, 29-ти юли и 7-ми август  Peace

# 78
  • Варна
В събота си взех поръчка от 11.07(първата от 11.07 пристигна на 29.07) . Поръчката е осчетоводена на 16.07 , а е тръгнала от ФР на 22.07.Печата на  БГ пощи е от 7.08. Дълго е пътувала .
Една дама от БГ пощи ми спомена , че пратките от ФР идвали в много лошо състояние и имали много рекламации за повреди и липси.Документите също не били наред на Ларедутците. Спомена , че ако не си оправят пратките  и документите щели да спрат да работят с тях.

# 79
Ха сега де, хубава работа, а аз тъкмо се зарибих. Надявам се да не се получи подобно нещо.

# 80
  • into the blue
  Някой вземал ли е 52-54-56 поли или нещо друго за жена да ме ориентира за мерки?
Аз съм взимала поли и рокли за майка ми 54 р/р,по-късно ако искам мога да дам мерки.

# 81
...........
Една дама от БГ пощи ми спомена , че пратките от ФР идвали в много лошо състояние и имали много рекламации за повреди и липси.Документите също не били наред на Ларедутците. Спомена , че ако не си оправят пратките  и документите щели да спрат да работят с тях.

Ами наистина идват в ужасно състояние - досега всичките ми кашони са били подлепяни с лепенки на нашите пощенски служби - кашоните са страхотно окъсани.  Confused Слава Богу, нищо не ми е липсвало.  Praynig

ПП. Виждала съм как товарят DHL в Германия.  ooooh! Представям си пощенските служители какво правят. Ритат, блъскат, хвърлят - кое как дойде и както падне.  #2gunfire Във Франция сигурно картинката е още по-трагична. Също като при нас.  Confused

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 12:49 от Sun

# 82
  • Казанлък of all places
Аз днес си взех пратката от 08.07.Парите бяха блокирани на 10.07, а пратката е пристигнала тук на 06.07.Защо не са ме уведомили на време, не е ясно.За втори път си има разметешен колет с документ от Софийски митници, в който пише "Отворен поради нередовна опаковка".Ама нищо не са си харесали пак. Основно коментирани неща, поръчки за колеги , коментирани. Ако има някой от Казанлък, който чете в момента, беж на пощата!

# 83
момичета чакам още от 03.07 някой да не му е дошла пратката от тогава, вече съм притеснена и паричките не са ми дръпнали  Cry

# 84
va6, ти сигурна ли си, че си направила поръчка?

angelina.bgk, нещо датите са много странни  newsm78

# 85
аз чакам от 17 и 18.07 и все още ги няма.Ходих до митницата в петък,но напразно Sad някъде четох,че някой е ходил в събота до Столична митница,дали не е почнала пак да работи в събота?
Аз се прецаках,но не работи.

# 86
Днес си взех поръчката от 23.07 , по късно ще пусна снимки. Обаче имам и поръчка от 11.07 която още не е дошла, вече почнах да се притеснявам. Надявам се до края на тази седмица да дойде. Simple Smile

# 87
# 88
  • София
Здравейте, нямаше ме 2 седмици и пропуснах 2-3 теми Simple Smile
Иначе да се похваля/оплача днес си взех поръчката от 04.07 - беше дошла на 25-ти на митницата, но ми отказаха да ми я дадат защото не бил я обработил митничар и понеже излизахме отпуска не ми се стоеше тук до понеделник, че да си я вземе и я взех чак сега... Довечера може да направя малко снимки, но мисля, че няма нещо, което не е коментирано.
Получих и една поръчка от 11.07, но за нея бях дала адрес в провинцията и си я видях още миналата седмица - имаше форумските чаршафи в синьо и тениски предимно за малкия.
От чаршафите съм много доволна, само докато пусках поръчката малките размери се изчерпаха и бях пуснала един огромен чаршаф - 220 на 270 май беше, та набързо с 2-3 ръба стана на 2 чаршафа и 2 калъфки  Joy

# 89
е, това ми стана много смешно
бг пощи щели да спрат да работят с ларедут Simple Smile ще кажеш, че могат Simple Smile

аз още чакам от 09.07. предишната от 02.07 като ходих да я търся в пощата ми казаха, че нищичко нямало за мен ( в 7 вечерта), а на другата сутрин в 9 в кутията намерих съобщение. явно ще ходя пак да предизвикам съдбата Simple Smile

иначе много ми се иска да си оползотворя 30/59 от новата колекция, но нещо не мога да си харесам неща. трябва ми риза, дънки, панталон. ако някой се е натъкнал на нещо хубаво, да свирка

Общи условия

Активация на акаунт