LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 719
  • 1 339
  •   2
Отговори
# 90
  Някой вземал ли е 52-54-56 поли или нещо друго за жена да ме ориентира за мерки?
Аз съм взимала поли и рокли за майка ми 54 р/р,по-късно ако искам мога да дам мерки.

Ако не искаш, може да ми кажеш дали ще станат на ханш 136  Grinning  bouquet

# 91
  • София-там нейде в западната част
Днес ходих до пощата да си търся колетите или поне един от тях - естествено го нямаше, но имаше 3 пакета от Редута. Така, че мами от Изгрев, можете да се разходите да проверите - едното име беше Мария, другото Велислава или нещо с В..., а третото не ми го казаха.
Иначе аз чакам от 22-ри, 29-ти юли и 7-ми август  Peace
дали не е за Десислава а не Велислава че чакам от 25,07 и т.н.  Confused
потривам вече ръце  Whistling

# 92
Записвам се да ви следя какво купувате Simple Smile

# 93
Обадих се преди малко в пощата, най-сетне има радост и за мен, само не знам дали е 1 или са 2 колетите :>

# 94
Днес взех поръчката от 18.07.,след като в петък получих от 24. 07.Чакам още от 2.07 - не е грешка, от края на предния месец две  и августовските... Като си правя равносметката, доволна съм от повечето неща, но ми останаха и такива с неуцелени номера , 2-3 нещица за домашна употреба и чанти, шалтета, тренчове, плажни комплекти и пр. Този път, уви, нямаше COLIS.
Много ми хареса това семпличко панталонче http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-coton-stretch-droit … tegoryid=49492888, което за скромната си цена има твърде приличен вид и стои много добре за разлика от снимката в сайта. Освен него пристигна туниката на Типстер, която също е с хубава кройка и добра покупка, но не мога да я намеря в сайта, вероятно е изчерпана, понеже още като поръчвах нямаше избор на цветове и размери. Тази риза http://www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-longues-femme-esse … tegoryid=49492882 също ме изненада приятно, много фин памук на дискретно райе от самата материя, леко еластична, хубава кройка, малко уголемена. Гащите няма да коментирам, без друго са от кръглите цени.

# 95
И аз да се похваля, че кашончето ми от 16.07 най-после акостира в плевенската поща Wink Така де, да се ориентират плевенчанки от кои дати да чакат.

Довечера ще опитам да пусна снимки макар че поръчката е малка и почти всичко е коментирано вече Wink

# 96
  • into the blue
Аз съм взимала поли и рокли за майка ми 54 р/р,по-късно ако искаш мога да дам мерки.
Ако не искаш, може да ми кажеш дали ще станат на ханш 136  Grinning  bouquet
Уни,извинявам се,грешката е правописна.На моята майка ханша е 132,предполагам,че един номер + ще ок  Peace

# 97
  • БУРГАС
Момичета ,да се оплача.Първо направих поръчка на 05 .08,но така и не се появи в суивито,писах им ,нямало такава поръчка.Повторих я на 08.08,всичко беше нормално,появи се в суивито,получих имейл,и днес ми пишат че имало пробле и банката отказвала плащането.За първи път ми се случва такова нещо,някакви идеи защо се получава така.

# 98
Преди малко приятелка ми донесе две неща от обща поръчка, пусната на 13,07 - за митница.
Много съм доволна!
Тези балеринки са ви до болка познати, малко са ми тесни, ама в момента ги разхождам из къщи, да се отпуснат, иначе като номер са ми съвсем добре.                                   
А тази блузка поръчах, защото много исках да видя плетена блузка от лен. Чудесна е, много ми харесва. С кой акъл съм си поръчала това черно и в какво настроение съм била newsm78, сега се чудя дали да не я поръчам и в лилаво. Поръчах си размер 42/44, защото бюстът ми е 104 см, ама можеше спокойно да поръчам 38/40, моделът е много широк и можеш да избереш как да го носиш.

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 14:10 от Божура

# 99
  • Пловдив
Момичета ,да се оплача.Първо направих поръчка на 05 .08,но така и не се появи в суивито,писах им ,нямало такава поръчка.Повторих я на 08.08,всичко беше нормално,появи се в суивито,получих имейл,и днес ми пишат че имало пробле и банката отказвала плащането.За първи път ми се случва такова нещо,някакви идеи защо се получава така.
Каква беше стойността на поръчката? Често анулират поръчки за под 10 Е. Скоро едно момиче писа, че има отказана поръчка за 16 Е.  Confused

# 100
  • БУРГАС
Каква беше стойността на поръчката? Често анулират поръчки за под 10 Е. Скоро едно момиче писа, че има отказана поръчка за 16 Е.  Confused
Ами не,беше за 80е.Парите са блокирани,сега трябва да чакам 45 дена да ги одблокират нали?

# 101
  • Sofia
От 23.07 имам няколко отказани артикула, поръчката още не съм я получила, но ми изпратиха номера на ваучера, та днес пуснах поръчка с него.

# 102
...Ами не,беше за 80е.Парите са блокирани,сега трябва да чакам 45 дена да ги одблокират нали?

Зависи от банката, но наистина максималния срок е 45 дни.

# 103
И аз да се похваля, че кашончето ми от 16.07 най-после акостира в плевенската поща Wink Така де, да се ориентират плевенчанки от кои дати да чакат.
Ха, че ти от Плевен ли си? Сори за офф-а  Blush

# 104
Момичета има някой ,който е поръчал,или по-точно получил,тези обувчици.Интересува ме стелката на №24   Praynig Или евентуално на съседните номера,да преценя...

Общи условия

Активация на акаунт