LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 752
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Имам въпрос Hug
Има ли някой от Бургас, който прави общи поръчки Praynig Praynig
Питам да приятелка, която много иска да си поръча неща  bouquet  bouquet

# 811
  • Бургас
Момичета,току що си направих първата поръчка.Обаче нещата не ми излизат в суивито.Ако не ми излязат скоро означава ли,че не съм я направила успешно и да пробвам пак? newsm78
А и още нещо май обърках ...вместо 08.2011 г. валидност на картата аз дадох 08.2008г. дали наистина са я приели? А иначе ми се изпразни кощницата??? Thinking Помогнете в чуденка съм. Embarassed Embarassed
При една поръчка явно бях сбъркала номера на картата. Появи ми се надпис, че ще се обработи ръчно, а после при запитване от моя страна (което те съветвам на направиш и да питаш какво става) ми казаха, че се опитали ръчно да пуснат поръчката, но не можели да се свържат с банката и да си я пусна наново. И на мен ми се изпразни кошницата в този случай, та ги търсих наново.

С преводача си го преведох ама не ми стана много ясно. Embarassed Embarassed

Получих мейл с това съдържание :
Nous vous remercions pour votre commande passйe sur laredoute.fr le 14/08/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages.

# 812
  • varna
анцунга го поръчах от намаленията 38евро-174 размер-за мъжа ми ,който е 175см,дойде на етикета му пишеше размер"с' долницата му е точно ама горницата ми е точно на мен,а ааз съм 165см.иначе е хубав анцунга-гледах долницата в магазина на адидас 94лв Peace

# 813
Момичета, искам да ви попитам, коя от вас прави поръчки обощени за София, по-тоично Люлин. Казаха ми че тук има една майка, която први такива поръчки.

# 814
  • БУРГАС
Kloie,най-добре им пиши,дали при тях има регистрирана поръчка.Ако искаш ще ти пусна текст.

# 815
  • Бургас
Kloie,най-добре им пиши,дали при тях има регистрирана поръчка.Ако искаш ще ти пусна текст.

Praynig ако обичаш   bouquet

# 816
Момичета, искам да ви попитам, коя от вас прави поръчки обощени за София, по-тоично Люлин. Казаха ми че тук има една майка, която први такива поръчки.
на първа страница пише че поръчки правят МАМА БО ,Змейковица и 450 незнам точно коя е от София.И аз мога да поръчам не е проблем

# 817
на първа страница пише че поръчки правят МАМА БО ,Змейковица и 450 незнам точно коя е от София.И аз мога да поръчам не е проблем

Много ти благодаря за инаформацията. Аз съм от Люлин и незнам на кой ще му е по удобно. Ти от къде си?

# 818
  • Букурещ
Ако мога да помогна на някого с превод от френски съм насреща Simple Smile Wink

# 819
  • у дома
450 прави и за София и за цялата страна.

# 820
  • виртуално
450 e от Люлин, поръчвала съм при нея   bouquet
пиши и ЛС

# 821

Много ти благодаря за инаформацията. Аз съм от Люлин и незнам на кой ще му е по удобно. Ти от къде си?

Аз съм от Бургас не ми е проблем

# 822
  • Бургас
Имам известиеее!!!  Laughing Най-вероятно е за поръчката ми от 15.07., а колко още чакам  ooooh!

# 823
Имам известиеее!!!  Laughing Най-вероятно е за поръчката ми от 15.07., а колко още чакам  ooooh!
айде честито Simple Smile

# 824
Днес си взех и последната поръчка-от 18 юли, тръгнала е на първи август  от там.
Жълтото сако на Софт Грей е страхотно, взех си 40, но леко ми теснее в раменете, ако някой иска да менкаме за 42 да свирка.

Общи условия

Активация на акаунт