LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 824
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 795
# 796
излиза цяла страница с обувки  #Crazy кои точно са тези които си си харесала

# 797
Момичета, писах на сайта за неполучените /изезнали / маратонки и получих ето това :
"Bonjour Mme Bezlova Elena, Vous me signalez un article manquant dans votre colis.Je vous remercie de vos prйcisions.Je regrette de ne pouvoir renouveler l'envoi de votre article.En effet, il est йpuisй.Je vous rembourse 43.00¤ par bon d'achat.J'espиre que vous trouverez sur le site d'autres articles qui vous plairont tout autant.Merci de votre comprйhension et а bientфt sur www.laredoute.fr !"

Не разбирам френски, но май ми казват, че маратонките са изчерпани и нещо за 43-те евро. Ама не виждам никакъв код на ваучер.Как ви изпращат ваучерите за неполучени стоки?? Досега не ми се е случвало, затова не ми е ясно. Благодаря предварително.

# 798
Спокойна- Благодаря много!!!!! Grinning Grinning Grinning Защото незнам ако поръчам за мжете, да не стане грешка!? Shocked

# 799
  • Бургас
Момичета,току що си направих първата поръчка.Обаче нещата не ми излизат в суивито.Ако не ми излязат скоро означава ли,че не съм я направила успешно и да пробвам пак? newsm78
А и още нещо май обърках ...вместо 08.2011 г. валидност на картата аз дадох 08.2008г. дали наистина са я приели? А иначе ми се изпразни кощницата??? Thinking Помогнете в чуденка съм. Embarassed Embarassed

# 800
# 801
Момичета,току що си направих първата поръчка.Обаче нещата не ми излизат в суивито.Ако не ми излязат скоро означава ли,че не съм я направила успешно и да пробвам пак? newsm78
А и още нещо май обърках ...вместо 08.2011 г. валидност на картата аз дадох 08.2008г. дали наистина са я приели? А иначе ми се изпразни кощницата??? Thinking Помогнете в чуденка съм. Embarassed Embarassed

Изчакай малко и провери пак, не винаги се появяват нещата веднага, все пак и на тях им трябва малко време.
Ако не си попълнила правилно датата на валидност изобщо е нямало да ти даде да платиш.

# 802
Момичета, писах на сайта за неполучените /изезнали / маратонки и получих ето това :
"Bonjour Mme Bezlova Elena, Vous me signalez un article manquant dans votre colis.Je vous remercie de vos prйcisions.Je regrette de ne pouvoir renouveler l'envoi de votre article.En effet, il est йpuisй.Je vous rembourse 43.00¤ par bon d'achat.J'espиre que vous trouverez sur le site d'autres articles qui vous plairont tout autant.Merci de votre comprйhension et а bientфt sur www.laredoute.fr !"

Не разбирам френски, но май ми казват, че маратонките са изчерпани и нещо за 43-те евро. Ама не виждам никакъв код на ваучер.Как ви изпращат ваучерите за неполучени стоки?? Досега не ми се е случвало, затова не ми е ясно. Благодаря предварително.
Ще получиш по обикновенната поща писмо,най-отдолу с 9 цифрен номер на ваучер,който после можеш да използваш за да пазаруваш.

# 803
  • Бургас
Mirama   bouquet

Дано съм се справила. Praynig Embarassed Embarassed

# 804
И аз днес си получих колетите от 17 и 27.07 от митница.Почти сигурно е,че и вашите са там, предполагам, че са доставили всичко поръчвано до края на юли. Така, че си ги потърсете  може и утре- нямало да почиват!

# 805
  • София-Младост
Получих си и последната поръчка от 18.07., пристигнала е на 09.08., но днес успях да  явзема.
Този  панталон, много е хубав но ми е къс, размер 42, ще замине за продажба. Ако някой има интерес нека ми пише.
Полото е великолепно.
Бермуди в цвят каки, много са хубави.
Балеринки за дъщеря ми, които обаче не намирам вече.
Панталонките на So'home, които даваха БД.
И плат за покривка...много е хубав, стои леко промазан.
За съжаление това е поръчката с отказан артикул, сините бебешки маратонки Пума  Sad

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 15:12 от Ала-Бала

# 806
Имам "тежко" питане, според вас под или над 2 кг е това;

TSHIRT FILLE COTON EA ML      Bleu vif/blanc      114       1           3,00 ?     
BOTTINES        chocolat                                          30         1            10,85 ?    
CHEMISIER      RAYE NOIR/BLANC/GRIS                    38        1             2,99 ?    
JUPE    kaki clair                                                       114        1             3,00 ?    
PANTALON FILLE    BLEU                                               86          1            4,00 ?    
TAIE TRAVERSIN    CHOCOLAT                                 50          1          1,01 ?    
NAPPE    GRIS TAUPE                                                0            1             Aucun    

Със сигурност, гледам, че имаш обувки, обикновено са в кутия. Така че вероятно щше прескочат двата кг.

# 807
  • varna
Party Видяхте ли тази Parure couette, която по описание съдържа: горен плик 140 x 200 + чаршаф 90 x 190 + 1 калъфка 63 x 63 и всичко това само за 6,38? !!!http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette.aspx?productid=3240 … 8&single=true

Вописанието ги има всичките тези неща, но в този линк е само 140*200 според мен

и аз се чудя... видях, че май veshtichka ги имаше в албумчето, дано се включи Simple Smile

Всичкото е като са 2 варианта: за един персон с размери ........... и за "2 персона"...... избора е между   един или 2 персона. / оф как го обясних/

Така дано е по ясно :
La parure couette 1 pers. : housse couette 140 x 200 + drap-housse 90 x 190 + 1 taie (volant plat) 63 x 63.

La parure couette 2 pers. : housse couette 200 x 200 ou 240 x 220 + drap-housse 140 x 190 + 2 taies (volant plat) 63 x 63.
  newsm78 аз нещо не разбрах... тоест, ако поръчаш примерно La parure couette 1 pers ще ти дойде ли всичко (чаршаф, плик и калъфка)?
комплекта го имам от зимните намаления-много е хубав-плътен и гладък,по хубав е от повечето чаршафи, който съм купувала от ларедут-целия комплект пристига-в 3части,като размера на долния чаршаф е 90/190 и другия е 140/190,но 2я става за спалня 160/190-каквато е моята,малко го опъвам повече,ама става  Grinning

# 808
  • София
При една поръчка явно бях сбъркала номера на картата. Появи ми се надпис, че ще се обработи ръчно, а после при запитване от моя страна (което те съветвам на направиш и да питаш какво става) ми казаха, че се опитали ръчно да пуснат поръчката, но не можели да се свържат с банката и да си я пусна наново. И на мен ми се изпразни кошницата в този случай, та ги търсих наново.

# 809
  • София
Бърз отчет и от мен - два колета на митница от 22.07 и 25.07. Всички неща са обсъждани. Споделям го заради това сако:
Взех № 40 и ми е голямо, ако на някой 38 му е малко нека пише ... иначе заминава в Продавалника.
Вместо тази кафявата чанта са ми пратили тази покривка .
И един глас от мен за маратонките на Пума за 15 евро в черно и сребристо - страшни са.

Общи условия

Активация на акаунт