LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 63 010
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 150
Момичета имам отказан артикул в поръчка от 17.07, но все още бне са ми изпратили номера на ваучера, а вече си получих колета. Вие как сте с ваучерите, получавате ли си ги и как по пощата или по мейла.
Аз имам отказан артикул от поръчка от 01.07 и все още нямам ваучер нито на майл, нито по пощата.

Аз имам отказан артикул от поръчка от 17.07.На 30.07 в суивито се появи информацията,на 04.08 ме уведомиха,че ще ми пратят ваучер  по пощата.
Днес получих плик,със № на ваучера( предполагам,като пробвам ще кажа дали е това,не смея вече да питам Wink).
Днес взех и поръчка от 23.07 на поща,отзиви малко по-късно Peace.

# 151
  • София
Я да се оплача Mr. Green, току виж пък и мойте скоро дойдат  Rolling Eyes. Чакам от 11 и 13,07  Crossing Arms
Имам и два ваучъра на двата акаунта по един, пак ще трябва да пускам поръчки  Sick

# 152
А аз имах отказана поръчка от 30.06, в суивито се появи като отказан на 30.07 !!! Още същия ден им писах, но до момента не съм получила нито чек, нито ваучер

# 153
  • София-там нейде в западната част
Sun мерси,пиши като ги получиш,аз също мисля да ги поръчам - кафявите,но се колебая за номера само  Thinking ... ти твоя номер ли си поръча или по-голям

# 154
Sun мерси,пиши като ги получиш,аз също мисля да ги поръчам - кафявите,но се колебая за номера само  Thinking ... ти твоя номер ли си поръча или по-голям
Нейният.

# 155
  • Варна
На Варненска митница има колет за Светлана С.....и Габриела ... . Други имена не успях да видя.
Иначе днес получих колет от 21.07 от кръглите цени.

# 156
  • Beyond the Frontiers
Получих поръчките си от 22.07 24.07 и от04.08 Shocked направо се изненадах като видях  ,лошото е ,че я няма една от 17.07 Confused
Всичко е коментирано ,много съм доволна от дамските маратонки на пума от 15 евро  Simple Smile
А къде това?

# 157
Хм, за пръв път ми се случва - направих поръчка на 07.08 и парите са дръпнати в същия ден. Сигурно тази пратка няма да се бави, дано baby_neutral За протокола - чакам и от 28.07.

# 158
  • Бургас
Днес ходих до пощата да си търся колетите или поне един от тях - естествено го нямаше, но имаше 3 пакета от Редута. Така, че мами от Изгрев, можете да се разходите да проверите - едното име беше Мария, другото Велислава или нещо с В..., а третото не ми го казаха.
Иначе аз чакам от 22-ри, 29-ти юли и 7-ми август  Peace
дали не е за Десислава а не Велислава че чакам от 25,07 и т.н.  Confused
потривам вече ръце  Whistling
Май наистина беше Десислава... Дано да е за теб  Wink

# 159
  • Sofia
Не бях отваряла скоро поръчките които излизаха със снимка в суивито и днес установих, че вече са без снимка. Това обаче не е никак добре тъй като аз изобщо не помня какво поръчвам и по списък само ми е много трудно да се ориентирам, този бъг само при мен ли е или...?

# 160
Не бях отваряла скоро поръчките които излизаха със снимка в суивито и днес установих, че вече са без снимка. Това обаче не е никак добре тъй като аз изобщо не помня какво поръчвам и по списък само ми е много трудно да се ориентирам, този бъг само при мен ли е или...?

Малко след началото на намалението махнаха снимките на всички, не е само при теб това.

# 161
  • Sofia
Малко след началото на намалението махнаха снимките на всички, не е само при теб това.

Ужас, сега елемента на изненада при получаването на колетите ще е в пъти по-голям. Беше ми от помощ да ги гледам, за да знам нещо да го поръчвам ли или не ако не съм получила колета, а ще пускам поръчка. Жалко, дано ги оправят, благодаря ти все пак. Ще взема да им пиша.

# 162

Да, кофти е, че вече ги няма снимките. Аз понеже също забравям какво съм поръчвала и затова напоследък правя "PrtSc" /принт скрийн бутона/ преди да валидирам кошницата и пействам в WORD файл. Така си запаметявам поръчката със снимките, после увеличавам картинката с проценти и така избягвам евентуално да дублирам вече пуснати неща  Mr. Green.

# 163
...
Ужас, сега елемента на изненада при получаването на колетите ще е в пъти по-голям. ...

Особено, ако започнеш да получаваш повтарящи се артикули, както взе да става при мен  Laughing

Препоръчвам ти преди да минеш на втора стъпка, да си копираш кошницата в уърдовски файл и да му сложиш заглавие напр. "Поръчано на 8 август".

# 164
  • Варна
Много моля ако някоя мама поръчва с TBI кредитна карта да ми пише на лични  Peace

Общи условия

Активация на акаунт