LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 918
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не бях отваряла скоро поръчките които излизаха със снимка в суивито и днес установих, че вече са без снимка. Това обаче не е никак добре тъй като аз изобщо не помня какво поръчвам и по списък само ми е много трудно да се ориентирам, този бъг само при мен ли е или...?

Да, кофти е, че вече ги няма снимките. Аз понеже също забравям какво съм поръчвала и затова напоследък правя "PrtSc" /принт скрийн бутона/ преди да валидирам кошницата и пействам в WORD файл. Така си запаметявам поръчката със снимките, после увеличавам картинката с проценти и така избягвам евентуално да дублирам вече пуснати неща  Mr. Green.
И добре правиш, аз тъкмо днес установих, че съм дублирала едни дънки ... а днес ги пуснах в Продавалника, защото не се харесах. Скоро обявата ми ще е за 2 броя.  newsm61

# 166
  • Sofia
Точно защото имах подозрение, че дублирах днес доста неща исках да погледна, но греда. Писах им сега, ще видя какво ще ми отговорят, но вече ще си снимам екрана и аз, че то един акъл за какво по-напред.

# 167
Момичета днес какво ми се случи самооо  ooooh! Получих събота известие от митница за колет и си казвам най-после  поръчката от 09/07....отивам днес и гледам поръчката от 25  Shocked отивам да проверя какво става с тези от 09/07 и ми казват,че няма( и даже бяха груби). Прибирам се преди малко и гледам на вратата ми известие  Close това на нищо не прилича  Laughing

# 168
Аз най-редовно намирам известие за митническо известие, отивам да си го взема и ме връщат, щот не са се върнали пощальоните.

# 169
Sun мерси,пиши като ги получиш,аз също мисля да ги поръчам - кафявите,но се колебая за номера само  Thinking ... ти твоя номер ли си поръча или по-голям

desytka, точно моя номер си поръчах. Момичетата, които са си купували обувки и ботуши от марката Аnne Weyburn, казаха, че си отговарят.  Peace

# 170
ketka може ли линк към якенцето и става ли за зимата? Rolling Eyes

# 171
Съжалявам, че сигурно ще повторя, но нали номерата на ваучерите ви ги пращат по и-мейла? А не по пощата.. Защото ми писаха, че ще ми пратят до 48 часа номер, но не ми пратиха, да знам дали пак да ги притесня Rolling Eyes

# 172
  • У дома
Velesa  
Още веднъж

bouquet

# 173
  • Sofia
Съжалявам, че сигурно ще повторя, но нали номерата на ваучерите ви ги пращат по и-мейла? А не по пощата.. Защото ми писаха, че ще ми пратят до 48 часа номер, но не ми пратиха, да знам дали пак да ги притесня Rolling Eyes
на мен по пощата са ми пращали

# 174
  • София
По принцип ги пращат по нормалната поща в плик за писмо. Ако специално си искала да ти го пратят по мейла, тогава може, ама нормалната процедура не е такава.

# 175
на мен по пощата са ми пращали

Е, тогава ще почакам.. То в писмото си пишеше mail, а не e-mail ама както и да е Simple Smile
Мерси за бързия отговор!   bouquet
450,   bouquet

# 176
  • Варна
Получих си поръчката от 10-ти! Направо не мога да повярвам! И коженото якенце ми пристигна, и анцуга от 1 евро, на мъжа ми обувките, на детето червените ботички (които са огромни, отговарят най-малко на 32 номер според мен, а поръчах 30). Ще дам по-късно отзиви, като намеря всичко (или поне което го има още) в сайта.

На Варненска митница има колет за Светлана С.....и Габриела ... . Други имена не успях да видя.
Иначе днес получих колет от 21.07 от кръглите цени.

Как пък моето име нацели!

скъпа тормози ги на 604-143,аз чакам от 13,14,18,21,25,1.И след малко ги мятам по тел.че ми се изчака чакането! #Cussing out
Давай да ги мятаме!  #Cussing out

Хора, недейте така - днес, като ходих наистина беше лудница, бяха затрупани до горе с колети, просто няма как да дават справки постоянно по телефона (още повече, че го правят на добра воля).

# 177
  • София
Момичта,за първи път ще задавам въпрос тук.Прочетох първия пост,и темата я следя от доста време.Но все пак се нуждая от помощ.Става въпрос за картите.Разбрах,че трябва да е Виза картата и да не е на ОББ.Аз имам на ПИБ,обаче не е кредитна,а дебитна.Поръчала съм си и на ЦКБ,също дебитна.С тях може ли да се пазарува ли задлжително трябва да е кредитна картата?

# 178
Момичта,за първи път ще задавам въпрос тук.Прочетох първия пост,и темата я следя от доста време.Но все пак се нуждая от помощ.Става въпрос за картите.Разбрах,че трябва да е Виза картата и да не е на ОББ.Аз имам на ПИБ,обаче не е кредитна,а дебитна.Поръчала съм си и на ЦКБ,също дебитна.С тях може ли да се пазарува ли задлжително трябва да е кредитна картата?

Може да се поръчва с дебитни стига да са Виза или Мастър Кард. Ако отзад имаш един код, обикновенно от 7цифри разделени на 4 и после 3цифри, значи картата ти става. Виж си тази на ПИБ каква е.

# 179
  • София
Благодаря ти,Мира!Картата ми на ПИБ е виза и е със 7 цифри.Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт