LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 787
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ако е по-висока - около 126 - логично е да й вземеш 126. Та ако ще и на 4 години да е. Щерка ми е висока 122 и 126 са й есктра, даже някои дрехи - големи. Ама ако е 112см. примерно висока - не става. Дължина на ръкави и т.н. ще бъдат различни.
Е значи моята ще я меря довечера, че съм изпуснала таз работа напоследък. Ама по таблицата като гледам годините излиза, че трявба да взема 120, а пустите якета все 126  Rolling Eyes. Наистина има значение колко е едро детето, щото тя е слаба и може като на закачалка да й седи  Confused

# 316
А моята е 108 см и 108 и 114 са й добре. Първите точно, вторите мааалко големи. Освен едни дънки за мъника, досега всичко си е отговаряло съвсем точно. Ама моите и двамата са много кльощави.

# 317
  • София
Всъщност се сещам, че има едно сако, което е 126 и е почти добре, ръкавите съм подгънала и си го носи. Rolling Eyes

# 318
  • Sofia
ако е от евтините джинсови сака,аз имам 3 еднакъв размер ,но различен цвят и едно с едно не си съвпадат Wink

# 319
  • София
Точно от тях. Joy

# 320
  • Балчик
      Искам да се оплача и да потърся съвет от вас. Вчера си получих поредната пратка и когато я отворихме се оказа, че маратонките Nike , които бях поръчала за дъщеря ми липсват. Но по-лошото е, че на фактурата си бяха написани и отметнати. Пратката беше доста голяма- имаше и дтуги 2 чифта маратонки, но точно най-скъпите и хубави липсват. И тогава видях че отгоре на колета има едно мааалко етикетче, на което е напечатано:Пратката е получена с нарушена цялост и преопакована. От което вече съм съвсем сигурна че маратонките са откраднати. Но къде и как- дали в Б-я?/най-вероятно е така/. Сега се чудя дали да ходя да подам накакво оплакване в пощата/аз съм от Казанлък/ -сигурна съм че няма смисъл, ама не ми се иска само да махна с ръка.
   На някой случвало ли му се е нещо подобно?

Лелее, не ме стряскай точно чакам колет от 14-ти .07 с маратонки за 220 лв вътре за подарък за РД на сина ми, че и ги поръча приятелката му, не аз. Ще получа инфаркт , ако ги няма. И какво следва да се направи? Shocked

# 321
Предварително се извинявам ако вече е имало такъв въпрос, но ви моля ако може някой да ми прати снимка как изглеждат ваучерите, които ла редут пращат.  Praynig Cry Днес получих писмо и пише нещо за маратонките на мъжът ми и предполагам, че изобщо няма да ги пратят, но нямам и понятие от френски, а отдолу има едно допълнително поле с номер и стойността в евро. Ще съм ви безкрайно благодарна ако можете да ми помогнете. Предварително ви благодаря.   bouquet

# 322
       Искам да се оплача и да потърся съвет от вас. Вчера си получих поредната пратка и когато я отворихме се оказа, че маратонките Nike , които бях поръчала за дъщеря ми липсват. Но по-лошото е, че на фактурата си бяха написани и отметнати. Пратката беше доста голяма- имаше и дтуги 2 чифта маратонки, но точно най-скъпите и хубави липсват. И тогава видях че отгоре на колета има едно мааалко етикетче, на което е напечатано:Пратката е получена с нарушена цялост и преопакована. От което вече съм съвсем сигурна че маратонките са откраднати. Но къде и как- дали в Б-я?/най-вероятно е така/. Сега се чудя дали да ходя да подам накакво оплакване в пощата/аз съм от Казанлък/ -сигурна съм че няма смисъл, ама не ми се иска само да махна с ръка.
   На някой случвало ли му се е нещо подобно?

Лелее, не ме стряскай точно чакам колет от 14-ти .07 с маратонки за 220 лв вътре за подарък за РД на сина ми, че и ги поръча приятелката му, не аз. Ще получа инфаркт , ако ги няма. И какво следва да се направи? Shocked
трябвало е на място да отваряш и да гледаш сега и да отидеш в пощата май нищо няма да стане,но опитай

# 323
Това отдолу е ваучера.

# 324
.......................................................

А поръчката от 17 получи ли я ? При мен положението е същото като при теб, обаче с един ден по-късно- поръчката ми е от 18 юли, но още я няма, а ваучера вчера пристигна

МерСедес,получих я на 07/Четвъртък/ на митница,тръгнала е от там на 30.07.Това е и датата,на която ми се появи в суивито информацията за отказан артикул.Аз тогава изревах,че доста след пускането на поръчката е отказан артикула и Алекс ми обясни така:
"това, че някой артикул е отказан на определена дата, не означава, че тогава е изпратена поръчката.
Помислете колко клиенти поръчват, колко артикула свършват, колко служители работят в Ла Редут и дали те успяват на секундата да въведат на всеки един от клиентите си изчерпаните артикули. Предполагам, че това го правят 2-3 души максимум. От 20 милиона клиенти, 10% да са поръчали и на 1% от поръчалите да има по 1 изчерпан артикул - това са 20 хиляди поръчки... Е, как да го направят на секундата???  newsm78
Получавала съм поръчка и след това в Mes Remboursements ми се е появявал липсващия артикул".

Не е задължително да има закономерност,явно при мен се е получило съвпадение.Казвам ти го като информация-дано и при теб дойде бързо поръчката Hug

Благодаря ти, значи да се надявам и моя до края на седмицата да дойде  bouquet

# 325
  • Варна
Имам въпрос към тези които са връщали чекове обратно /за да им пратят ваучер Mr. Green
Препоръчано писмо ли се праща? Нещо допълнително трябва ли да им пиша? Да уточня, че по тяхна идея им връщам чека за да пратят ваучер

# 326
  • София
Ох, аз пак да питам за номерацията на обувките с марка KicKers
някой има ли впечатления, отговарят ли си или се поръчват +1 номер Praynig
Харесала съм си тези http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-brides-croisees-kickers … 6&prodcolor=1

# 327
  • София
Здравейте, имам един офф въпрос и предварително се извинявам, че го задавам тук. Досега винаги съм плащала с кредитна карта. С цел ползване на повече от два акаунта искам да си издам една дебитна от Първа Инвестиционна банка. Спрях се на Виза Електрон и предполагам, че с нея няма проблем с плащането. Интересува ме какви такси Ви дърпат за покупките и начислява ли се някаква годишна лихва. Ако някой има такава карта нека ми отговори на ЛС, за да не пълним темата със странични неща. Благодаря Ви!

# 328
Получих си поръчката от 18.07 newsm19
Ето и малко снимки smile3525
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270258&pid=6895394

# 329
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, имам един офф въпрос и предварително се извинявам, че го задавам тук. Досега винаги съм плащала с кредитна карта. С цел ползване на повече от два акаунта искам да си издам една дебитна от Първа Инвестиционна банка. Спрях се на Виза Електрон и предполагам, че с нея няма проблем с плащането. Интересува ме какви такси Ви дърпат за покупките и начислява ли се някаква годишна лихва. Ако някой има такава карта нека ми отговори на ЛС, за да не пълним темата със странични неща. Благодаря Ви!

http://www.fibank.bg/inside.php?language=1&parent=213

Общи условия

Активация на акаунт