LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 798
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 210

- също ми харесва, но мислех че шарките са златисти пък те се оказаха като бели.

- да е комплект с чантата  Mr. Green

И още други неща за детето, но повечето са обсъждани.........като цяло съм доволна от всичко  Peace

Тази чанта и блузка въобще не съм ги виждала, може ли линк

# 211
       Искам да се оплача и да потърся съвет от вас. Вчера си получих поредната пратка и когато я отворихме се оказа, че маратонките Nike , които бях поръчала за дъщеря ми липсват. Но по-лошото е, че на фактурата си бяха написани и отметнати. Пратката беше доста голяма- имаше и дтуги 2 чифта маратонки, но точно най-скъпите и хубави липсват. И тогава видях че отгоре на колета има едно мааалко етикетче, на което е напечатано:Пратката е получена с нарушена цялост и преопакована. От което вече съм съвсем сигурна че маратонките са откраднати. Но къде и как- дали в Б-я?/най-вероятно е така/. Сега се чудя дали да ходя да подам накакво оплакване в пощата/аз съм от Казанлък/ -сигурна съм че няма смисъл, ама не ми се иска само да махна с ръка.
   На някой случвало ли му се е нещо подобно?

# 212
# 213

Schatz, какъв цвят взе  от роклята newsm78?

----------------------------------------------------------------------------------------
Gost, за пощите не знам, но куриерските фирми когато получават пратки с нарушена цялост задължително правят протокол и описват наличното. Трябва да потърсиш нещо такова-протокол де дали не са направили и в пощите, и след това и да пишеш на Редута, тъй като пратките са застраховани.

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 08:09 от iava

# 214
Здравейте,мацки  Grinning
Нямаше ме само 4 дена,а сте изписали толкова много.И нова темичка има  Laughing

В пощенската кутия имаше приятна изненада-3 известия наведнъж Grinning.Поръчките от 9.07.ги чаках точно месец.
Ето снимки на нещата.Най-много се радвам на чаршафите Mr. Green
ледам
Сега се връщам да ви чета назад Whistling
Как ги поръча детските слипчета  - Карибски пирати newsm78 .Гледам ги откакто ги има в сайта, но като кликна върху тях винаги ми дава грешка.Изобщо не мога да видя даже номерата.

# 215
Ето това писмо получих, но не мога да си  го преведа.  Bonjour, suite a un probleme technique sure notre site, vous avez connu des difficultes lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l¿interêt que nous portons à la qualité de nos services.
Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr
Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d¿entrer le code 50423 sur la page "votre panier".
L'équipe laredoute.fr
Pour nous joindre :
par téléphone au O892 35O 35O* (*O,34 ?/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"
.

# 216
  • Beyond the Frontiers
Забелязахте ли новия вид отстъпка. Под някои продукти има надписче Profitez de la combinaison gagnante !  като натиснеш, показва коя комбинация от продукти ти носи определена отстъпка. Например това http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-garcon-baggy-prix- … documentid=201208 Peace

# 217
sparkk може ли реални снимки на нещото, страхотни са Peace

и линк към лилавата чанта и тази с дръжките от ест.кожа

# 218
Ето това писмо получих, но не мога да си  го преведа.  Bonjour, suite a un probleme technique sure notre site, vous avez connu des difficultes lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l¿interêt que nous portons à la qualité de nos services.
Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr
Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d¿entrer le code 50423 sur la page "votre panier".
L'équipe laredoute.fr
Pour nous joindre :
par téléphone au O892 35O 35O* (*O,34 ?/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"
.

Вече е коментирано в темата по-назад  Peace На кратко, извиняват се,че сайта е имал проблем и ти дават код за подарък

# 219
  • София
Забелязахте ли новия вид отстъпка. Под някои продукти има надписче Profitez de la combinaison gagnante !  като натиснеш, показва коя комбинация от продукти ти носи определена отстъпка. Например това http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-garcon-baggy-prix- … documentid=201208 Peace
Еха, супер Grinning Остава  комбинацията да се влияе и от кодовете, съвсем ще е добре Mr. Green Ще проверявам...

# 220
  • Пловдив
Това интересно са го измислили, ама да бяха изредили и кодове, които могат да им махнат и 15е...  Joy

Аз пак се връщам на прословутите дънки Типстер Някой може ли да спретне размерите на 36, че моите мислех да ги стеснявам, но ми се стори по-лесно да ги поръчам отново  newsm78
Пуснах с търсачката но не открих нищо  Confused

# 221
  • Sofia
тази сутрин получих ваучъра за отказан артикул от 17.07 по пощата,а поръчката още я няма Close

# 222
  • Разпиляна във въображението
miriel,пьрво порьчах +1 номер и ми бяха доста голями,днес пристигна моя си номер и ми е добре. Peace

bouquet

# 223
  • Варна
Miriel, може ли линк към обувките, че нещо не ги намирам.
  bouquet

# 224
Добро утро момичета. Моля предварително да ме извините, но на 1-ви пост повечето инфо е само за София. За това се обръщам към момичетата от Варна -днес ще ходя на митницата да проверя дали ми е дошла пратката. Плаща ли се за това и колко? Жената тази сутрин учтиво ми обясни, че и да иска да ми направи справка по телефона, не може-били затрупани.
Извинявам се за спама. И ви благодаря предварително     bouquet
Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт