LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 63 014
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 510
Днес си получих поръчката от 28 юли но  имам 4 липсващи артикула и подаръка и кашона беше  преопакован в чувал.
Знам че на още някой му се беше случило и ще съм му благодарна ако ми пише за малко помощ

Аз имах този проблем миналата седмица. Това е текст на писмо, коригирай само номер на поръчка, сума и тегло.
Rappel de votre message

Madame, Monsieur,

Je vous ecris au sujet de la commande ?198 0831910 de Varna (Bulgarie).

Jusqu'a present je n'ai pas eu de problemes,mais cette fois-ci j'ai recu le paquet defait et emballe de nouveau dans un sac en plastique. Sur le tampon francais c'est marque 10.600 kg., alors qu'a Sofia le paquet est recu avec un autrre poids-8.300kg., qu'on m'a envoie a Varna. Il s'avere qu'il manque 6 articles ainsi que le cadeau prevu dont la valeur totale est 44,12 Euros. Je vous en envoie la liste des articles manquants, des photos du paquet dans l'etat ou je l'ai recu et le proces verbal de la douane de Sofia ou il est marque que le paquet est recu endommage de France.

J'ai deja parle avec les PT bulgares qui m'ont egalement assure qu'elles ont recu le paquet dans cet etat de France.

Je m'adresse a vous pour vous demander comment agir dans ce cas.

Dans l'attente de votre reponse, je vous prie d'agreer Madame, Monsieur, mes salutations sinceres.

И долу си описах артикули по фактура. Пратиха ми ваучер на имейл, обаче подарък го няма.

# 511
  • Бургас
Кхм... Simple Smile

Сигурно глупост ви питам, но ще се пробвам.

Има ли някой, който няма да ползва кода 69507 30/59, да ми пусне поръчка с него?
Бих поръчала, но при мен този код не действа  Cry

# 512
Искам да си поръчам спално бельо....не мога да се оправя нещо ..кое е долен чаршаф и кое горен /но не дебела завивка/ ..моля за малко помощ...както и отзиви от някой който е поръчвал...

# 513
  • До хладилника, който обичам
Има ли някой, който няма да ползва кода 69507 30/59, да ми пусне поръчка с него?

Много ми е драго да кажа, че тук се намериха много услужливи майки! Hug Благодаря ви!

# 514
момичета получих си днес колета от 28.07 тръгнал е от Франция на 31.07  newsm44
от всичко съм доволна повечето неща са детски

в пощата в Славейков 5 клон имаше още един колет към 5 кг. някъде ,но не видях на кое име е ако някой чака може да провери

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 12:58 от Силвето_85

# 515
Искам да си поръчам спално бельо....не мога да се оправя нещо ..кое е долен чаршаф и кое горен /но не дебела завивка/ ..моля за малко помощ...както и отзиви от някой който е поръчвал...
На 1 стр. за спалното бельо е обяснено супер точно ,кое какво е......

# 516
  • гр.Пловдив
Само да си дам отчета!
Вчера си получих поръчката от 27.07 на пощата. Все обсъждани неща!

# 517
Днес съм получила колета от 21.07  newsm68 newsm53 - още не съм го видяла... Чакам още от 16.07 и 02.08  Blush

# 518
  • Sofia
Тези от Редута хич не са в час да знаете, писах им преди няколко дни за да ги питам какво се случва с направените вече поръчки, които бяха със снимки и защо вече няма снимки и те днес ми отговарят, че никога не са имали такава опция на сайта си и че вероятно съм се била объркала и съм гледала друг сайт.

Валерия, ако няма снимка на даден артикул в поръчката ти, то той е изчерпан, но това не значи, че ти няма да си го получиш. Просто вече не фигурира в каталога в сайта. Ти си ги шашнала ларедутците с този въпрос Wink

Тя е питала за малките снимки на вече направените поръчки в суивито - те изчезнаха някъде в началото на юли.
Точно за тях ги питах. Писах им пак обаче, сега като за малоумни обясних как се стига до там и къде аджеба на техния сайт се намира тази опция, дано този път разберат че не обичам да съм тъй многословна и неразбрана от пръв път.

# 519
  • Пловдив
Dark Passion, пишат ти,ч е поръчката е приета, но артикулите ще се появят скоро в суивито. Пиши им!

Днес получих  отговор от Ла Редут на вчерашното ми запитване за поръчката от 17-ти юли. Пишат, че е изпратена на 26-ти юли и че би трябвало да я получа след няколко дни. И днес пристигна заедно с тази от 23-ти юли. Grinning

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 13:16 от marzeliva

# 520
Кой да чете ...Благодаря ти!

# 521
Бу исках да те питам какво стана с твоя акаунт?Аз също им бях писала в неделя за моите кошници и пак същите стандартни любезности и пак ми дадоха телефон да се обадя.И след като в понеделник от този номер ме препращаха към друг ,за който непрестанно ми казваха че такъв номер не съществува им написах едно писмо,че е абсолютно недопустимо да разиграват клиентите си като маймуни и да разрешат проблема с кошниците ми по най-бързия начин,защото няма да оставя нещата така  Mr. Green hahaha /все едно че мога да направя нещо де/,но искам да ти кажа,че УРА!УРА!УРА! - явно даде ефект и днес ,след като вече бях абсолютно сигурна,че приключих с тази карта и тези си акаунти,отново си влизам в кошниците  newsm68 newsm44 . Нямам отговор от тях,но интересно как изведнъж нещата се оправиха  newsm78 - Сега чак не смея да сложа нещо вътре  Mr. Green  - може пък и да са имали някакво тайно споразумение с мъжа ми  Laughing Мисълта ми е ако искаш драсни им няколко вече не чак толкова мили и любезни реда пък може и да се оправят нещата и при теб  Hug
Благодаря и на всички момичета,които се отзоваха и ми помогнаха  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

desita1234 ето размери за това панталонче,което получих вчера 126 - талия - 28см,ханш - 42см,дълбочина - 25см,вътрешен ръб - 57,5 см,външен ръб - 77см

# 522
  • София
Съжалявам за тъпия въпрос ама ще го задам. Мисля да поръчам някое перде от сайта, но ме притеснява, че вкъщи сме с корнизи, кукички или както там се водят. Видях, че повечето от пердетата им са за промушване през тръба. Как се справяте с това разминаване в стандартите?

# 523
Dark Passion, пишат ти,ч е поръчката е приета, но артикулите ще се появят скоро в суивито. Пиши им!

Днес получих  отговор от Ла Редут на вчерашното ми запитване за поръчката от 17-ти юли. Пишат, че е изпратена на 26-ти юли и че би трябвало да я получа след няколко дни. И днес пристигна заедно с тази от 23-ти юли. Grinning
супер много се радвам че са ти отговорили,а мога ли да те помоля да ми изпратиш писмото с което си питала за поръчката на лични

# 524
  • София
Sамо аз ли не мога да си пусна поръчката. Виси на кошницата и не ще да продължава наникъде. И не мъцва и съобщение... Confused

Общи условия

Активация на акаунт