LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 854
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, моля за помощ!!!  Praynig Преди седмица имах проблем с кашона, писах писмо и ми възстановиха сумата с ваучер, обаче за подарък - бяла чанта, нищо не казаха.
Проблемът е там, че писмото  ми помага да напиша мъжа ми, а сега го няма в къщи. Моля, който владее френски добре, да ми напише няколко реда за тази чанта, за да ги пратя на франсетата. Много си я искам!!! Предварително благодаря!    newsm51

# 601
  • Варна
Искам да ви похваля тези детски бански http://laredoute.fr/vente-2-maillots-de-bain-enfant-garcon-prix- … tegoryid=25907613
Мисля, че не са коментирани до сега. Много са хубави. Ето реална снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263806&pid=6915806

Другото са ми форумските чаршафи в сиво и синьо и онези с топката.

# 602
Здравейте момичета, получих си пакета от 17ти, в него има точно едни блузки за дъщеря ми, защото другото го отказаха. ((((

За друго пиша обаче, не знам дали на някой му се е случавало.
Вече за втори път получавам писмо на френски, от някакъв неизвестен имейл, не е този, на който ние пишем при проблеми.
Ето това е мейла, не знам доколко е истински, защото имам чувството, че е нещо друго.

Colette SENECHAL <csenecha@redoute.fr>

madame,
je ne peux pas faire suite à votre commande, car votre banque a refusé la transaction baucaire.
cordialement.
colette sénéchal

Les informations contenues dans ce message ainsi que dans les pièces jointes sont strictement confidentielles et réservées à l'usage exclusif de ses destinataires. Si vous prenez connaissance de ce message sans en être le (la) destinataire, vous êtes prié(e) d'en aviser immédiatement l'émetteur et de le détruire sous toutes ses formes. Toute diffusion ou publication, totale ou partielle, est interdite sauf autorisation expresse de l'émetteur. Les meilleurs efforts sont faits pour maintenir cette transmission exempte de tout virus mais l'intégrité de ce message n'est pas assurée sur Internet : il a pu être altéré ou falsifié. Les points de vue ou avis émanent de son auteur et ne représentent pas nécessairement ceux de la Société. Son contenu ne peut engager la responsabilité de La Redoute et de ses filiales.

This message and any attachments are strictly confidential and intended solely for the addressees. If you have received this message in error please delete it and notify the sender immediately. Any dissemination or disclosure, either whole or partial, is prohibited except formal approval of the sender.
Best efforts are made in order to keep this message free of virus, but integrity of this message is not guaranteed through the Internet : it could have been altered or falsified. The views or opinions presented here are solely of the author and do not necessarily represent those of the Enterprise. Its content cannot bind La Redoute and its subsidiaries

Обясняват ми, че плащането ми е отказано от банката, но при проверка в суивито нямам нищо отказано.
Няма обаче нито номер на поръчка, нито нещо подобно. Чудя се доколко е достоверно това.
Дали да пиша на французите за този имейл, какво ще ме посъветвате?

# 603
  • София
Здравейте момичета, получих си пакета от 17ти, в него има точно едни блузки за дъщеря ми, защото другото го отказаха. ((((

За друго пиша обаче, не знам дали на някой му се е случавало.
Вече за втори път получавам писмо на френски, от някакъв неизвестен имейл, не е този, на който ние пишем при проблеми.
Ето това е мейла, не знам доколко е истински, защото имам чувството, че е нещо друго.

Colette SENECHAL <csenecha@redoute.fr>

madame,
je ne peux pas faire suite à votre commande, car votre banque a refusé la transaction baucaire.
cordialement.
colette sénéchal

Les informations contenues dans ce message ainsi que dans les pièces jointes sont strictement confidentielles et réservées à l'usage exclusif de ses destinataires. Si vous prenez connaissance de ce message sans en être le (la) destinataire, vous êtes prié(e) d'en aviser immédiatement l'émetteur et de le détruire sous toutes ses formes. Toute diffusion ou publication, totale ou partielle, est interdite sauf autorisation expresse de l'émetteur. Les meilleurs efforts sont faits pour maintenir cette transmission exempte de tout virus mais l'intégrité de ce message n'est pas assurée sur Internet : il a pu être altéré ou falsifié. Les points de vue ou avis émanent de son auteur et ne représentent pas nécessairement ceux de la Société. Son contenu ne peut engager la responsabilité de La Redoute et de ses filiales.

This message and any attachments are strictly confidential and intended solely for the addressees. If you have received this message in error please delete it and notify the sender immediately. Any dissemination or disclosure, either whole or partial, is prohibited except formal approval of the sender.
Best efforts are made in order to keep this message free of virus, but integrity of this message is not guaranteed through the Internet : it could have been altered or falsified. The views or opinions presented here are solely of the author and do not necessarily represent those of the Enterprise. Its content cannot bind La Redoute and its subsidiaries

Май ми обясняват, че плащането ми е отказано, или нещо подобно. Моля разбиращите повече да се изкажат. Проверих си суивито всичко е наред, нямам отказана поръчка последна.

Според мен бъди подготвена, че скоро ще се появи.

# 604
  • В Голямото село
Mirama, пишат, че твоята банка е отказала транзакцията и затова нямаш поръчка. Да не би да е била за по-малко от 10 евро  newsm78

# 605
Форумските чаршафи има ли ги още,че не ги откривам  newsm78

# 606
  • София
Има ги ама вече в новата колекция и на други цени.

# 607
може ли линк  Praynig

# 608
Mirama, пишат, че твоята банка е отказала транзакцията и затова нямаш поръчка. Да не би да е била за по-малко от 10 евро  newsm78

Уммм не, за много повече от 10евро беше, а и до сега не се е случвало.
Странното е, че получавам такъв имейл без никакъв номер на поръчка и т.н.
Интересува ме има ли други, които са ги уведомявали за отказана поръчка от такъв имейл, малко ми е подозрителен.

# 609
  • В Голямото село
oxana, как искаш да ти възстановят чанта, която е била подарък? ваучер за нея естествено няма да пратят, нея самата също... Rolling Eyes

# 610
  • В Голямото село

Уммм не, за много повече от 10евро беше, а и до сега не се е случвало.
Странното е, че получавам такъв имейл без никакъв номер на поръчка и т.н.
Интересува ме има ли други, които са ги уведомявали за отказана поръчка от такъв имейл, малко ми е подозрителен.

Я пък ти й върни RE на тази Колет, да не се прави на утрепана и да ти напише по-подробно за коя поръчка става въпрос... Прави ми впечатление, че сред техния Customer Service има много аматьори, може просто да се е отплеснала тая и затова да ти е праснала такъв "непрофесионален мейл... Но според мен си е истински мейла.

# 611
  • София
може ли линк  Praynig
Ето, но само в синьо: http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-berlingot-prix-mini.as … tegoryid=42008906

# 612
Момичета, при положение, че съм от Добрич мога ли да се ръководя по това когато се напише във форума, че на варненската митница има много пратки (В Добрич също има митница). Колкото и поръчки да съм получавала всичко е било от пощата, въпреки че съм имала пратки от по 9-10 кг.

Сега опитах да вляза в по-стари теми, но от 1 до 68 дава това Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Това моментно ли ще да е или се изтриват старите теми?

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 19:32 от rochi

# 613
може ли линк  Praynig
Ето, но само в синьо: http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-berlingot-prix-mini.as … tegoryid=42008906
  bouquet

# 614
Sparkk е виновна  bouquet , че направих нова поръчка с чантата и блузката адидас, а уж нямаше повече до зимата. С модерния код ми ги намали на 48 евро общо двете + бд. Ползвах и ваучера от отказания ми бански от 13.07, който получих днес. Някой ако има излишни от форумските чаршафи в сиво /drap/ да свирка.

Общи условия

Активация на акаунт