LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 732
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 780
Моля да кажете номерата на мъжките маратонки дали си отговарят?! Praynig

# 781
  • София
Получих митническо известие за поръчката ми от 28.07, но чак утре ще мога да отида евентуално да си я взема  Sad

# 782
  • Пазарджик
За поръчката от 01.07 франсетат казаха да чакам до понеделник и тогава преприемали нещо,а от пощата ми обясни "мила женица",че на митница София имало" недобросъвестни колеги",с една дума,някой си я е взел

# 783
Има ли някой, който да поръчва с две или повече дебитни карти, издадени към една и съща сметка?

Имаме две сметки в ДСК - една на мъжо и една на мен. Към всяка сметка имаме по една дебитна карта, и една към същата сметка, но виртуална. Пазарувам и с четирите карти, и ми ги разпознава все едно не са от една сметка - парите ми са в една сметка, а аз пазарувам с едната или с другата карта в зависимост на кой акаунт ми приема кода

# 784
Аз от 15.07. чакам  #Cussing out

# 785
  • София
Зависи. Някои /Типстер/ си отговарят. Умбро, Адидас и Левис сме вземали +1.

# 786
  • Пловдив
Момичета, а от тези чаршафи взимали ли сте и хубави ли са като материя?

Аз снощи поръчах от тях и цената им беше около 6 Е.

# 787
  • До хладилника, който обичам
Има ли някой, който да поръчва с две или повече дебитни карти, издадени към една и съща сметка?

Имаме две сметки в ДСК - една на мъжо и една на мен. Към всяка сметка имаме по една дебитна карта, и една към същата сметка, но виртуална. Пазарувам и с четирите карти, и ми ги разпознава все едно не са от една сметка - парите ми са в една сметка, а аз пазарувам с едната или с другата карта в зависимост на кой акаунт ми приема кода
Благодаря, на този отговор се надявах Grinning

# 788
  • Разпиляна във въображението
Направих поръчка и най-накрая ми изписа следното: Votre commande est enregistrée mais nécessite un contrôle manue. Преводача ми го изписа като: Вашата цел е регистриран, но изисква контрол manue.

Какво означава това?

# 789
  • Пазарджик
Поръчката е регистрирана,но се обработва ръчно

# 790
  • Разпиляна във въображението
Поръчката е регистрирана,но се обработва ръчно

bouquet и аз това си помислих, но за да бъда сигурна писах тук.

# 791
Направих поръчка и най-накрая ми изписа следното: Votre commande est enregistrée mais nécessite un contrôle manue. Преводача ми го изписа като: Вашата цел е регистриран, но изисква контрол manue.

Какво означава това?

Означава, че ще чакаш. Следи си в суивито и за имейл. Може и да ти откажат поръчката. При мен и двата пъти при този надпис я отказаха по-късно.

# 792
ИМАМ ИЗВЕСТИЕ ЗА МИТНИЦА ПЛОВДИВ ЗА ПОРЪЧКАТА МИ ОТ 26.07,  А ТАЗИ ОТ 16.07 ОЩЕ Я НЯМА. уТРЕ ЩЕ ДАМ ОТЗИВИ ЧЕ ДНЕС НЯМА ДА МОГА ДА Я ВЗЕМА

# 793
Зависи. Някои /Типстер/ си отговарят. Умбро, Адидас и Левис сме вземали +1.
.....Или пък на самият модел си пише дали се поръчва един номер по-голям от този който се носи....

# 794
Моля да мо кажете дали детския номер 39 обувки отговаря на дамския.
Харесах си ето тези ботуши

Общи условия

Активация на акаунт