LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 616
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 080
След като 4-ти ден нито е решен проблемът с кошницата ми, нито получавам някакво писмо в отговор на безбройните ми молби да бъде отблокирана кошницата, се принудих да им напиша едно безкрайно ядосано и неприятно за четене писмо. Дано поне това има някакъв ефект!  #Cussing out

# 1 081
Аз пък да се отчета, че съм много доволна - набързо си спретнах нов акаунт (то се е видяло, че после ще ми блокират някой от всичките, ама ...) и метнах надуваемото легло в една мини-поръчка Grinning Вече няма да мисля гостите къде да ги настанявам Crazy, ако не ми мине черна котка път и ми го доставят, разбира се.

# 1 082
Аз пък да се отчета, че съм много доволна - набързо си спретнах нов акаунт (то се е видяло, че после ще ми блокират някой от всичките, ама ...) и метнах надуваемото легло в една мини-поръчка Grinning Вече няма да мисля гостите къде да ги настанявам Crazy, ако не ми мине черна котка път и ми го доставят, разбира се.

може ли линк към надуваемото легло smile3524

# 1 083
  • София
Днес си взех поръчката от 26.07 от митница Пловдив. Казаха че са пълни с колети
Тези домашни чехли за мен, номер 36/37, много са хубави http://www.laredoute.fr/vente-mules-femme-prix-mini.aspx?product … 6&prodcolor=2

Каква им е подметката на пантофите....гумена или....?

# 1 084
  • София

може ли линк към надуваемото легло smile3524

с код за подарък е леглото.....виж в другата тема с кодовете  Peace

# 1 085
  • В Голямото село
Момичета, някоя от вас да пазарува с маестро на ДСК ?
С Маестро не може. Само с Мастъркард и Виза.  Hug

# 1 086
Rosie-Posie,благодаря ти!  bouquetЕдна приятелка се опита да пусне  поръчка /първата/,но не успя.Аз съм с Виза на Про кредит,но не знаех подробности за другите карти.

# 1 087
Забравих да кажа, че си взех пакетчето от 17ти само с 3блузки за щерката, че комплект чаршафи ми бяха отказани. )))
Сега чакам от 2ри август и 11ти. ))))

# 1 088
  • Sofia
Някой, който знае ако може да ми каже, сега като връщам получения чек, трябва ли да им пиша някакво писмо на хартия или по e-mail че искам вместо чека да ми изпратят ваучер на моя e-mail, а не по пощата или те ще се сетят?
Да си побутна питането,, че кошницата от кога ми е пълна а и искам да си изчакам ваучера. Нека който е минал през тази процедура, да ми помогне  Praynig
За какво ти е да го връщаш чека? Просто трябва да им пишеш, че искаш ваучер вместо чек, който да ти пратят на мейла и приключваш, няма какво да им връщаш.

# 1 089
Искам да питам  тези ,които получават колети над 50 евро в пощата в Ямбол при международните  дали се плаща нещо , пратката е над 2 кг  ooooh!
До сега не ми се е случвало да взимам  над 50 евро -да съм готова Simple Smile
Ще отговоря със малко закъснение, но малката ми е  болна и не съм чела темата няколко дни.   За колети от ЛаРедут досега не съм плащала нищо, без значение каква е сумата и дали е над 2 кг, а относно Фактурите - преди не са ми ги вземали, но последния път  (сега в понеделник), колета беше на мъжа ми на името и той ходи да го взима и го донесе без Фактура. Явно са я взели.

# 1 090
Моята кошница също беше блокирала,но започнах да махам едно по едно нещата ина третото се разблокира

# 1 091
  • Пловдив
Моята кошница също беше блокирала,но започнах да махам едно по едно нещата ина третото се разблокира

Малко странен маркетингов подход. Joy

# 1 092

JoyИ аз се развеселих  hahaha Блокираната кошница доколкото разбрах на Sun е както бяха и моите - изобщо да не можеш да си влезеш в нея....Всеки път когато кликнеш на нея се появява страницата с мадамата със завъртяния поглед и толкова.До там дори отново и отново да опитваш да влезеш - блокирал си на зациклена среща с нея и накрая наистина не искаш повече да я виждаш.Sun стискам ти палци  Hug Дано и при wb нещата да са се оправили  Rolling Eyes

И да питам пак момичетата от Варна - понеже за София има възможност да ти доставят колета до адрес,дали и във Варна има такава?  newsm78 Някой дали е питал или да се е възползвал от такъв бонус ?

# 1 093
  • на морето
За тези сутиенчета някой знае ли нещо?

http://laredoute.fr/vente-les-2-soutien-gorges-active-wear.aspx? … tegoryid=38152280

Чудя да се дали са само от плат от пред или е малко по-твърдо  newsm78
Аз поръчах за дъщеря ми от тези
http://laredoute.fr/vente-lot-de-2-soutiens-gorge-active-wear.as … tegoryid=38152280
Мисля,че са подобно тези,за които пишеш.Отпред са само плат-нямат нищо твърдо.Иначе са стахотни за навлизащите в пубертета Mr. Green
Май съм сбъркала линковете.Ето:
http://laredoute.fr/vente-lot-de-2-soutiens-gorge-active-wear.as … tegoryid=38152280

# 1 094
  • под дъгата
Дайте някакво инфо за тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9020098& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт