ФОТОШОП

• 43 036
  • 532
  •   1
Отговори
# 285
Корина нещо и на мен ми куца и най много ме тормози синият кръст на първата . Мисля си , че не е лошо да има кръстче все пак е кръщене , но примерно нагъната синджирка със златно кръстче , не така натрапчиво Simple Smile полегнала в/у обувчиците или висяща от чаша  newsm78 ... бих сложила примерно плюшено мече , а не агне Simple Smile ... За втората ами и аз съм на мнение , че ще е по хубаво да е само една снимка на малчугана на нежен син фон като на много задна линия , полу - прозрачно може би да има очертания на църква или нещо подобно  Simple Smile а за последната според мен остави надписите само малко ги раздалечи надолу ... една идея , защото се препокриват . Посланието много ми допада Simple Smile , но  махни гълъба и детенце , нали поканата е една с 2 лица достатъчно е да има негова снимка на предната страна .
Муци  м-да сега като го каза и на мен ми прави впечатление , че май съм попрекалила с контраста Simple Smile
Radostche благодаря за инфото  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes ще опитаме . Ох дано да стане . Ние го носихме харда в сервиза на мъжо , но те не успяха да направят нищо , дано само да не са го до-съсипали Simple Smile
mimival имам една забележка за горният ъгъл на скъсаната хартия ? newsm78 та малко не ми е на фокус за разлика от останалата част от скъсаното . Имам идея : изрежи ръчичката и я обърни нагоре , постави един портокал в дланта , все едно подава на Коко да яде Simple Smile
Лекси за съжаление от февруари съм работещо момиче и вече се замислям да напускам , за да имам повече време за фотошопа . Работата ми в момента не е свързана по никакъв начин с фотошоп , а това ми е целта .... един ден да работя нещо такова Simple Smile Когато бях малка рисувах и то никак лошо , исках да се запиша в художествената , но майка ми каза , че с това къща не се храни ... и така минах през много професии и накрая пак се върнах на мечтата ми Simple Smile Открих фотошопа и неговите възможности Simple Smile . Старая се да ви следя макар и доста по - рядко и няма да позволя да ме забравите  Joy
благодаря за коментарите на всички  Heart Eyes
A това беше единственото нещо което успях да направя преди тотално да ми се прецака фотошопа , сега с нетърпение , чакам да ми го преинсталират и да действам по задачата с сватбената картичка Simple Smile
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes дерзайте момичета и да видя пак така хубави неща  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 286
  • 2 етажа над тавана
Момичета, наминавам само да кажа, че местим офисите и нямам нито компютър, нито интернет в момента. Вечер толкова съм уморена, че не мога да се добера по-далеч от кревата Mr. Green

А в събота заминавам за Велинград за една седмица, така че пак няма да мога да се позанимавам с ФШ. Tired

Даже не съм имала време да ви разгледам красотите - мернах само последния невероятен колаж на мимивал Hug - като се върна ще те питам да обясниш как си направила разкъсването на дупката, през която минава детенцето Wink

Засега от мен - поздрави и продължавайте да творите Hug

# 287
Можете да ми честитите новият Уиндоус  Joy, утре отново се захващам с Фотошопа...

# 288
Мими и Млечко,   bouquetблагодаря за столчето

# 289
Такам... Много благодаря за всички отговори.ОПитах се да поправя нещата и се върнах на първият си замисъл. Така ми изглеждаше постна, и наблъсках другите неща.
Лицето на кутията ми създава най много грижи.

снимката я сложих ориентировъчно!!! Ще е тя,но може би по-голяма и по добре изрязана...

Радостче,честито!  Grinning

# 290
  • София
Корина, изрежи главичката с пен тула внимателно и федър 2, остави и раменцата. Гърба ми харесва.
neci, много хубаво си обработила снимката!
Аз отивам да спя  Tired, че утре ще кръщаваме малката /съвсем в тесен кръг/
http://lexi1974.multiply.com/photos/album/323#291
разделих рамката на две:

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 14:16 от Лекси

# 291
Корина -  поработи още върху т.н. кутия . Сега е станала много бледа и при принтирането ще стане още повече. Защо не пробваш с някакви по-весели цветове. Аксесоарите за кръщенето на сина ми бяха в зелено и жълто. Сега много бързам , но като се върна ще ти кача снимки  Hug. На номер 3 с храма , небето не ти е ок - напиши в google -> изображения -  sky и от там си избери една снимка на небе , която е с по-голямо качество!

Лекси , много ми харесва, само от преди малко се вглеждам във фона зад главиката на детенцето в цветната снимка, че ми седи малко неестествено  newsm78

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 08:46 от Radostche

# 292
  • Бургас
Мими, страхотен колаж, отново!
Неси, много добре са станали състарените снимки.
Корина, браво, картичката е страхотна!
Лекси.....  smile3505

# 293
  • София
Честито на Радостче за новия уиндоус! Mr. Green

Лекси, не се сърди мила, но няма въздух в последната. В повече ми идва всичко... Tired Може би да махнеш чцентенцата отпреди и тези шарени неща зад чернобялата снимка.
Весел празник ви желая и чакаме снимчици от малкото Християнче.

Млечко, страхотно е! Чудех се само дали не може дасе размаже малко границата между зелената ливада инебето? newsm78

Стаси, добре си се завърнала. Можешда покажеш костюма и сега! Heart Eyes Да се изкажем, де... Mr. Green

Корина, и аз съм за по-ярки цветове на кутията. Според мен стила на поканата и кутията трябва да е един и същт т.е ако използваш рисувани елементи от горе, май трябва да е и поканата в такъв стил, ако пък запазиш поканата с реални снимки то и елементите на кутията да са в такъв стил.

# 294
  • София
Цитат на: mle4ko link=topic=321031.msg8401748#msg8401748
[b
Лекси[/b].....  smile3505

Joy Joy Joy

Ами прави сте... Всъщност това би трябвало да са две рамки - така обработени са несъвместими май, но ни ме се разделяше с нито една Mr. Green А и малко грубичко съм пипала Grinning

Млечко, пак тоя любовчия Laughing Много е хубава!

# 295
Axrax Картичкаа като замисъл е добра, но надписите не ми допадат, повече ще се връзва да ги напишеш с някой нежен шрифт и да са едноцветни и ако я пазиш на слоеве, този с най-външната част, който е с радиал блър може да му намалиш наситеността и ще станат по-пастелни тоновете и повече ще се връзва с букета. От едит-ьджастмънт-хю-сатурейшън - плъзгача на сатурейшън на ляво Peace! Разбира се това си е мое виждане, на друг може така повече да хареса.

mle4ko Wink Бравос, талантливка си голяма!!!

Ето от мен една
http://necifer.multiply.com/photos/hi-res/13/87?xurl=http%3A%2F% … 2Falbum%2F13%2387

# 296
Сега ще дооправям кутията. Ефф то сложно било такава задача.

Много ви благодаря. Безценни сте. БЛагодаря и за вниманието .

Много ми харесват тези целуващи се дечица.  Grinning и рамката.
Разделената рамка също.  Hug

# 297
  • София
Ето, с на Лекси скрапа!Не успях да използвам
всички елементи, но се постарах! Embarassed

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 22:43 от Муци

# 298
Муци, много е сладка рамката.  Peace
Млечко, направо ми напълни душата.  Hug Рамката е прекрасна, децата са уникални и така целунати направо се размечтах ... Едно голямо Браво!   bouquet
Лекси, лявата част на рамката е невероятна. Очите ми останаха. В дясната нещо ми куца, но не мога да кажа какво точно. Изглежда ми доста изкуствена.  Embarassed
neci, рамката като замисъл много ми допада. Предполагам, че сама си рисувала тревата и облаците. Приличат на детска рисунка. Може би това е била целта ти  Rolling Eyes

Ще продължа с четенето на темата, че едва стигнах до 2 страница.  Embarassed

Ето и една набързо направена рамка със скрапа на Дамянти. Критикувайте  Hug

# 299
  • Варна
Здравейте момичета- кокичета!
Първо, искам да поздравя Лекси за скрапчето, защото това супер похвално нещо, браво Лекси! А и новите ти рамки са страхотни , особено черната!

stasssy, сладка е; обичам морските рамки Hug
Муци , можеш да понамалиш ключето, че е доста голямо, а и насписа трудно се чете така. Иначе е много хубавак, и такива много харесвам, със спяюи дечица!
neci , извинявай че ще го кажа, но не ми харесва така с бял фон, без сенки, можеш повече, зная и може би затова гледам критично на тази ти рамка  Embarassed
Млечко, супер нежна рамка,апълни и моята душа. Много хубава, браво!

Общи условия

Активация на акаунт