ФОТОШОП

• 42 129
  • 532
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Радостче, благодаря ти за поясненията за форматите, чела съм го със сигурност, но изобщо съм изключила когато правих нещата - просто автоматично запазвах всичко в пнг формат  Hug

Млечко, голям комплиметн от твоята клавиатура  Hug Grinning На мен рамката ми харесва>Сега като я гледам пак си мисля, че с ч/б снимка може би би стояла по-интересно Simple Smile

Лекси, много нежно Simple Smile Аз бих заменила крилата с бели все пак  Blush

Ани, този е много, много весел  Joy Ама ти все така телеграфно минаваш и мен ме пропускаш в навалицата  smile3534

Ето и от мен две - днес съм се отдала на творчество  Hug  Laughing

# 406
  • София
Още една  Laughing Sunglasses Party Crazy Flutter

# 407
влизам, за да благодаря на всички мили момичета, които ми пратиха шрифтове и линкове...
спрестихте ми доста време

благодаря   bouquet

# 408
Malenna е как - за теб винаги  Grinning
Ани, много весел кит вече го тегля.

# 409

Дам, много са сладки новите ти рамки! Не мога само да схвана защо "fall into the box"  newsm78, кое да пада в кутията  newsm78 Hug

Аз днес пък цял ден превръщам това

в това:

а след това в това:

Процесът разбира се не е приключил - приемам съвети , препоръки и идеи ! Даже ви моля за тях  Praynig Hug

# 410
Извинявам се за глупавия въпрос - имам снимка, която искам да сложа в рамка - сърце, имам и рамката. Как да стане номерът? Embarassed Опитвам се да ги сложа 2те на 1 файл, като различни лейъри, но не помня как ставаше. Намерих някакви отговори в нета, но не ми се получава, а знам, че е толкова елементарно. Confused

# 411
Момичета, случайно някой да е попадал на четка на круша?!
Трябва ми такава четка ( възможно по-големичка). Очите ми изтекоха да търся и не намирам.
ако някой знае или е виждал, би ли споделил? Може и на лични, за да не разводнявам темата...   bouquet

# 412
Извинявам се за глупавия въпрос - имам снимка, която искам да сложа в рамка - сърце, имам и рамката. Как да стане номерът? Embarassed Опитвам се да ги сложа 2те на 1 файл, като различни лейъри, но не помня как ставаше. Намерих някакви отговори в нета, но не ми се получава, а знам, че е толкова елементарно. Confused

1. Отваряш снимката
2. Отваряш и рамкта
3. Кликваш върху рамката и без да пускаш мишката я дърпаш и пускаш върху снимкта
4. Рамката ти се е появила в нов слой - наместваш я над снимката

# 413
Дам-как така съм те задминала/явно не си била в страницата Heart Eyes/Забелязвам интересни нови рамки от теб.Аз много си падам по колажо- рамки.Определено ги предпочитам.Не знаех, че публикувате в чужди сайтове /толкова съм изостанала Embarassed/Чудесни рамки видях там
Радостче-каква е целта на това превръщане.Кажи , за да ти дадем идеи.

# 414
Първата картинка е 3D визуализация на архутектурния проект на тази къща. Моята приятелка го е "вдигнала" в 3D studio Max , а аз имам за задача  да я "облека" : тухли, прозорци, кремеди, треви , така че да изглежда възможно най-реалистично ...

# 415
  • София
Аниии, мнооого готини елементи пак!   bouquet Ще ги тегля  Grinning
Дамаянти, втората правоъгълна и новата квадратна са супер сладки и готини, a аватбената е ракошна!   bouquet
Мле4ко, прекрасна рамка. Мног хубаво светово съчетание!   bouquet
Лекси, много красива рамка, смо кафявото не ми харесва  Blush
Дяволинке, много благодаря за страхотния комплимент. А от твоите първата и втората много ми харесаха! Hug
Ивеее, айде, пускай рамка  Peace
Днешната със Софи на мама Писана. Снимката е от рождения ден на Софи  Grinning

http://vessyc.multiply.com/photos/album/12#110

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 21:34 от Vesika

# 416
1. Отваряш снимката
2. Отваряш и рамкта
3. Кликваш върху рамката и без да пускаш мишката я дърпаш и пускаш върху снимкта
4. Рамката ти се е появила в нов слой - наместваш я над снимката

Hug

Най-накрая видях, че има Move Tool... Embarassed

# 417
  • Шумен
Момичета, утре ще коментирам, че съм страшно изморена. Само искам да ви покажа колажа си. Не ми се занимава повече, макар че може още да се пипне тук-там. Дано поне малко ви хареса. Simple Smile Нарекох го "Детето в мен"  Laughing

Изтрих го.

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 09:20 от mistake

# 418
  • София
mistake, ще ме извиниш, но ми прилича на кадър от филма Хищникът (май така се казваше), дето едни гнусни извънземни снасяха яйца в хората и техните деца излизаха , разкъсвайки хората. Сори, но такава асоциация правя   Sad  . Иначе самата идея е много хубава  Peace

# 419
  • София
mistake интересен колаж , ама доста брутален (не в лошия смисъл на думата разбира се  Hug)

Вес : Като ,че ли този ти стил ми харесва повече. Напоследък правиш невероятни неща  Heart Eyes

Дам : Страхотни са и трите Simple Smile

Ани : I love your work  Wink

Общи условия

Активация на акаунт