ФОТОШОП

• 42 124
  • 532
  •   1
Отговори
# 420
с поправката (за последно вече Wink )

10 cent's нямам четка - круша, но бих те посъветвала сама да си направиш четка от картинка, която ти харесва и ще ти бъде подходяща за това, което правиш. А за големината - задаваш си размер на четката , какъвто ти е необходим, не е нужно да е с точно определен размер предварително, ти сама ще си прецениш какъв да зададеш  Peace

mistake , много интересни идеи имаш, но защо всички са толкова мрачни и зловещи?

Аз упорито отказвам засега да правя есенни рамкки  Naughty 
 #Cussing out Мразя , когато лятото свъшва  #Cussing out

# 421
  • Карлово
Ето от мен една морска с кита на Ани. Ани, страхотно се работи с толкова хубав кит!   bouquet

И една доста семпла сватбарска, идеята е открадната от сайта на Анна Мироновна Embarassed

Търпя на критика много. Толкова отдавна не съм пипала ФШ, че съм в категория "начинаещи" вече.

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 00:58 от микки

# 422
Привет, момичета!
Ще започна отзад напред...
микки, рамката с кита на Ани ми харесва, а сватбарската може би има нужда от текст-имена, дати
ma sherie - нежна рамка, но аз също отказвам все още да правя есенни рамки
mistake - интересна идея и добро изпълнение, ама на мен ми идва много хард
Веси - много свежа рамка със Софи, а къде се изгуби мама Писана,
Radostche - от това което виждам ми се струва че се занимаваш по отдавна с ФШ, интересни хрумки за рамките, а и тези къщи....(до втора стъпка ми се вижда реално)
Malenna - съжалявам закъснях за шрифтовете, но с радост бих помогнала следващ път
Дам, Дам - какво за теб да кажа аз не знам,талант и красота прозира от всичко що си сътворила
Ани - сърбят ме ръцете да опитам твоите китове и още утре мисля да спретна някоя и друга рамчица
Лекси - прекрасна рамка от кръщенето, но лично аз я виждам без крилцата
SheDevil - ммм много хубавки, особено зеленката, а и кит си направила. Как успявате бе хора, ще взема да изляза в майчинство, та дано ми стига времето.
Със сигурност пропускам много момичета, но май изтървах нишката, моля за извинение.
Пак по нощите пускам една ретро рамка, с моя милост и надписана от името на дъщеря ми - спонтанно реагира като я видя.

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 22:27 от arabela

# 423
  • Czech Republic
Добро утро момичета!

arabela, харесва ми, но този бял лист много изпъква на фона на останалите овехтяли неща, смени го с по-стар. Ако нямаш, пиши ми ще ти пратя!
микки чудни рамки, особено ми хареса първата с чудният кит на Ани!
ma cherie така е много по-добре!
10 cent's круша има в последният кит на Дамаянти! Иначе действай както е казала  ma cherie!
mistake съгласна съм с момичетата по-горе - интересен колаж и много добре направен, но предизвиква ужас (поне у мен)!
Vesika твоите красоти продължават! Браво!
Аз затова виках под всяка рамка да даваме адреса и в ДШТ (тези които пускат там де), за да може да се намери по-лесно и изкоментира директно там. Сега трябва да я търся... Mr. Green
Radostche - добре си се справила. Първият опит е много успешен, на вторият не разбирам смисъла на  графичният изглед(или как да го кажа) отстрани. Какъв е замисъла?

Ето и нещо от мен (благодаря на Дам, че ми помогна със снимката):

http://www.digishoptalk.com/gallery/showphoto.php?photo=413841&ppuser=7432

# 424
  • Карлово
Арабела, мерси, как не съм се сетила за надписи.
Аз засега нямам смелост да коментирам работите ви, всичките ми се струват чудесни!
А в ДШТ само на английски ли са коментарите, че малко съм скарана с него? Гледам, че под работата на Наталина има и на чешки като че ли.

# 425
Mistake, защо го изтри - тъкмо исках да си кажа мнението - е който видял - видял - мен не ме плашеше, но сега като не го виждам и забравих какво искам да кажа - още не съм си изпила кафето !

Веси - рамката е много сладка с тези бонбонени цветове , но не ми харесва фона под детенцето, както и сянката под него  Peace

Ма шери, тези рамки са като огледала, което е много идейно !

Микки, сватбената рамка и според мен има нужда от надписи - с някакъв много завъртян - романтичен шрифт. Освен това е много симетрична - понамали малко цветната снимка и използвай правилото на третините , зад а я разположиш на фона !

Арабела
, много ми харесва идеята , но съм съгласна, че листът хартия не трябва да е толкова бял и нов - освен това шрифтът да е по-ръкописен - по детски . А този сепия ефект на снимката оригинален ли е ? Може би трябва да се намали малко контраста, че блузката е  много много бяла . Освен това бих сложила една къдрава рамка за снимката, за още по ретро ефект ... Мисля, че Ани69 е споделила такива ретро рамки на сайта си   bouquet

Наталина , цветовете са просто прекрасни , както и цялата рамка !  Hug
А графичният изглед няма кой знае каква цел - просто така някакъв опит съм направила и реших да го споделя  Blush

За есента - и да правим и да не правим рамки - тя си идва - така, че по-добре да си я направим по цветна Simple Smile   bouquet

# 426
  • Шумен
Добре, давам само линк. Все пак мнението ви има голямо значение за мен. Който смята, че може да се уплаши да не гледа.  Не съм предполагала,че може да бъде възприето по този начин.
http://fc02.deviantart.com/fs37/f/2008/243/1/2/The_Girl_Inside_M … _by_mistakeps.jpg

Да допълня, че идеята ми беше да покажа една жена, от която наднича уплашено и тъжно дете. Нейната душа и същност. Съжалявам, че още не съм достатъчно добра, за да пресъздам идеята си.

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 10:11 от mistake

# 427
Добре Simple Smile - ето сега се сетих какво искам да кажа. За фона - чудя се  защо от едната страна е черно-бял а от другата не. Освен това снимката на жената и на детето - ох не знам как е правилно да се каже, абе най-просто казано не са с еднакъв цвят и тексура . Жената е с розов тен, а детето по-скоро - златист  -мисля, че трябва ретуш . Можеш ли да направиш и един монохромен вариант - не е задължително черно -бял - може да е с друг цвят вместо черното  newsm78  Party

Щом си се редактирала , и аз ще се редактирам - мисля, че не е нужно да обясняваш идеята си , защото всеки възприема изкуството по различен начин, : един вижда уплашеното дете, друг вижда хищникът, трети бог знае какво ! И точно това му е най-хубавото - всеки е впечатлен по различен, индивидуален начин .  Hug

Хайде стига съм философствала - излизам на разходка и кафе   bouquet

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 10:20 от Radostche

# 428
Момичета, привет!Намерих и аз малко време за фш.Веси-много нежна и хубава рамка!Ани-китовете ти са супер.Благодаря!Микки много добра е морската рамка. Hug Дам- всичките ти рамки са страхотни Heart Eyes Ето я и моята:

# 429
  • София
Radostche , не разбрах кой фон и коя сянка. Според мен всичко си е ОК.
Еее, Lati , появи се  Hug Много много красива рамка и снимките са много хубави!
ma cherie, тези рамки чудесно пасват. Сега всичко е наред  Peace
микки , втората ме грабна, много е стилна. В ДСт предимно на английски, но има и на руски, чешки и т.н.
natalyna , arabela много сладки рамки!
Арабела, мама Писана със Софи целия август са при техните да се видят и разтъжат с тях. Трябва да се връщат вече.

# 430
Момичета, малко странно ми се вижда - ситни букви във форума и не мога да отварям линковете. При вак таки ли е, или повредата е моя телевизор? Thinking

# 431
При мен няма проблем с буквите; да не си намалила фонта в броузъра без да искаш?

Влизам специално да кажа на Весика (прочетох, че нямала момичешки снимки и взима от интернет), да рамкира от моите, колкото и душа иска  Heart Eyes Специално ще кача нови ваканционни тези дни Mr. Green

Много сте задобрели, не е истина. За такъв страничен зрител като мен, разликата е очевадна...Та скрапове правите, в CT участвате, блогове имате...Браво!!!   bouquet

Микки - кога порасна този бебок!!!!

# 432
След малко започвам едно... нещо... и най - накрая ще пусна и нещо свое.

Аммм, дали не е време за нова тема?  newsm78

# 433
Веси, стори ми се, че детенцето е изрязано и сложено на розовия фон , явно съм се объркала и самата снимка си е такава . Както казах и в предния пост, рамката много ми харесва !  Hug

Лати, много ми харесва Simple Smile

# 434
Misleh da pusna nova tema sled 30 stranica, no moje i po-rano, ako kajete. Izvinjavam se za latinicata-pisha ot gsm. Utre se vrushtame i njamam tyrpenie da vidja kakvo ste natvorili, che samo cheta komentarite... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт