ФОТОШОП

• 42 426
  • 532
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много се радвам за темата! Много е хубава и има от всичко. Мисля, че няма да скучаем.. НАЗДРАВЕ!  cheers Мактуб,Дяволина БРАВО! Страхотна работа!

Лекси - рамките ти са много хубави. Между другото на мен ми хареса ефекта на косата с шарпен. Ще го използвам някъде.

mistake - много добър колаж. Мен нещо ме мързи да правя колажи...

Колажа на Jaly е просто невероятен!

Дамаянти - смях се с глас! Много са смешни филмите!Последната ти рамка е точно в мой стил.. все на оранжево избиват мойте Simple Smile

Radostche - виртуалният ти тунинг се е получил доста добре. Последните рамки са ти много весели.

mimival - мисля, че има идея в рамката и е хубава, ако си поиграеш още малко с нея ще стане идеална!

'ВАНЧЕТО' - яко е това със силикона!  newsm62

EliG - Рамките ти са КРАСОТА!

mle4ko - Стила ти е неповторим! Страхотна работа, както винаги де Simple Smile

Maktub - супер е рамката ти.

zaika baika - WAW! Много е нежно и красиво.

IvelinaAtanasova - страхотно ангелче! А снимката е жестока!

Аз имах толкова много работа тези дни, че рамки нямам нови. Но ще се включа с един стар ретуш и с някоя стара рамка Simple Smile

# 76
  • София
Ето го колажа:

Ще се опитам и аз до края на седмицата да напиша един урок по ретуш.

Ето ги и рамките:

# 77
Лилиан, рамките са просто чудесни, особено първата - толкова семпла и ефектна!

Аз май пак ще спя до 11  Whistling Ето едно среднощно творение.... тия балони са супер пипкави  ooooh!

# 78
Мактуб, може да са пипкави, но резултатът е прекрасен - много ми харесва картичката. Използвала ли си някакъв трик ,че да изглеждат така 3D или е от сенките...

Момичета, помагайте! В неделя ме ухапа една оса по дланта на дясната ръка, в основата на пъстите. Боля ме много, но мислех,че ще ми мине. Тая сутрин се събуждам - ръката ми подута като мекица и сърби зверски - дори сега едвам пиша - само с единия пръст Sad Какво е това чудо  newsm78 Вместо да ми минава , то става по-зле с времето...

Леле, Мактуб, чак сега видях от колко часа е последния ти постинг  ooooh!. Разкрий тайната - как успяваш да спиш до 11 с двама неуморими палавника вкъщи?

Лекси, ботушите са много яки - браво за идеята, ама облъкът защо е по чадъра?

Дамаянти, какво си ги ядосала тия мъже... че ги и снимаш даже  Joy

Лилиан, ретушът ти е супер. Само ,че фонът , на който си сложила момичето е есенен, даже дъжд е валяло, а момичето е по потник .... За рамките - нямам думи - толкова чисти и слънчеви...

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 08:37 от Radostche

# 79
  • Czech Republic
Добро утро момичета!

Radostche отивай на лекар, за да не стане по-лошо. Иначе за сега си направи студен компрес с оцетена вода и ако имаш Алергозан - пий!  Hug

Мактуб, благодаря за помоща за елементите, но Radostche вчера ми ги пусна по Скайпа и вече имам целия кит! Но може на някой друг да послужат!  bouquet Рамките са чудесни (балоните сама ли ги прави - върха са!)

Lilian_V много добре си се справила с колажа, рамките са страхотни - и на мен особено ми харесва първата! Heart Eyes

Лекси много сладка рамка - тия гумени ботуши ме накараха да се усмихна! Grinning

neci много добре е станало така! Peace

Дам, велика снимка и разкошна рамка!  bouquet

Момичета за всички които харесват и купуват от Jofia Designs ето новият и кит правен заедно с Holly Designs:

http://www.shabbypickledesigns.com/boutique/product.php?producti … ;cat=0&page=1

# 80
Arabela - много ти благодаря  Hug
Лекси - и на теб много благодрая за сладкото колажче  Hug Hug

Maktub - винаги съм харесвала твоите произведения  smile3501 и на другите работите са супер.   bouquet

# 81
  • София
Добро утро!
Преди не можех да смогна  Crazy, сега пък хич да рагледам всичко и да помърморя! Mr. Green
Аз не мога да я оправя моята стара снимка.
Пробвах и с послединя урок за ретуш, но сто много изкуствено. Sad
е я подхвана пак след няколко дни...
Мактуб и аз благодаря за пеперудките. и другите елементчета!

До скоро и весел ден на всички!  bouquet

# 82
  • Бургас
Мишолина и аз правя подобни буквички, та за това /само съвет от опит/ мисля, че най-правилно е да напишеш b is for blue - a blue-eyed boy

Произведенията напред в темата са страхотни, само дето не смогвам да ви изчитам......

# 83
Дам много сладка рамка, а снимката е страхотна.
Радостче стискам палци да ти мине бързо ръката и отивай на лекар.
Lilian_V и рамките и колажа са чудесни.

# 84
Поредната ми честитка на патерица Embarassed  Късно разбирам, бавно работя и докато се огледам...  hahaha минали два дни ! Това е за Румка  Hug

Сега вече виждам доста недоизпипани места - на дневна светлина личи далеч по- добре.

# 85
SheDevil благодаря за урока   bouquet Ето го и моят опит

Lilian_V първата ти рамка е просто невероятна, влюбих се в нея   bouquet

# 86
Радостче, дано ти мине бързо ръката. Може да имаш закъсняла алергична реакция или пък да се е инфектирало (дано не е нещо такова  Praynig ). Спането не винаги ми се получава, но има и следобеден сън, ако го закъсам  Mr. Green Инак тайната е татко, който тръгва към 9-10 на работа, филмче и кърмене  Grinning Той ги гледа, после пуска на голямата филмче, а малкия при мене да си доспи или играе до мене Simple Smile

Балоните не са сложни, а може и да не са пипкави - може просто да съм била уморена вече...

Ето малко обяснение:
Взима се качествена снимка на балон, например тази, маха се фона и се прави черно-бяла.Прави се кръгла селекция на избрания фон за балона и се изтрива отвън или пък копираме в нов слой. Полученото трябва да е селектирано и да му се зададе филтър spherize 100%. Трансформира се първо на елипса и после с edit->transform->warp се послплесква долу отстрани, за да е горе-долу като формата на балона. Селектира се отвън черно-белия балон, активира се слоя с фона за балона и се трие. Задава се режим на смесване overlay. Селектират се двата леъра, и се сливат. Прави се селекция на балона с малък федър (това зависи колко е голям балона), селект инверс и дел. Simple Smile Надявам се да съм го обяснила ясно...

# 87
  • Варна
Здравейте момичета! Честито обединение, аз също гласувах това да стане. Браво на She Devil и Мактуб  bouquet
Аз трудно се атаптирам все още макар, че отсъствието ми бе кратко Embarassed Невероятни рамки, момичета, браво. Браво и за раздвижването на темата, като чи ли всички това сте чакали. Само така.
Аз си направих един подарък за РД:

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 14:08 от Румка

# 88
SheDevil благодаря за урока   bouquet Ето го и моят опит

Lilian_V първата ти рамка е просто невероятна, влюбих се в нея   bouquet

Справила си се страхотно - много добър резултат, стои много естествено. Качествения ретуш е този, който не личи.  Grinning

# 89
  • 2 етажа над тавана
Айде и от мен една рамка със скрапа на Дам - поздравления за страхотната работа, Дамаянти Hug Очаквам скоро и нови неща  Whistling

голяма - http://eliza3107.multiply.com/photos/hi-res/5/42?xurl=http%3A%2F … %2Falbum%2F5%2342

Румка, твоята рамка както винаги е невероятна и заредена с много настроение, само малко тъмна ми стои снимката newsm78

Отивам да пробвам да направя балоните на Мактуб, невероятни са Hug И дано остане време да пробвам и ретуша, много ми е интересен Blush

Останалите неща няма да коментирам, просто съм без думи smile3501

Общи условия

Активация на акаунт