ФОТОШОП

• 42 430
  • 532
  •   1
Отговори
# 90
Я да ви питам аз сега нещо : как се прави селекция около обект, който е в даден слой . Обектът вече си е изрязан и в даден момент искам селекция около него , как става ?

Да добавя само ,че компресите с оцет много ми помагат - отокът спадна на половина ...

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 12:57 от Radostche

# 91
Справила си се страхотно - много добър резултат, стои много естествено. Качествения ретуш е този, който не личи.  Grinning

newsm44  261uu  Ихаа, благодаря.

# 92
Я да ви питам аз сега нещо : как се прави селекция около обект, който е в даден слой . Обектът вече си е изрязан и в даден момент искам селекция около него , как става ?

Цъкваш с magic wand tool в празното пространство.

# 93

bouquet

# 94
  • Шумен

Ctrl + щракваш върху слоя в палета със слоевете

# 95
Ето още една рамчица от мен, струва ми се че нещо не и е наред, но се уморих да я преправям. Дано да ви допадне.

http://mimival.multiply.com/photos/hi-res/16/178?xurl=http%3A%2F … Falbum%2F16%23178

Румка страхотна е, само снимката ми е малко тъмна.

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 13:58 от mimival

# 96
Румка, аз не смея да коментирам, че съм начинаеща  Embarassed, но бих направила снимката по светла. Иначе ми харесва  Peace.

И още едно мое творение:

# 97
  • Бургас
Румка, Мимивал, Бабъл, Зайке smile3501

Къде е пуснат линка за скрапа на Дамаянти?

# 98
  • 2 етажа над тавана
Здравче - заповядай Hug

Ето тук са линковете, ако някой желае да си изтегли кита  Blush
http://damayantistudio.blogspot.com/

# 99
Майкооооооооооо,  ми то няма оправия тука Simple Smile Толкова народ и толкова красоти, бравос. 
Дам, честит ти нов блог, направила си невероятен скрап, успех в новото начинание (ти стана човекът творец, то не бе скрапбукинг, не бяха скрапове,  фотография Heart Eyes Много ти се радвам, защото явно ти се отдават нещата, трябвало е да се занимаваш с дизайн, нещо по новаторско и творческо, имам чувството, че покрай второто раждане и си се преоткрила и "разцъфтяла" наново Simple Smile
Рум, жестока рамка Simple Smile

# 100

IvelinaAtanasova, няма да ми повчрваш, но точно в момета правя нещо в този стил! #Crazy

Айде да видим после какво е станало Simple Smile

# 101
мактуб, така наистина е много по-добре. Фонът от колко неща си го насложила? Много ми харесва.

Две неща общо взето, ама не ме питай как ги смесвах, че не помня вече  Crazy Ето тези два фона. Има ги в библиотеката, но така ми е по-лесно да обясня...

# 102
IvelinaAtanasova много ме впечатли рамката с "кърменото слънчице" Марти  - една такава нежна, спокойна, гушната...

Бабъл пробвай да раздвижиш малко едната чайка - така са прекалено еднакви, а иначе скрапчето е чудесно използвано Peace

mimival , може би ще е по- добре тези розови въженца да не минават точно пред лицето .Опита ли да изтеглиш нагоре само тази снимка?

Румка , явно подаръка ми не ти хареса, ако има по- сериозна причина да не го коментираш, пиши ми на лични и ще го махна. Твоята рамка , разбира се, е супер! /не си прося комплимент Naughty/

Невъзможно е да се коментират всички творби - толкова са много и разнообразни!

# 103
Вдъхновена от Ивелина, днес рисувах крила... Не бъдете много критични, все пак оса ме е ужилила и то по дясната ръка  Joy

# 104
  • Варна
Пак аз

ma cherie , какво говориш, нищо няма да махаш, разбира се че ми хареса и много ти благодаря за това, но просто се върнах късно от път и вълнения и Рд и всичко ме бе запленило. Благодаря още веднъж!
Мимивал, супер е , не ми допада само тази кръглата снимка с връвчицата върху лицето на Вики. Thinking
Бабъл, браво , много добро изпълнение.
Зайка Байка, харесва ми Peace

Общи условия

Активация на акаунт