ФОТОШОП

• 42 426
  • 532
  •   1
Отговори
# 60
Запис и от мен.
Гол, за съжаление, защото през седмицата ми е невъзможно да направя каквото и да било и остават само почивните дни.
А тогава кое по-напред.  Tired

# 61
  • Czech Republic
Здравейте момичета!

Страхотни рамки! Shocked  Направо ми останаха очите!  bouquet Hug

IvelinaAtanasova, няма да ми повчрваш, но точно в момета правя нещо в този стил! #Crazy

И точно затова искам да помоля някой който има изтеглен ето този кит (по-скоро елементите):

, ако може да ми пусне облаците, че нещо линка за дърпане не ми работи! Praynig Аз го искам целия де, но за сега поне тези облаци! Благодаря предварително!

# 62
Наталина, имам ги, как да ти ги изпратя ? Макрче ,че не съм сигурна дасли това не е наручени на правата за ползването ...

# 63
Еха-а-а, как се напълни бързо-бързо!

Мен определено ме е срам да публикувам, като гледам нивото колко е високо вече, ама да се запиша поне  Sunglasses

Няма да изброявам никой сега, че ще пропусна много хора, пък много неща ми харесаха...Като се върна от ваканцията, пак започвам албумите. Работя върху азбуката, това горе е "b" - само това съм направила досега  Mr. Green

# 64
b is for a  Joy Joy Joy

# 65

а blue-eyed boy  Flutter
може би трябва да оправя фонта  newsm78

# 66

а blue-eyed boy  Flutter
може би трябва да оправя фонта  newsm78

Не! Simple Smile  Помислих ,че е шега Simple Smile Не съм разбрала  smile3538
По-скоро трябва да приближиш горните надписи към долния , за да се разбира, че са заедно

# 67
  • София
Лелееее, ама вие като невиждали бре хора  Shocked Кога изписахте 4 страници  Shocked
Много се извинявам, че няма да ви коментирам сега  Blush , но ще се паркирам  Embarassed Просто не се стърпях да направя рамчица с този скрап, а и снимката ми е подходяща  Joy hahaha

# 68
Natalyna, качих целия скрап, ето облака. След ден-два ще го изтрия.

# 69
Честито съединение Hug

Дамаянти Много са ти сладки маймунчетата, много на място верно този скрап Peace
мишолина Прекрасна рамка, само буквичката А я сложи пред blue и самата дума blue може да е със синьо, по-тъмно от фона, че да контрастира де.

IvelinaAtanasova Много хубава рамка с хубав момент, може би като цяло обаче излъчва някаква носталгия.
zaika baika Ама че сладко си го измислила, може да стане още по-реалистично, като поизсветлеш бебето и направиш по-широки сенки Peace

По назад няма да коментирам поименно , но НАПРАВО РАЗБИХТЕ с красоти, браво талантливки!!!

Ето от мен по урока и още Surfsce Blur и така по изсветлена и пипната на око от тук там.

http://necifer.multiply.com/photos/hi-res/13/77?xurl=http%3A%2F% … 2Falbum%2F13%2377

# 70
Поздравления за новата, вече обща тема!
Почти съм без време през седмицата, но ще се отсрамя през уикенда Embarassed Embarassed Embarassed
Дам...да са ти живи и здрави мъжленцата, а може ли и линк към скрапа?
Лекси, Млечко,  Радостче - чудесни рамки. Нямам много време за коментари, със сигурност ще пропусна някоя от вас, но умирам за сън.
Мактуб, искам тези пеперуди.....
Неси - добър ретуш, особено и ако ти е за пръв път...
Зайка-Байка, опитах снимката за шарпване - дано ти свърши работа.

Упссс, забравила съм таткото..
http://i227.photobucket.com/albums/dd130/arabela_bucket/P8100900-1.jpg

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 00:26 от arabela

# 71
Арабела, заповядай! Simple Smile (Да предупредя и тях ще изтрия тия дни)

На последната май се бях поувлякла с елементите.  Whistling Ето изчистен вариант. Явно не ме бива в рамките с много елементи  Blush

# 72
Арабела, заповядай! Simple Smile (Да предупредя и тях ще изтрия тия дни)

На последната май се бях поувлякла с елементите.  Whistling Ето изчистен вариант. Явно не ме бива в рамките с много елементи  Blush

bouquet  bouquet  Благодаря!!! Hug Hug

# 73
  • София
мактуб, така наистина е много по-добре. Фонът от колко неща си го насложила? Много ми харесва.
Арабела, много добре е станала. Доста е трудничка.
neci, харесва ми ретуша - ще пробвам и аз утре.
Ами какво да коментирам... Всичко ми харесва Grinning На Дам, както винаги е чудна, на Мишолина много ми харесва, че принципно набляга на снимките и винаги работи с хубави снимки, на Ивелина е много магнетична рамкатана, на Зайка, колажът е много нежен /neci е дала добър съвет/...

Млечко е права, че като харесам нещо, не го пускам лесно Mr. Green, така че ще прощавате. Зайке, повече не мога да я оправя, размерът й е много малък. Не пускам снимката, защото не е по-добра от тази на Арабела, а и след изрязването я дообработих:

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 01:35 от Лекси

# 74
аз ей тъй да се появя пак да ви навестя, че имам нова надежда, че ще имам време за фотошоп Crazy

гледам обединение и наистина 'наздраве' с чаша бира Hug аз ще съм, когато изобщо севключа, от най най най начинаещите Crazy

Общи условия

Активация на акаунт