ФОТОШОП

• 42 172
  • 532
  •   1
Отговори
# 360
Ма шери , да бях си сложила иглата точно върху лицето  ooooh! Laughing . На тази рамка  съм направила така:
  -Избирам хартия, чиято текстура ми харесва
  -Дублирам слоя
  -Между двата слоя, слагам снимката, която искам да използвам
  -На снимката давам прозрачност - в случая около 65-70 %, за да прозира малко от долната хартия
 - На горната хартия, давам режим на смесване Софт лайт и също задавам прозрачност.
Ползвах хартия, която има точно текстурата на плат, затова така изглежда. Има я в скрапа, който е предложила Mimival тук  Hug

Овчарче, много сладка рамка, може би да намалиш малко размера на кристалчетата, които висят  newsm78

# 361
  • София
Големи красотии сте напускали пак Grinning
Млечко и Дам са както винаги перфектни Heart Eyes /ей, как пък веднъж не пуснаха нещо по-слабо, че да ги покритикуваме Mr. Green/
Радостче, много хубави рамки. Първата ми е фаворит. Страхотни снимки и обработка. Благодаря и за обясненията.
Калитко, браво! Много добра рамка.

Още веднъж големи благодарности на Дам за прекрасния кит  Heart Eyes Hug Удоволствие е да се работи с него Grinning

На вас Мултито прави ли ви номера? Напоследък много трудно качвам това, което искам. Обикновено се качват все други снимки newsm78 А и не мога да трия от месеци. Единствено цели албуми. Затова се налага да си събирам "боклука" в един албум и периодично да го трия.

# 362
Лекси, този приказен стил много ми харесва, да ми направиш подарък някой път, защото аз няма да мога да го издокарам   Embarassed

# 363
здравейте момичета

Прекрасни рамки виждам.Браво на всички.Една слаба няма.
Хубаво е,че темата се възражда и могат да се видят все нови и нови неща.Чудесна инициатива подеха Дам и Лекси с прекрасните си китове.Зарибиха ме и мен/много ми е мудно това подготвяне на самите елементи-снимки-изрязване-дооформене,но иначе си е забавно/

Ето един морски кит.Сега правя още един морски и един за МакКуин светкавицата/от филма колите/

фон
http://www.4shared.com/file/60760430/29f4b5f5/fon.html?dirPwdVerified=9b512adc

елементи
http://www.4shared.com/file/60760961/2b5ce275/elementi.html?dirP … Verified=9b512adc

http://www.4shared.com/file/60764493/c5709b92/22_online.html?dir … Verified=9b512adc

и 2 варианта за рамки

# 364
Здравейте момичета

ov4ar4eto kalitko - долу в ляво цветето в цвят корал е сплескано, бих те посъветвала да сложиш и малко блясък и на цветенцата, както на камъчетата от дясно. Иначе е много хубава рамката - обичам рамки с черен фон   bouquet

Ани - нямам думи  Crazy и много благодаря за кита, чакам Колите с нетърпение.
Впрочем Дам възползвах се и от твоят училищен кит, макар и да не сме ученици  Grinning И аватара ти е страхотен, само ако знаеш колко пъти се връщах да го видя и направо се чудех от къде ми е позната тази мацка. Гледам твоя ник, ама това не си ти, ама ми прилича на някого, но накого  newsm78 докато не прочетох, ами че то повече от очевадно де  ooooh!, но съвсем не очаквах такъв ретуш. Много интересно се е получило.

Сори за голия запис, но това което съм правила е на компа у дома, той се сбози, и мъжо го пренсталва вече цяла седмица  Crazy Сигурно ще ме огрее скоро  Mr. Green  А на компа на работата, нямам снимки и правя рамки без снимки Rolling Eyes  Да, само май се оправдавам, чакай да се измъквам wavey

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 09:55 от contesa

# 365
  • София
Aниии, както винаги ни сложи в малкия си джоб  Laughing Страхотен кит!!! Нямам думи!!!!

Лекси много ти благодаря  Hug Ще си я сложа в блога  Hug  bouquet И другата е страхотна!!!

Калитко, добре завърнала се  Hug Чудесна рамка!!!

Радостче, много хубаво си го измислила  Hug  bouquet

Мерси много за комплиментите за кита  Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 14:24 от Дамаянти

# 366
Ани, благодаря за скрапа   bouquet

Дамаянти, много е сладка и в двата смисъла на думата !

# 367
Радостче-страхотна рамка.Браво.Снимката и тя е супер Hug Hug

Ето и Кита за колите

елементи
http://www.4shared.com/file/60793370/d8325e4b/cars.html?dirPwdVerified=9b512adc
фон
http://www.4shared.com/file/60792765/ef6543c/_2__fon.html?dirPwdVerified=9b512adc

# 368
Дам, ще ме извиняваш, ама такава рамка няма-разкошна е  Heart Eyes
Ани, морският ти кит е вълшебен, сега го тегля - благодаря!!!!!
Радостче, много ми харесва рамката ти, само се чудя ако смалиш малко наклонената рамка и я извадиш напред дали няма да е по-добре  newsm78

# 369
Ани, благодаря за новия скрап. Време е да си направиш блог ?!  Hug

Иве, колко напред  newsm78,най-отпред или зад брашляна си я представяш, ще я дръпна и ще ти покажа резултата  Hug

# 370
  • Вече в моята си приказка...
Аниии, страшни неща си направила! Благодаря и аз за кит-а и за предишния също!
Дамаянти, хубав аватар! А рамките, които правиш напоследък са страхотни!
Весика, напоследък и твоите рамки много ми харесват. Трябва и ти да се замислиш за някой и друг кит!
Лекси, отново поздравления за рамките ти! Много са идейни!  bouquet
Наталина, надявам се, че добре сте си починали на планинската ексурзия! Чакам още прекрасни рамки от теб с още по-прекрасни снимки! Цунки от мен! Heart Eyes

# 371
Mili dami pokanite sa SUPER nqkoi ot vas zanimava li se s tozi biznes ili prosto gi pravide za va6ite sladuri.Trqbva mi ne6to za kra6tenkata na moq sladur skoro 6te mu pravq.Ako nqkoi se zanimava s tova bihte li mi pisal :baby_neutral:Ako imate informaciq ot kade moga da si napravq neto za kpa6tenkata 6te vi bada blagodarna

# 372
  • София
Дамаянти, много свежа и сладка рамка. И на Ани много ми харесват   bouquet
Ани, морския кит има много готини елементи. Изтеглих ги. Мерси. А колите - това ни е любимото детско, Ивчо по 2-3 пъти го гледа на ден  Joy А с правене на китове не ми се занимава, то не остава много време за рамки, та камо ли за китове.
Radostche , Лекси, ov4ar4eto kalitko  - нежни рамки  Peace
Последната от мен:

http://vessyc.multiply.com/photos/album/12#109

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 19:05 от Vesika

# 373

Radostche благодаря ти много мила за обяснението  Hug 
А последната ти рамка е толкова естествена и жива, бравос!
Веси, чудна е , ама хайде дай рамки и на Ивчо !
 #Cussing out #2gunfire . Гонят ме от компютъра, доскоро  Hug

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 23:06 от ma cherie

# 374
Ани, благодаря за новия скрап. Време е да си направиш блог ?!  Hug

Иве, колко напред  newsm78,най-отпред или зад брашляна си я представяш, ще я дръпна и ще ти покажа резултата  Hug

Май като че ли пред оградата и зад лейката си я представях

Общи условия

Активация на акаунт