68ма Американска тема

• 16 187
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Winx, на 15 месеца замених кърмата с кисело мляко сутрин и вечер, незнам върши ли ти  работа моя опит.

Срам- несрам, ще си призная на всеослушание тук, че аз още се подмотвам с учебно разрешително и май, вече 4 пъти си отлагам кормуването... мисля тия дни да ида, ако ме скъсат- скъсат... по- добра няма да стана. С любящия ми съпруг трудно намираме време и за каране...  Embarassed Rolling Eyes...

Ама, то тук забранено ли е да си изчакваш за ляв завой в центъра на кръстовището?  newsm78... ще ме прощавате...?
А, таз' държава не върви на добре, защото никой не е....а да дава мигач вече... освен, че обслужването вече е почти като в БГ...
Млъквам, че нещо киселея  Mr. Green...

# 151
  • USA
Не е. Ама на изпит явно не е вървежна тази маневра.  Laughing Както и е много важно да се спира зад чертата на стопа, светофара етц. (на изпит това де).
Защо така с обслужването? Ядосаха ли те някъде?

# 152
Eва няма да съ притиснааш, мен за БГ книжката са ме късали 2 пъти  Whistling , ама и за УС май ще се излагам както не мога да прочета 2 реда покрай торнадова, тук поне като фейлнем  имаме възможност да се явим още на следващия ден за повторно . Успех на втория опит  newsm01
Зора в бууза е отговора, а? Laughing  beer

# 153
Кыдрокоса  welcome Някои БГ турагенции като посока.ком правят промоции на билети понякога, особено извън сезон, аз сым пътувала Соф-ЛА преди 2 години за 660$, дано намериш нещо

# 154
Биз - в крайна сметка как става номера за учене или работа - като MrsG ли - сутрин, преди да станат и вечер, след като са заспали, ако си още жив?
Не става - работи/учи се само ако или ги няма, или спят  Tired. Иначе нито те са хепи, нито работата е свършена, както трябва. И това е всякаква работа, вкл. и домакинска. Чак след 2,5 - 3 години можеш да ги оставяш без надзор за около 15 мин да си играят сами с някакви игри, ама и това май ми се струва пресилено и сигурно не важи за всички деца. Другият вариант е видео/тв, това можело да ти купи доста време.

# 155
Забравих да споделя моята схема Simple Smile - ставате заедно сутрин, спите заедно през деня, когато спи там, и вечер когато заспи се върши всичко, както е видно в момента от поста ми.

# 156
Иначе нито те са хепи, нито работата е свършена, както трябва.
absol.подкрепям,в к връзка от 5 до 8.30 съм само с децата,ни готвя,ни чистя,ни ни-що!
*
формула до година,после 2% органик мляко до 2,после 1% или ским не органик,че отиват по 3 галона на седмица и не смогваме..
*
късана съм на 1 единствен изпит в живота си, 7 пъти, в Бг..шофЕрския такъв..та хич не се косете,минава-заминава..

# 157
имам хиляди милиони милиарди домати в градината. какво да ги правя? раздавах, раздавах... само не ме карайте да ги консервирам.

втори въпрос, някой беше казал, че е поръчвал книги от България, поръчка онлайн, плащане с кредитна карта .. може ли детайли?

# 158
Хайде издайте за каква формула пишете. Вече съм наясно, че не става дума за формула 1 или за някаква математика.  Mr. Green

Зора, и аз мисля, че бейби са по-вкусни.  Peace
Абе хора за какви градини и домати говорите?  #Crazy Верно ли имате посеви?
Отвори сергия пред вас / иди на някой пазар - разрешителни трябват ли тук за продаване на пазар?

Към мъжките майки - обрязване
Една приятелка ми се оплака тези дни, че на момченцето й му се подигравали, че не е обрязано. Замислих се доста - вие как сте решили този въпрос или как смятате да се справите за в бъдеще.  newsm78

Шофьорски изпит
Книжка имам от БГ, но съм толкова съм зле с паркирането, че скоро няма да ида на изпит тук.  Embarassed Трябват ми 3-4 свободни места, за да успея да паркирам прилично.

# 159
  • USA
 Laughing Формула = адаптирано мляко. Така му казват тук.

Зора, прати малко домати насам. Много добре ми звучат. Как успяхте да се сдобиете с толкова домати? Ние се пробвахме веднъж много несполучливо.

Моето дете не е обрязано. Така решихме и се надявам да няма проблеми за в бъдеще. Нека кажат майките на по-големите дечица.

То ако късаха за паркиране, щеше половината Калифорния да няма книжка.  Laughing

# 160
Аз съм по-кисела, софкобофко - мъжът ми обърка пътя и закъснях за изпита!   Twisted Evil Чудех се какъв емотикон да сложа - пенещо се човече или клепаща виновно глава..  Laughing От ранни зори зубря на колко фийта и инча се паркира от пожарна, тротоар, пешеходна пътека, кръстовище и какво ли още не... Иде ми да се нарева, честно! Така исках да мине..

Формулата било адаптирано мляко? Това АМ ли е?! Боже..  Laughing

# 161
  • USA
Да. АМ.  Laughing

# 162
Зора...яжте доматени супи до пръсване....ние така правим ,и също на всяко ядене салата само домати отгоре настъргано сирене  и зехтин...иъмииии

По принцип за обрязването ....нали татковците си казват тежката дума ....както са те така и детето.

книжка изкарах от раз тука ,хич не ми пукаше ,мъжа ми се изпопритесни 300 пъти  повече от мен,в БГ бях на 18 и ме късаха веднъж...кофти чувство

формула и ние до точно 1 годинка и след това пълномаслено мляко за малко и постепенно стигнахме до 1% или ским

# 163
Не бих си обрязала детето. Не виждам смисъл. А лапетата дето се подиграват... в такива случаи ме сърбят ръцете и ми става кофти, щото да ги пляскаш не е правилно и не помага. Дано един ден не чуя, че мое дете се е подигравало, не знам как ще реагирам.

Зора, забъркай си голяма тенджера сос маринара! облизвам се

В службата ми търсим човек за communications и аз получавам и обработвам кандидатурите. Днес една жена си прати апликацията в блог. Просто ни прати адреса, а в блога беше резюме, кавър летър, образци от работата й. Всъщност беше готино направено, впечатляваше и със смелостта си. След нея пък получих от един, който си беше сложил снимки на алжирски деца и жирафи на резюмето, а адресът му беше bittenbyazebra.  Grinning

# 164
Софко, да ти кажа, че си китка в сравнение с кака си Провокаторката Wink

Аз 2 год се подмотквах с учебно, щот ми беше мнооо гот да си жуля винцето и коктейлите и да ме карат/взимат от работа като английската кралица Grinning Колежките ми умираха от завист, мъжО имаше статут на супермен, а всеки път като изреваваше, че не е учил, та да ми е шофьор, аз му калкулирах колко пари съм му спестила, като не карам, което за счетоводител си е мнооо як довод  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ляв завой на кръстовище беше причината в БГ един идиот да се опита да ме скЪса, но аз изнаглях, че предимство на изпит не отнемам и той не ме скъсА... тук хватката е да прецениш дали има опасност да светне червено и да блокираш кръстовището, щот това грях голям и опасно за повече от 1... затова ако не си сигурна, че ще можеш да завиеш не влизаш в кръстовище /както и не блокираш пресечки и т.п/... на моя се явих без стикер за год преглед, щот бяхме забравили изобщо и се върнахме с другата кола, добре че чичката беше пич и половина, че си бяхме за глоба директно! Още се хиля като се сетя!

В бууза я, ти къде иначе ги търсиш тия отговори  Laughing макар че, казват, и антидепресантите вършели работа, но не убивали мерака за ядене Mr. Green Четохте ли за най-популярното  лекарство в Холивуд... с/у ADHD със изявен апетитоподтискащ ефект  Crazy

PS Абе нещо звуча като впиянчена хипервентилираща анорексичка, но да знаете, че е само агентски номер!

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 04:38 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт