68ма Американска тема

• 16 188
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
....
Разгледах ти творенията-много добри не6та видях!!!! bowuu

Добре че, amoritka издаде малко та да кликна на профил и да видя какви произведения иде реч. Аз съм задала да не показват подписите на потребителите, но май изпускам доста.
Къдрокоске, добре си дошла. Имам сравнително често път към Бостънска околия поради голямата концентрация на приятели, ще те ангажирам за герданче!  4470

Връщам се на (органик) храните пак. Предпочитате ли да купувате "бейби един-какво-си" (в повечето случаи са органик, рядко виждам "обикновени")? Аз съм направо пристрастена.  Embarassed Имам чувството, че са ми по-вкусни дори. Сигурно си внушавам.  Whistling

# 136
  • Добрич
Виксън, мерси, мерси!  Hug Да, отиваме първоначално в Бостън. Имаме възможност да избираме - Бостън, Чикаго или Вирджиния, та избрахме Бостън. Да, знам, че климата не е като при теб, но се надявам да го понесем.  Laughing
cubbit, благодаря и на теб за посрещането!   bouquet Работя по въпроса за направата на професионален сайт за моите джунджурийки, от който да се поръчва он-лайн, та да видим ще има ли почва тази ми идея в USA.  Wink Ще ти направя герданче на драго сърце, само да си довлечем катуна.  Mr. Green

# 137
Къдрокоске, добре дошла, много късмет ви желая! Аз съм нова и акъли не мога да давам, но за - Хийтроу и аз бих те посъветвала да го избегнеш, че какво прикачване имахме.. А Бостън ми е мечтан град (ако всичко върви по план този месец ще го и видя) Simple Smile

Фейлнах теста, много ми е кофти, защото всичко висеше на последния въпрос. След 3 часа отивам пак.. Не намирам за особено нормално да ме питат как да се държа по закон, ако в нечия кола има човек in anger, за колко време се разгражда 1 1/2 oz. твърд алкохол и колко часа след инцидент мога да се обадя и да съобщя еди-къде-си. Май само се оправдавам, но повече наблягах на същинските правила.. Клеър, излезе права, късмет ни и на двете!

# 138

Фейлнах теста, много ми е кофти, защото всичко висеше на последния въпрос. След 3 часа отивам пак.. Не намирам за особено нормално да ме питат как да се държа по закон, ако в нечия кола има човек in anger, за колко време се разгражда 1 1/2 oz. твърд алкохол и колко часа след инцидент мога да се обадя и да съобщя еди-къде-си. Май само се оправдавам, но повече наблягах на същинските правила.. Клеър, излезе права, късмет ни и на двете!

И аз го фейлнах с гръм и трясък, въобще не бях пипала учебника, защото няколко мои приятели ми бяха казали, че всичко било common sense и въобще не е трудно.  ooooh! И като ми сервираха въпроси за количество аколхол в еди кво си, как се задминава камион, как се прави ляв завой... След това се записах на училище по кормуване, минах тоя изпит без грешка, провалих се на кормуването точно на левия завой и на следния път го взех. Нема да се плашиш!   bouquet

# 139
Ева ти ме разби,такива въпроси на мен не ми се бяха падали и затова и казах 4е теста е много лесен!Пожелавам ти пак късмет и дано да се върне6 радостна....
А аз на 23 6те ходя на курмуване да видим как аджеба 6те паркирам бимката на заден Simple Smile и дано не ме скъсат 4е няма да  имам книжка ве4е ,мойта няма да важи след август

това за ориза сега ме замисли 6те ходя и аз май до китайския....

# 140
Тази седмица работя от вкъщи

казвах ли ти аз, че от вкъщи не става? Simple Smile Сигурно иска внимание детето, не е свикнало да сте в къяи така, а ти да работиш.

Ева, що да са странни въпросите пък?  newsm78 За алкохола е добре да знаеш, защото ако пиеш можеш да си прецениш след колко време можеш да седнеш зад волана. За другите сигурно си има правила (вероятно свързани и със застрахователни въпроси) и затова питат. Де да знам, аз обичам обществените правила, особено за шофиране и с удоволствие ги спазвам. Чувството за свобода идва от други решения за мен. Много с отплеснах май Simple Smile

Намерих детска градина, е, силно казано "градина", но все пак. За 6 лв/час ще му говорят на руски и ще го занимават, днес ходихме за 1път, много ни хареса. Пак ще отидем. Само дето няма други деца още и ще трябва отделно да търся детски групи някакви да се срещаме. Може да взема да се включа в отчетната на Вики и другите споменати Simple Smile, ако има хора от Варна разбира се. Тъкмо ще си изкарам от системата поименното изброяване, нали се оказа не-кошерно в тази тема  Grinning.

# 141
Биз, ако тя бях прочела по-рано, сигурно щях да се откажа.  Laughing
Не си прави изводи за чувството ми за свобода и законоспазване от този случай, моля те.  Simple Smile  Не знаех, споделих, седнах, научих.

Uwajimaya имате ли при вас и как е храната там?

# 142
Не си прави изводи за чувството ми за свобода и законоспазване от този случай, моля те.  Simple Smile  Не знаех, споделих, седнах, научих.
Ми аз затова писах, че се отплеснах, я Grinning (с много грешки, както току що видях  Embarassed)

# 143
Ех, Ева жалко  Hug , но споко не си сама и мене ме покъсаха първия път и аз много тежко го изживях, при все че не бях късана на изпит от никакъв характер през живота си. И мен за един въпрос ме скъсаха  Cry . Така се травмирах, че още не съм повторила  Laughing . И аз такива въпроси не очаквах, на същинските правила за движение нямах никакви грешки, ама на тези законовите въпроси нищо не знаех- колко промила алкохол бла- бла, наказания за майнъри, глоби, обществено полезен труд....тинтири-минтири. То аз и сега си шофирам с интернешенъл книжката и без да знам наказанието за майнър дръзнал да погледне алкохол  Crossing Arms
а даааа и моля те провери дали можеш да отидеш толкова скоро след първия изпит, защото на мен ми казаха най-рано на следващия ден да се върна  Peace

Ох тоя китаец Хуй и неговата 69 категория  hahaha hahaha hahaha
Къдрокоске, радвам се да те видя тук. Успех с приготовленията   bouquet

Някой който е имал взимане-даване с манту наскоро, може ли да ми каже, ако зачервяването ми е около 6-7 мм и няма подутина дали съм ОК или ще искат да ми бият ваксина? Аз не искам ваксината , тъй като вече са ми били 3-4 пъти  Tired, мога ли да откажа по принцип, или да им кажа че според имунизационния ми календар в моята страна, не ми е време за такава ваксина ( последната ми я биха преди 6-7 години)

# 144
Тази седмица работя от вкъщи
казвах ли ти аз, че от вкъщи не става? Simple Smile Сигурно иска внимание детето, не е свикнало да сте в къяи така, а ти да работиш.

Каза ти, ама аз нали съм теле, не повярвах  Laughing Нищо, халал да ми е, в момента имаме first hand experience  Laughing
Детската градина звучи добре. И аз тук се записах в местния мамин клуб, и ще се социализирам с майките и техните деца... за благото на детето, жертва след жертва...

Ева, горе главата и да не ти пука.

Кларет, можеш да откажеш ваксина, освен ако не е задължителна (тази не звучи като такава). Можеш и да отлагаш, доколкото знам.

Кюбит, ям бейби картофи и бейби моркови. Вкусът им е коренно различен от големите, по-крехки са.

Вики, сега ме запали да ходя за ориз..

Къдрокоса, чудни неща си направила, ще имаш успех с такова нещо тук, където ръчния труд се цени.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 23:44 от Зора

# 145
Зора, ша мъ извиняваш, ама ти си коза - аз съм теле! освен това си посредствен клоун  Grinning
/аз и пускам ютубе  Embarassed

Биз - в крайна сметка как става номера за учене или работа - като MrsG ли - сутрин, преди да станат и вечер, след като са заспали, ако си още жив?

Къдрокосата сега ще ме намрази, но я идете си извадете от КАТ свидетелства, че няматате нарушения/катастрофи и си ги превод/легализирайте. Тукашните застраховател уважиха моето и застраховката ми падна с 300 и нещо пари/год... мдам!
Дисклеймър - не казвам, че ще ви ги уважат! А че моето го!

И като стана въпрос за "онез въпроси" - ами те са по-важни от реалните правила, щот и да сгафиш, все някой ще те пусне, а може и да не те напсува дори... обаче системата е базирана на здрав страх, щот иначе няма как да работи - ерго най-вече трябва да се знае кво ви чака, ако решите да се правите на тарикати и да подкупвате ченгето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 146
Хайде, другарки, честит ни олимпийски медал.  http://olympics.dir.bg/2008/08/13/news3286032.html

Агентката, на клоуни няма да се обиждаме! Mr. Green
По въпроса, номера става вечер, ако си още жив. Две големи за загрявка, и почваш. Simple Smile

# 147
  • USA
Аз за този тест четох една колекция от листовки, събирана от българите тук. Който отиде на този изпит си връщаше листовката със съответните верни отговори. Та правилника така и не го прочетох. Ева, не се притеснявай. Не е кой знае какво - ще се явяваш докато го вземеш. Мен ме бяха скъсали на градско за опасна маневра, че бях влязла в кръстовището за ляв завой. Сега само така си карам.  Mr. Green

Бенсън и всички които си спомнят, доколко време давахте формула? Казват ми да я заместя с прясно мляко, но с моето неядящо дете си мисля да продължа с формулата известно време.

# 148
Уинкс, продължавай си с формулата смело. Ако детето не яде, и това е начина да си набавя необходимото, можеш и до 2 г. да я даваш..
Симилак имат специална формула за по-големи деца, имат и информация за съставките вътре..
http://similac.com/baby-formula/similac-go-and-grow

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 00:12 от Зора

# 149
Аз за този тест четох една колекция от листовки, събирана от българите тук.

Joy И ние имахме такава. Аз не помня да са питали за наказанията  Thinking. За сметка на това помня, че имаше 2-3 въпроса за каране на сняг и един за предимството на снегорините (този го обърках  Mr. Green). Това в ЛА, където да вали дъжд повече от 3 дни е апокалипсис  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт