Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря електрически чайници за варене на вода?
Какви са мненията за банските с крачоли и какви са предпочитанията в САЩ?
Къде мога да намеря купони за пазаруване на дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря електрически чайници за варене на вода?
-
Какви са мненията за банските с крачоли и какви са предпочитанията в САЩ?
-
Къде мога да намеря купони за пазаруване на дрехи?
-
Какви са мненията за нощните лампи за деца?
-
Къде мога да намеря крем за очи?

Да, отиваме първоначално в Бостън. Имаме възможност да избираме - Бостън, Чикаго или Вирджиния, та избрахме Бостън. Да, знам, че климата не е като при теб, но се надявам да го понесем.
Работя по въпроса за направата на професионален сайт за моите джунджурийки, от който да се поръчва он-лайн, та да видим ще има ли почва тази ми идея в USA.
Ще ти направя герданче на драго сърце, само да си довлечем катуна. 
И като ми сервираха въпроси за количество аколхол в еди кво си, как се задминава камион, как се прави ляв завой... След това се записах на училище по кормуване, минах тоя изпит без грешка, провалих се на кормуването точно на левия завой и на следния път го взех. Нема да се плашиш!
За алкохола е добре да знаеш, защото ако пиеш можеш да си прецениш след колко време можеш да седнеш зад волана. За другите сигурно си има правила (вероятно свързани и със застрахователни въпроси) и затова питат. Де да знам, аз обичам обществените правила, особено за шофиране и с удоволствие ги спазвам. Чувството за свобода идва от други решения за мен. Много с отплеснах май
.
. Така се травмирах, че още не съм повторила 

, мога ли да откажа по принцип, или да им кажа че според имунизационния ми календар в моята страна, не ми е време за такава ваксина ( последната ми я биха преди 6-7 години)
И ние имахме такава. Аз не помня да са питали за наказанията
. За сметка на това помня, че имаше 2-3 въпроса за каране на сняг и един за предимството на снегорините (този го обърках