68ма Американска тема

• 16 200
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • WA, USA
Аз съм за WES. Аз ги ползвах миналата година и ми направиха евалюейшъна за 2 седмици. Те лично не искаха легализирана диплома, но пак е добре да провериш на сайта им. Техните евалюейшъни ми ги признаха в организация, която стриктно си ползваше само техния борд за приравняване, така че подкрепям Анет, тачат ги навсякъде.

Паспорта на малчо дойде за 10 дни, направо ме шашнаха с бързина.

# 121
# 122
Тинооооо, бях се притеснила, че не се вписвам в клуба, след като никой не реагира на олимпийската ми инсинуация от вчера  Grinning Hug Grinning

Тази сутрин съм зелена и някой ми е настъпил опашката и ми трябват няколко милиона да си вържа баланса за месеца, та ако някой е на същото дередже --->>>

http://www.gazelle.com/
https://www.venjuvo.com/index.aspx

# 123
Агент, фалическият реферънс не бе пропуснат, но не може да тръмпне снимките на плувци (най-редовно преглеждани от мен в работно време, но все пак жена в моето положение.... Blush).
Добре че сте вие, да знам как действително вървят нещата на олимпиадата  Mr. Green

забравих да ти препоръчам 2 сайта които на скоро открих - www.farecompare.com, www.bookingbuddy.com. авиокомпании има мнго олетящи до Бостън, по-добре търси по цена с търсачките. Честито!

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 17:22 от Biz

# 124
Мда, забележете че китаеца с неприличното име е взел медал в 69та категория  Wink...
В тоя ред на мисли предлагам следващата ни тема да я кръстим "Псалм 69"  Mr. Green..

Абе хора, чудя се някоя от вас ползва ли си лаптопа у "Панерата"... много ми е смешно като ги видя накацали разни субекти и ни ядат, ни браузват... Наскоро забелязах и един дядо с тиранти, който определено не беше с всичкия си да се прави, че "прави" нещо с един лаптоп също... И съм си наумила, другия път като ходим натам с дребния, да взема нашия лаптоп и да му пусна да си гледа филмчета, пък аз да се нахраня спокойно, а?  Joy

# 125
софко, ма как без лаптоп, бе, мила, с него в кенефа и леглото тоже... нема да се губи ценно време, това обаче само в паузите между телевизионните предавания.... Mr. Green Mr. Green
онзи ден видях един пич, който беше с лаптопа в Safeway, пазаруваше и отмяташе. подозирам, че жена му я някой control freak, дето не дава да се купуват случайни неща.. горканчо, гледаше тъжно един ягодов сладолед  Laughing

къдрокоса, добре дошла и успех. по въпроса за туристическите агенции (благодарим на КТВ за инфото Simple Smile), всички по-долу са български агенции в щатите. през октомври цените на билетите са доста ниски, в сравнение с високия сезон, търсете по-добри оферти, защото това е нисък сезон за авиокомпаниите..

BTC NY
1 888 361 9277
1 212 252 9277

GTS Atlanta
1 800 981 7707
1 770 390 9096

Smart Travel NY
1 888 762 7802

RH Travel
1 888 8703680

Sunshine Travel
1 818 285 8400

Internettours LA
1 800 371 1871

3KM Travel
1 310 691-8538

# 126
..ползвам лаптоп в панера,да, и не само там,особено като ходех на у-ще и пишех домашни в почивките..слабо ме вълнува какво баш правят околните,на мен ми върши чудна работа,а и често само пия кафе там конкретно..

# 127
Ползването на лаптоп по кафенета сериозно редуцира количеството консумирана храна, а за капак си прочитам пресата/форума и си енхансвам кефа от кайвето  Mr. Green
/домашни трудно пиша на такива места, но историята познава и подобни случаи/
Някаква идея какви бяха тия хапчета дето навремето ги пиехме по сесии за да се концентрираме  newsm78

Къдрокоске, добре дошла!
Чудя се дали първо да почна нагло-нагло да ти давам акъл или първо да изнахалствам и да ти се поразровя в личния живот  newsm78

1. Защо казваш "тъй наречените ни гаранти"?
2. Не гледай авиокомпанията, гледай цената, освен ако нямаш бол пари за трошене /около 5000 щ.д./калпак ша та управьът, дори ако си леко претенциозна /... иначе ако намерите съпоставима с други авиокомпании цена горещо препоръчвам Суис Еър, както и горещо препоръчвам да се качвате на Ал Италия в краен случай... иначе със всички се стига за +- 30 мин  Grinning

В тоя ред на мисли предлагам следващата ни тема да я кръстим "Псалм 69"  Mr. Green..

The title of the album is directly linked to chapter 69 of The Book of Lies, a written work of Aleister Crowley, where he uses the expression "The way to succeed and the way to suck eggs" as a pun for the 69 sex position...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
--->>> какви неща научавам докато уж си ровя из форума, а! The way to succeed, no less!

Идеята ти е добра, дечко ще се омагьоса, на теб ще ти е рахат  Grinning

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 19:02 от Agent Provocateur

# 128
  • Добрич
Момичета, много благодаря за сърдечното посрещане и за ценното инфото!   bouquet
Агент, казах така наречените гаранти, понеже вече са в ролята на посрещачи и първоначално ориентиращи новодошлите в обстановката, а не в същинския смисъл на думата гаранти.  Simple Smile Вместо да ровиш направо питай какво те интересува от личния ми живот.  Laughing Акъли приемам!  Wink
Благодаря още веднъж на всички за бързите отговори на въпросчето ми.   bouquet

# 129

Не подозираш ти в какъв филм се вкара току-що. Mr. Green

За пореден път се убеждавам в ползата от режима и рутината за малките деца. Тази седмица работя от вкъщи, детската градина е в отпуска. Александра е нетърпима, мрънкава, та мрънкава. Ирае си 10 минути, после реве, после пак малко реве, дреме, после пак реве, яде, играе си 10 минути.. няма угод - ни с играчки, ни в леглото, ни сама, ни с мен, на ръце, на колене, на пода, на матрак, на меко, на твърдо, на леглото, под него... ужас. Да не говорим, че понятието работа е преувеличено за мен, едвам смогвам да съм на телефона, когато трябва.. и обикновено тя избира този момент за ариите с високите честоти. Нямам търпение да стане понеделник и да влезем обратно в режим.

# 130
Къдрокоске добре до6ла и от мен....
Разгледах ти творенията-много добри не6та видях!!!! bowuu

# 131
Зора,аз съм като твойта щерка  Laughing ..та съм фен на режима и за малки,и големи (има доста наука по темата колко е добре редица функции човешки,особено биологични,да са подредени и повторяеми и как обратното води до безсъние,дебелия и други лошавии)

# 132
  • Boston, MA
Къдрокоса, добре дошла! Ще отговарям на въпроси за Бостън всякакви. Аз също нямам предпочитания специални към авиокомпании, ако може да се избягва ужаса, нарече Хийтроу, няма да е лошо.

Мисля, че от Български агенции ще намерите по-евтини билети, отколкото от тук. Октомври уж по-евтино, аз също търся, защото ще се ходим до България, нещо под $1,000-$1,100 не намирам.

Иначе имаме наблизо (в Ню Йорк) още една Елица, но тя много взе да отсъства...

# 133
  • Добрич

Не подозираш ти в какъв филм се вкара току-що. Mr. Green

Хехех, надявам се да го преживея!  Mr. Green
amoritka, благодара ти от сърце за хубавите думи!   bouquet
Бубка, много мерси и на теб за посрещането! Със сигурност ще имаме въпроси, тъй че още от сега мерси за отзивчивостта ти!   bouquet
Иначе Хот и Рада и Вики и Елла си ги познавам от отчетните.  Wink 

# 134
Къдрокоскееее Hug ,добре дошла в Американската тема -радвам се че най накрая публично мога да те поздравя Mr. Green
В Бостън ли ще оставате ...какво решихте ,нали за Вирджиния се гласихте?!
Ще ви замръзнат гъзетата в Бостън да знаеш  Laughing

Да знаете че наскоро говориха че ориза е фрашкан с пестициди ,и е един от най важните продукти да бъдат заменени с органик-аз от китайския магазин си купих една огромна торба с органик ориз!

Общи условия

Активация на акаунт