Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря електрически чайници за варене на вода?
Какви са мненията за банските с крачоли и какви са предпочитанията в САЩ?
Къде мога да намеря купони за пазаруване на дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря електрически чайници за варене на вода?
-
Какви са мненията за банските с крачоли и какви са предпочитанията в САЩ?
-
Къде мога да намеря купони за пазаруване на дрехи?
-
Какви са мненията за нощните лампи за деца?
-
Къде мога да намеря крем за очи?
... ще ме прощавате...?
, ама и за УС май ще се излагам както не мога да прочета 2 реда покрай торнадова, тук поне като фейлнем имаме възможност да се явим още на следващия ден за повторно . Успех на втория опит
Някои БГ турагенции като посока.ком правят промоции на билети понякога, особено извън сезон, аз сым пътувала Соф-ЛА преди 2 години за 660$, дано намериш нещо
. Иначе нито те са хепи, нито работата е свършена, както трябва. И това е всякаква работа, вкл. и домакинска. Чак след 2,5 - 3 години можеш да ги оставяш без надзор за около 15 мин да си играят сами с някакви игри, ама и това май ми се струва пресилено и сигурно не важи за всички деца. Другият вариант е видео/тв, това можело да ти купи доста време.
- ставате заедно сутрин, спите заедно през деня, когато спи там, и вечер когато заспи се върши всичко, както е видно в момента от поста ми.

Верно ли имате посеви?