Гоблени-28..

• 71 552
  • 469
  •   1
Отговори
# 330
  • sf
а сега да почерпя - преди малко направих кръгче със собствената ми кола. СЕга остава да се науча и да карам  Joy

# 331
ха, честито  Hug

# 332
  • в зоната на здрача
 donsi ,честито..Ще се научиш не се притеснявай,само гледай знаците.. Hug
Дай и снимка  де.. Wink

А да питам аз ,кой прави часовник,май Дж...-то беше,да ми каже как се сглобява.
Уших един мечо  Пух и сега.. newsm78

# 333
аз правих часовник, да. ми взимаш обикновен часовник, свалят само стрелките, там стърчи едно нещо и го забождаш на гоблена, където предварителни си правиш малка дупка, слагаш стрелките и си готова

# 334
Аз се върнах в цивилизацията,докопах се до интернет и ей ме на.Нищо почти не ших през седмицата и затова няма с какво да се похваля.Голямо "Бравус" на всички шиешти и показващи.Страхотни неща от страхотни хора  Hug

# 335
Момичета , в момента шия това , но май не ми се получава добре  Confused За пръв път шия с кръстат бод (досега все с гобленов съм правила дори схемите на които пише че са с кръстчета  Embarassed)
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1285/334389039.JPG
Може би не трябваше да шия през дупка , а на всяка дупчица  newsm78 , но тогава пък с златистото ламе нямаше да ми се получи добре  май ... newsm78
Вие като шиете с кръстат бод , с 2 ката конец ли боцкате ? На схемата го дават с 2 ката , но май много прозира...  Embarassed
Към схемата е дадена тази картинка http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1269/1248938922.JPG А моето не изглежда така добре  33uu
  helpuu  helpuu
това е схемата http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1185/1468502512.JPG
а това е разяснението :
Pattern Name:   Sunset Gold      
Company:   Cros Stitcher magazine      
Copyright:   Winter      
Fabric:   Aida 14, White      
   79w X 56h Stitches      
Size:   14 Count,   14.33w X 10.16h cm   

Floss Used for Full Stitches:

Symbol   Strands   Type   Number   Color      
        2   DMC   310   Black      
        2   DMC   5284   Metallic Gold   

Floss Used for Straight Stitches:

Symbol   Strands   Type   Number   Color      
        1   DMC   310   Black      
        1   DMC   5284   Metallic Gold   
 helpuu  Да го повторя ли с още един кат конец черното  newsm78 или ще стане по-зле  Sad

# 336
на мен ми харесва. на този модел отдавна съм хвърлила око  Whistling

# 337
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
шие се на Аида 14, а твоето е станало Аида 11  Wink

на мен ми се струва, че излишно се вглеждаш, с колкото и ката да го шиеш черното винаги ще изглежда по-прозиращо от другите цветове, ако прекалиш с катовете пък, ще стане грубо

може да го повториш, но може да го оставиш и така. много е нежно и ефирно   bouquet

# 338
Мимито,мисля,че като се изпере и изглади ще стане супер, сега щото не е гладено.... Ама аз не съм голям специалист по кръстчетата де.Може в единия край на панамата да опиташ с три ката как ще стои и да го разшиеш после.

Донсита,честита нова придобивка !

# 339
Донсита честито придобивка! Пожелавам ти безаварийно каране.  bouquet

# 340
Дайте ми съвет! Имам схемите на 3-те варианта на балерините и се колебая кой да започна newsm78. В полукръг ли да ги направя или в друго подреждане нямам идея. Подскажете ми  Praynig

# 341
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 newsm78 аз съм виждала само един вариант - в кръг  Hug
аз лично мислих да ги направя всяка поотделно в малки рамчици  Peace в ДМЦ магазина имаше малки бели рамчици с паспарту и панама за около 3 лева според мен ще са идеални (ако още ги има де  Tired )

за всички които питаха за схемата на дребните пъстрички китки  Mr. Green

http://mahni-mahni.mylivepage.com/image/1690

# 342
vvvitality, филма е разкошен  Hug пристигнаха паричките, ама все забравям да ти кажа  Embarassed
Дъмпи – радвам се, че всичко е О.К.  вече се бях притеснила и щях да те питам какво става, че още тогава ги бях пуснала, както се разбрахме ! Аз все още чакам Здравчето да ме зарадва някой ден с добрата новина, че е пристигнало нещичко за мен  Blush

vessito75 –Браво на теб ! Ако действаш с тази скорост май ще ни го покажеш ушит скоро !

Донситка – Честито нова придобивка ! Както се казва  - пожелавам ти успешен старт и.... леко на завоите  newsm01

Кетри – тези малчуганчета, които си сложила най-долу са мнооого сладки! Едното съм го виждала на гоблен на Гобленсет. Да не би и другите да ги има на гобленчета?

Мимито&Светла – Като гледам картинките много добре ти се получава! Границите на къщичката и слънцето си съвпадат точно. Само този контурния бод на дърветата и цветята май трябва да е от 2 нишки, а ти си го направила с 1, но пък и така е станало много нежно. Много ми харесва!

Goodyyy – къв е тоя Троянец дето се крие при твойте китки  smile3556  ????? 
Колкото пъти се опитам да влезна и хоп – хваща се на антивирусната коня му с кон.....

виталитииииии - завиждааааам  Blush

А за мойте китки –  ти си виновна задето ма поддерти с твойта красавица преди време...  Тия двечките новичките – бялата и оранжевата дето я показах по-рано, си ги взех от Ст.Загора от един магазин с мнооого китки и градински център. Добре, че не носех повечко парички, че сума ти щуротии щях да си накупя още... Едвам ма измъкнаха от там – щях да оставам да спа при китките  Flowers Bouquet

# 343
vvvitality, пристигна ли са  Hug днес

# 344
Ураааааа  newsm44  newsm44  newsm44  dancing

Дъмпиии  newsm20  lovekiss

Хайде да бягам да довършвам котараците, че иде новата красотичка  running пък после ще се фукам  tongue

Хайде да не пиша нов пост :
Кетри - страхотни картини - направо са като снимки - не мога да им се нагледам....такава красота....  Hug
И ние понякога Така!  се къпем и си играем с водата   Joy   Joy   Joy

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 17:43 от vvvitality

Общи условия

Активация на акаунт