Балет или художествена гимнастика?

• 138 668
  • 565
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Някой може ли да даде координати на клуб "Грация" на стадион Септември? В Гугъл не намирам сайт Embarassed

# 271
Стадионът ми е близо и ще гледам в близката седмица да мина да проверя каква е ситуацията. После ще пиша Simple Smile

# 272
  • Linz
Има ли гимнастички, трениращи в Българско школо?
Миналата година моите девойки ходеха на худ. гимнастика в НСА, но от клубът (Нюанс) излязоха много несериозни- издирвам ги да се запишем пак, но никакви ги няма. И сега реших да ги запиша в школото. Таксата обаче там е по-висока и се чудя заслужава ли си.
Другият вариант ни е балетна школа Класик М, но не чух добри отзиви за нея. А таксата пък ми се вижда чак съмнително ниска.
Имаме и още една алтернатива- спортни танци, но тя не касае тази тема.

# 273
  • София
Има ли гимнастички, трениращи в Българско школо?
Миналата година моите девойки ходеха на худ. гимнастика в НСА, но от клубът (Нюанс) излязоха много несериозни- издирвам ги да се запишем пак, но никакви ги няма. И сега реших да ги запиша в школото. Таксата обаче там е по-висока и се чудя заслужава ли си.
Другият вариант ни е балетна школа Класик М, но не чух добри отзиви за нея. А таксата пък ми се вижда чак съмнително ниска.
Имаме и още една алтернатива- спортни танци, но тя не касае тази тема.
Моята дъщеря ходи на  худ.гимнастика на стадион Академик,зад БАН,който е.Таксата е 30лв май,вторник и четвъртък от 17ч.

# 274
Включвам се с едно предложение за майките от Павлово/Бъкстон. (Защо не и от съседните квартали. Wink)
Казаха ми, че в 5-то ОУ "Иван Вазов" ако се съберат желаещи ще има занимания по класически балет.
Училището разполага със специален салон по хореография. Има огледала и станка.
Заниманията ще са два пъти седмично по 90 минути. Таксата е 40 лева на месец.

Лично аз съм голям фен на училището. Надявам се да се събере група. Peace

# 275
худ.гимнастка

# 276
Люлин, кой ще води заниманията в 5-то?

Иначе моите тръгнаха там на худ. гимнастика и са много доволни, така че ние сменихме заниманието.

# 277
Ивиче, малкото име е Бонка, но фамилията я забравих.  Embarassed
Записах си тел. за връзка: 0884 842 910
Познаваш ли я?

От художествената гимнастика са доволни хората, така е.  Peace

# 278
  • София
РЕНИ, тези от Нюанс са ходили миналата седмица в детската градина на дъщеря ми и са си подбирали деца. Резултатът - от другата седмица и моята кифла ще ходи на гимнастика. Ако искаш, мога да ти дам координати.
Но аз исках да попитам дали си доволна и наистина ли се занимават с гимнастика, а не с танци, защото от сайта им останах с това впечатление?

# 279
  • Linz
etomira, с худ. гимнастика се занимават, не са танци.
Децата много не бяха доволни от едната треньорка, която ми е адашка. Държеше да дисциплината и не позволяваше да й се качват на главата, та понякога ги наказваше. Другата беше Мира- младо момиче, което не смееше да им се скара. Една от двете водеше тренировките.
Групата беше около 15 деца, което си е много и почти не можеха да им обърнат персонално внимание.
Сега ги записах в друга школа, едва 3 момиченца са и напредват доста по-бързо. Треньорката е много добричка и децата много я харесват.

# 280
Днес ходихме с щерките за първи път на художествена гимнастика на стадион Васил Левски. Треньорката е Мариета Дукова, сигурно сте чували за нея. Голямата е във възторг, на малката май и е рано, но пак ще опитаме. Сега се формира група. Тел. 0887/304079.
Голямата има 1 година стаж в ДГ към Класик М. Не ги бяха научили на много, но Мина се справяше добре, над средно ниво. Малката има 3-4 урока пак в ДГ към Класик М и е научила доста неща.

# 281
  • София
РЕНИ, много ти благодаря за информацията.
А къде се намира другата школа? На мен НСА ми е много удобно...

# 282
Люлин, не се сещам за жена с такова име.
Но моите си харесаха гимнастиката и няма как да ги запиша и на балет, много ще им дойде.
Така че засега оставаме на този вариант.
Кажете, ако играят някъде децата около Коледа, да дойдем да гледаме. Peace

# 283
  • Linz
etomira, в сайта им не пише нищо за НСА. Преди 2 месеца се обаждах за информация, но не можаха да ми кажат нищо конкретно. Имената на Рени и Мира също ги няма като треньори.
Ако искаш се обади да питаш тази година дали ще се провеждат тренировки в НСА.

# 284
Кой размер цвички трябва да се поръчат онлайн за момиченце на 5 години с 30 номер обувки? М или S?

Общи условия

Активация на акаунт