Балет или художествена гимнастика?

• 138 695
  • 565
  •   1
Отговори
# 285
Кой размер цвички трябва да се поръчат онлайн за момиченце на 5 години с 30 номер обувки? М или S?

По-скоро е за М, но пак си зависи от структурата на крачето и от модела на цвичките  Wink Дъщеря ми е с 31 номер обувки и носи L  Grinning

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 08:59 от klamerche

# 286
Ще взимам L тогава  Peace

# 287
  • София
РЕНИ, дамата с която говорих - Рени Тошева ми каза НСА. Зала 307.

# 288
  • Linz
РЕНИ, дамата с която говорих - Рени Тошева ми каза НСА. Зала 307.
Значи продължават същите треньорки в същата зала.
Аз бях доволна, но не и щерките. Ей сега ги питах искат ли да се върнат там, но бяха категорични и единодушни. На новото място им харесва повече. За което аз пък съжалявам- в НСА залата е удобна и просторна, а таксата е с 20 лв. по-ниска. Но най-важното е да ходят с желание, така че се съобразявам.

Между другото ние си носим цвички, но навсякъде тренират по чорапи. Треньорката дори иска да ги махат, че по-добре им виждала падьомите.

# 289
Извинявам се, може да е коментирано вече в темата, но не успях да видя... Можете ли да ми кажете откъде мога да купя трико за балет? (Балерината е на четири и половина)

# 290
  • София
Коментирано е.

Аз кпазарувам от магазин "Гришко" на ул. "Шипка" до Дома на руската наука  и техника. Има и други магазини, но не мога да дам координати.

# 291
Аз лично за 4 годишната ми дъщеря предпочитам боди, а не трико. Защото, когато им се допишка на малките, е по-удобно да има закопчаване отдолу. Има много стилни бодита, които не изглеждат като бельо. Peace

# 292
  • Sofia
В мола на Стамболийски също има - на втория етаж в спортния магазин.

# 293
  • София
Аз там влизах скоро за маратонки на сина ми, но триката не съм ги забелязала. Това е много полезна информация.

# 294
  • Sofia
Аз там влизах скоро за маратонки на сина ми, но триката не съм ги забелязала. Това е много полезна информация.
Навътре по средата са, на нещо като колона, горе-долу срещу банските.

# 295
  • София
Благодаря!

# 296
Благодаря много Hug тя и сега танцува с боди, но ми се щеше да й взема трико като на истинска баРЕлина hahaha между другото, как се оправяте с произнасянето на думата? Още и още не може да свикне с правилното изговаряне..

# 297
  • Sofia
И моята още бърка, обаче внимава, често пъти произнася бааавно баРЕЕЕлина  Joy

# 298
Само да благодаря на всички, които ме напътиха. Купихме трико (а непланувано- и пачка newsm19) от магазин "Балерина", който е до хореографското училище.

# 299
Герена? Аз съм тренирала там. И за дъщерята ходех да проверявам, но се отказахме, защото е още малка.

Общи условия

Активация на акаунт