Балет или художествена гимнастика?

• 138 698
  • 565
  •   1
Отговори
# 165
Някое детенце да посещава клуб "Грация" по художествена гимнастика във Варна?
Трябва ми малко информация и телефон на треньорката.  Hug

# 166
да кажа моето мнение за тези неща. много родители, баби и т.н. си водят децата в подобни школи само заради собственото си желание. и тук има хора които се чудят на какво да запишат детето. дъщеря ми ходи в силует и се нагледах на деца дето насила ги вкарват и след 1, 2 пъти се отказват. не е ли по добре на децата да им се пусне телевизия да гледат балет и гимнастика, да се заведат в операта или на някое състезание, да погледат в школите и сами да си определят какво искат. в бъдеще винаги могат да го сменят, децата сами го чувстват и искат. а може и нищо да не искат, 4 години са малка възраст за някои деца. за спортните танци пък преди 5-6 е абсолютно безмислено.

# 167
  • гр. София
http://www.baleteva.com/home.html

Това е балетната школа,която посещава дъщеря ми от 4г.Имам  впечатления от нивото на почти всички школи в София,защото на всички фестивали се явяват едни и същи.Втрещена съм от цените,които са цитирани по надолу в темата още миналата година-190 за три месеца. Shocked Категорично в тази школа децата не са по-добри в сравнение с нашите.А пък изискването за репетиционно облекло е просто нелепо,когато се касае за 4-5 г. дете.Трико,чорапогащник и цвички(туфли) и прибрана коса са напълно достатъчни.Поне според мен. Grinning

# 168
Минавам само да ви споделя малкото си балеринче Crazy Heart Eyes

# 169
  • гр. София

Тез палци на кой номер отговарят? Laughing

# 170

Тез палци на кой номер отговарят? Laughing
Палците са номер 6 ХХХ Н, на кака й са  Crazy
...обаче малката се опитва да ме убеди, че почти са й точно  ooooh! Joy

# 171
http://www.baleteva.com/home.html

Това е балетната школа,която посещава дъщеря ми от 4г.Имам  впечатления от нивото на почти всички школи в София,защото на всички фестивали се явяват едни и същи.Втрещена съм от цените,които са цитирани по надолу в темата още миналата година-190 за три месеца. Shocked Категорично в тази школа децата не са по-добри в сравнение с нашите.А пък изискването за репетиционно облекло е просто нелепо,когато се касае за 4-5 г. дете.Трико,чорапогащник и цвички(туфли) и прибрана коса са напълно достатъчни.Поне според мен. Grinning
Там ходи и на моята приятелка детето  ние не успяхме да се уредим малката се разева и провали часа на сладката госпожа ще опитаме пак другата година.школата е яка

# 172
  • София
Руска, верно са й почти точни... Joy

Ние се порбвахме за балета. Толкова много искаше преди това, а като дойдохме до залата не поиска да влезе дори. Все пак успяхме да влезем по едно време да си облечем екипа - трябваше да имаме поличка, трико, туфли и чорапогащник, но така и не пожела да се включи при другите деца.
Аз под предлог излезах за млако от залата и не след дълго моято прнцеса се разплака застанала на вратата.  Много тъжно ми стана.
Таксата за три месеца е 250 лв. Та не разбрах таксата от 190 много ли ти се е сторила
Елица или малко? newsm78 Иначе преподавателката беше доста търпелива и мила. Директорката на школата също беше там и обърна внимание на всички, но така и не се престрашихме...

# 173
  • Sofia
Какви са тези цени? #Crazy Ние плащаме по 35 лв/месец за балета. Е, в читалище е, а не в някаква спешъл-школа, но и не ни трябва в момента такава.

# 174
  • София
Да, да правилната цена съм посочила.
250 лв за първите три месеца, а малко по-малко за следващите по три.

На модерния балет на който се пробвахме също, пък беше 60 лв на месец, но
там дори и да искаше момиченцето ми едва ли бих я оставила. Просто не ми допадна преподавателката и комбинацията на възрастови групи от около 3 до 7г заедно Embarassed

# 175
Shocked Тия цени на месец ли са, или за тримесечието? Thinking
Моите деца също ходят в читалище за по 30 лв
(на мен дори ми правят отстъпка за две, на едро един вид),
и мисля, че на този етап това им е съвсем достатъчно като балетна култура. Rolling Eyes

# 176
  • София
За тримесечие ..демек по 83 лв на месец

# 177
  • гр. София
Дано нашата ръководителка не чете тук и тя да вдигне цените. Laughing Ама какви са тези пари,които ви искат?

Какви са тези цени? #Crazy Ние плащаме по 35 лв/месец за балета. Е, в читалище е, а не в някаква спешъл-школа, но и не ни трябва в момента такава.

И ние сме в читалище.Какво значение има дали е школата на еди си коя?Мисля ,че на всяка майка и е ясно,че посещавайки тези занимания,от детето и няма да стане професионална балерина.За това си има училище.
Само да добавя,че в нашата школа ни събират еднократно по 20 лв. на година за костюми за представленията,които се изнасят.Ние майките нямаме никакви грижи да шием и т.н.Това за мен лично е голямо облекчение.

# 178
За тримесечие ..демек по 83 лв на месец
Егати!  Shocked
...от четиригодишни ли ги правят вече прими? ooooh!....и от къв зор? ooooh!
Кво толкова правят за тези пари? ....ако не е тайна, естествено? Thinking

# 179
  • гр. София
Руска,не зная какво толкова правят за тези пари,но както бях писала вчера, имам наблюдения от 4-5г. вече. Всяка Коледа, фондация Гришко прави празницичен концерт.Почти всички читалища и школи взимат участие."Богатите" школи се набиват на очи с големи състави и скъпи костюми.Но за балет и танц може да се поспори.Но всички се умиляват от красивата картинка.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 16:57 от ellytza

Общи условия

Активация на акаунт