Балет или художествена гимнастика?

• 138 718
  • 565
  •   1
Отговори
# 300
здравейте,

Дъщеря ми е на 3г.и половина.Бих искала да я запиша на балет,народни танци или художествена гимнастика.Бихте ли ми казали къде в Хаджи Димитър има нещо подходяшо? newsm78

Благодаря ви  Blush

# 301
  • София
Не е ли малка за народни танци? Виж в читалище "Иван Вазов", преди имаше три възрастови групи. За балет, мисля, че най-близо ти е Дом на културата “Средец”, а Герена за художествена гимнастика.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 13:02 от кльомба

# 302
  • София
той Хаджи Димитър не е много близо до Ив. Вазов...
а за народин тани не е малко детето...то по детските градини редовно има народни танци и си играят децта...

# 303
  • София
той Хаджи Димитър не е много близо до Ив. Вазов...
Читалището в "центъра" на Хаджи Димитър се казва "Иван Вазов".

# 304
  • София
 Embarassed извинявам се ooooh!

# 305
Здравейте и от мен.Моята дъщеря ходи на балет и е много доволна .В Пловдив има няколко места, но ние избрахме най-близкото/ а и отзивите за преподавателката бяха много добри/ -читалище "Христо Ботев".Прочетах  темата с интерес.Май за балета са повечето гласове .Каквото и да изберат децата, щом се занимават с удоволствие е чудесно.  HugРазвиват се и придобиват самочувствие и дисциплинираност.Дъщеря ми от 3 годишна, говореше само за балет.Изчакахме да наближи 5 години и я записах.Аз също предложих, ако иска да я заведа на худ.гимнастика, спортни танци, народни. Не ,та не -балет.Пуснах и да гледа репетиция ,да не си мисли, че балета е само хубави костюми ,а много труд и т.н. Беше категорична .Съпругът ми мислеше, че ще се откаже заради натоварването, дисциплината ,еднообразието да се повтаря едно и също нещо. Ами не -възхитена е . newsm78Учителката и казва ,че не е виждала толкова дисциплинирано и съсредоточено дете .Аз чак се смутих, от толкова похвали.Но съм против да се занимава професионално и с балет и с художествена гимнастика.

# 306
Здравейте мами!:)Бих искала, ако имате възможност да ми препоръчате клуб за балет, народни танци, плуване или занимания по английски език за дъщеря ми, която скоро навършва 3 годинки в района на центъра(Медицинска академия, 5-те кьошета, НДК).Знам, че е още малка, но има огромно желание да ходи на балет и да танцува...Благодаря:)

# 307
  • светлата страна на Луната
Здравей, дъщеря ми навършва 5 години този месец! Hug Вече втора година посещаваме школата по класически балет към студио "Ева" в читалище "Г.С.Раковски" .Харесва й! Peace Laughing А за центъра знам, че моя приятелка води дъщеря си някъде на ул.Кракра - сигурно в младежкия дом на балет към студиото на Маша Илиева. Иначе и художествената гимнастика ми харесва, но...балета ми се вижда по-красиво изкуство!  bouquet

# 308
  • София
gloria123, дъщеря ми миналата година посещаваше балетна школа Финес. Намира се точно до НДК, в читалище Денкоглу, на ул. "Цар Асен" 80. Много й харесваше. Аз много съжалявам, че заради училището сега няма как да я водим.

# 309
  • София / Пловдив
.....В Пловдив има няколко места, но ние избрахме най-близкото/ а и отзивите за преподавателката бяха много добри/ -читалище "Христо Ботев"......

Коя е преподавателката?

# 310
Преподавателката е Марияна Рангелова.Децата научават много и напредват бързо .Посреща ги с усмивка, но по време на урока е строга. Децата имат респект ,но не ходят със страх ,а с удоволствие.

# 311
  • София / Пловдив
Преподавателката е Марияна Рангелова....

Рангелова или Ангелова?

# 312
Рангелова

# 313
  • София / Пловдив
Ок, мерси.
Значи не е тази, за която се сещам аз.

# 314
  • София
Скоро минах край балетен магазин в центъра на София - май около НДК. Казах си, че ще запомня къде е, ама... Blush Сега изобщо нямам идея. Някой знае ли магазини, освен този зад Плиска и магазина на Шипка?

Общи условия

Активация на акаунт