Кекс с босилек пригответе, АВГУСТ да не изтървете

• 15 672
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Честит голям празник на всички празниващи и не празнуващи, вярващи и невярващи.

Аз съм именячка, но не знам как да кача снимка затова смятайте се за почерпени.

Честити нови бебета на новите мами. Много е вълнуващо!!! На Емили разказа е страхотен.
Честита Мариела на Бланш! Нека Богородица бди над нея през целия и живот!

Ядат ми се портокали ама ужасно  Shocked Вече и аз изперкулясах.

Мацки видимо си виждам корема, че ми изглежда доста по-малък. Това нормално ли е. Дали защото се е смъкнал?

На добър час на всички раждащи днес!

# 211
  • София
Здравейте, момичета!

Наистина много малко останахме не родилите,но и нашият ред ще дойде Wink

Честит Имен Ден и Рожден Ден на всички празнуващи!Бъдете усмихнати,силни,обичани newsm51

Благодарности на Емили и мама Галка за хубавите разказчета!Дано при всички ни раждането мине леко и безпроблемно Praynig
Честито бебче Милена на Меранда!
Честито бебче Богдан на Black Eyed
Честито бебче Мариела на Бланш
Честито бебче Максим на Иренка[/color
Честито бебче Габриела на Wikibg
Нека ви носят много радост малките съкровища  bouquet

П.П.Между другото Steli_Meli се изгуби.. newsm78

# 212
  • Бургас
Честит празник на всички! Нека Богородица заклиля всички нас и семействата ни!
Честито на всички обебили се мами! Да са им здрави и послушни бебенцата! Бързо възстановяване на мамите.  Hug
Стискам палци на всички, които раждат или са тръгнали да раждат днес да мине леко  Simple Smile

Ние преди малко се нахранихме и мирясахме вече. Тези дни вече мислим да се извеждаме навън, обаче големи жеги пак.

# 213
Тук съм Пинки, просто ми се искаше сутринта да отида до църквата, но имаше поне 100 човека отвън и още толкова вътре...
Та се отказах  Tired

Сега честито на всички бебчета и майчета, този път и аз няма да изброявам поименно, че ще пропусна някой!  Hug

Като ми остане малко повече време ще пусна и по-дълъг пост  Embarassed , че сега ми се иска да чистя, да чистя, да подреждам.......  Mr. Green

Ох, не знам как ще изкарам и аз и другата седмица, тежко ми е, наболява ме този корем огромен  Thinking

Хайде, прегръщам ви всички и пишете да има какво да чета после!  Hug  Heart Eyes

# 214
Между другото, едно предложение за заглавие към Интрига (или който ще подготвя темичка после): Богородица закриля АВГУСТовската дружина!  Hug

# 215
  • София
Meranda, да ти е честита дъщеричката Милена Simple Smile Много здраве, радост и късмет й желая  Grinning

Интрига и аз разни шашави сънища сънувах, съвсем се побърках вече - само раждането ми е в главата  Crazy

Селена, не мога нищо да кажа по въпроса с големината на корема, защото на мен моя си ми изглежда еднакво голям, независимо дали се е смъкнал или не. С Лори не бях с такива размери и сега като се погледна в огледалото и се шашкам чак  Simple Smile

Попи, днес и утре изчакай, да отминат малко горещините и тогава излизайте Simple Smile Те и по ТВ-то предупредиха да се внимава покрай тези горещини.

Стели Мели, чудно заглавийце си предложила, с две ръце съм ЗА  Grinning

# 216
Емили , много вълнуващ разказ! Благодаря и на всички останали, които споделиха с нас   bouquet  Още по-силно ми се прииска да раждам нормално  Cry , нооо както каза вече някой - няма значение как ще излязат. На мен ми остават само 3 дни до заветния ден, когато ще си гушна най-после бебчетои вече нямам търпение, но не се страхувам. Mr. Green
Като си говорите за сънища - аз пък снощи сънувах че изведнъж ми теква кърма...ама теква слабо казано - пръскаше яко  Joy
Толкова още неща исках да кажа на толкова момичета докато ви четох (че не бях влизала от вторник), а забравих, ама.....нали знаете  Laughing

Честито на всички нови мами, да са им живи и здрави бебоците и много радост да им носят!   newsm51
На всички, на които им предстои - кураж и успех   fingerscrossed

# 217
  • Лондон
И аз съм още тук...  Cry... без никакви признаци за скорошно раждане...  Confused

Честито на Бланш! Да й е жива и здрава щерката!

# 218
Честити бебчета на Иренка,Бланш,Меранда, Black Eyed,и Wikibg да са им живи и здрави имного да ги радват! 
Стискам палци на Бобито,дано всичко мине леко и скоро да гушка своето момченце!

# 219
Аз пак съм тук Simple Smile Нещо наистина намаляваме, от жега ли е от хубави събития ли е  Mr. Green не знам.
Ние още сме 2 в 1.

Ходих да взимам книжката с новото име  и талона(, за да се бенефитвам както се казва сега от голямото шкембе) от КАТ и голям майтап цялата опашка само от бременни Simple Smile))) Наредихме се и ние . По едно време един татко връхлита и вика "Жена ми да мине отпред, че е бременна .." е няма такъв смях Simple Smile)).

Толкова хубави новини и поводи се трупат, че вече не знам на кого честитих и на кого не. Прегръщам всички с повод и без повод Simple Smile

Емили, благодаря ти мила за хубавия разказ. Сигурна съм, че повдигна духа на всички нас, които чакаме и ни изпълни с увереност, че раждането не е страшно, а прекрасно изживяване!

Аз пък имам идея за такава идея за тема:

Наполовина АВГУСТовската банда в редички бута колички, другата от жегата подута, чака бебчо да намери пролука Simple Smile

От вчера ми се пие нещо и вече сгънах две бурканчета и още съм жадна. Май ще мина през Била да презаредя ...

# 220
Днес в 11:56 се роди бебе Борис на мама Малкабуби, с царствените мерки, подхождащи на името му 3450гр, 50см. Нека Богородичка ги закриля и винаги бъде с тях!!!

Дошъл е при мама със спешно секцио, защото на 5тата минута от системата се оказва,че по време на контракция му падат тоновете. Бил е свикан спешно екип, който е извършил секциото. Най-важното е че и мама и бебчо са добре, а мама каза че той е най-красивия на света Simple Smile

# 221
Браво на Малкабуби, като се беше притеснила милата!  Hug

Да й е жив и здрав!  Hug

# 222
Честит празник на всички,които празнуват днес!!!: bouquet:
Нека Света Богородица донесе здраве и щастие на всички нас!
 newsm17
Честито и на новите мами и бебенца-да са много здрави и щастливи!!!
 newsm51
Честито на всички,които са имали повод за празнуване-именяци и рожденници!
 smile3525
И ние още сме 2 в 1. След днешния пълен преглед се оказа,че нямам все още никакво разкритие,бебка е добре,водите са намаляли,но има още,не са на минимума,плацентата е узряла,но също има още хляб в нея.И такаааа.Явно и ние ще се поносим повечко време.Ако до 1 седмица след термин не съм родила,ще ми предизвикват раждане,но има съмнения и че съм с тесен таз,та накрая може да се стигне и до секцио...А не може ли направо секцио-защо трябва да мина през всичко друго и пак до там да опрем newsm78. Сега поне съм по-спокойна,че бебчето си е добре вътре.
Та може да не пиша често,но засега съм с вас.
Успех на всички,които днес ще раждат!Желая им най-прекрасната среща с малките им съкровища!!!
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 223
ЕЕЕЕ ЧЕСТИТ БОРИС НА МАЛКАБУБИ, да расте здрав и красив за радост на мама и тате.
Ехааа щом Бубето роди съм спокойна вече Mr. Green, милата така се беше ошашкала (а знаете при мен каква параноя е Mr. Green) вече имам сили за всичко, което ми предстои. Много се радвам за Бубито и малкия Бубчо Mr. Green

А ква жега е не е истина, пък и в каква ще раждаме живот и здраве, майкоууу другата седмица го дават пак пек Whistling, ега до неделя се "оправиме", да фанем разлаждането тогава Mr. Green
Леле нещо не съм в ред вече тотално Sick

ПП. Танче, извинявай сега видях, че си писала за Шейновото - ще си запиша номера ти и ако съм там тогава ще се видим - дано Hug

# 224
newsm51 Честита Габриела на мама Викибг  newsm51

newsm51  Честита Мариела на мама Бланш  newsm51

newsm51 Честита Милена на мама Меранда  newsm51

smile3525 Честит Борис на мама Малка Буби  smile3525

Живи и здрави да са ви рожбите  Praynig Толкова се радвам за вас  Hug

Момичета, и аз още съм тук  Mr. Green Няма изгледи за скорошно раждане май  Mr. Green Викам поне 20 август да изчакам да си дойде сестра ми от чужбина, та да присъства на раждането. Този вариант беше отпаднал, щото викам си - оооооооо до тогава ще съм родила.... ама както е тръгнало  Joy Оставам и аз в последните редици, пък да видим какво ще стане  Joy

Наполовина АВГУСТовската банда в редички бута колички, другата от жегата подута, чака бебчо да намери пролука Simple Smile[/b]

Ааааааааааааааааааааа, може и да започна да раждам  hahaha  hahaha  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт