Кекс с босилек пригответе, АВГУСТ да не изтървете

• 15 658
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Честит Празник на всички! Нека Богородица закриля всички нас - родили или още в очакване и нашите рожби!

Честита Габриела на мама Викибг!
Честита Мариела на мама Бланш!
Честита Милена на мама Меранда!
Честит Борис на мама Малкабуби!

Ако съм на мястото на тези, които имат още мъничко до термин, изобщо няма да се натискам да раждам. Такова хронично недоспиване ме гони, че вече и името си не мога да кажа. Кърмене, колики, гушкане и пак отначало. Така, че помързелувайте си още малко, че после нямааа. Hug

Това с меренето на таза само в България май го има. Тук никой не мери. Явно не е много достоверно. Лягаш и раждаш, ако можеш. Мелфин, колко е размера на главата според видеозона?

# 241
Мелфин не се притеснявай от тесния таз. Според докторите тук това изобщо не е критерий. Най-много зависи от позицията и размера на бебето. А тези измервания на бебето са много, много относителни и не винаги акуратни. Така че не съжалявай, че не си избрала секцио.
Ако се наложи ще те резнат, но аз си мисля че е много по-добре ако бебче се роди нормално.
И на мен ми мериха таза 19 като си бях в България, но не мисля за това. В края на краищата ако не мине ще трябва да е секцио.

# 242
Това с меренето на таза само в България май го има. Тук никой не мери. Явно не е много достоверно. Лягаш и раждаш, ако можеш. Мелфин, колко е размера на главата според видеозона?

Мартини Мама, по видеозон от 07 юли главата на бебчо е 93.5 мм. Следващата снимка не мога да я намеря, но си беше към 10см преди 3 седмици, а сегааааааааааааааааа  #Crazy

Мен секциото не ме притеснява, хич не искам да ставам майка героиня, ама поне като съм за секцио преди това да не се мъча със системи и контракции и т.н.

# 243
  • Бургас/Пз
Eй, Бланш, изостави ни ти с Бобито и сега и на Бобито ако й кажат че ще се наложи секцио, аз ще си остана самичка сигурно накрая в тая темичка.

Асе и аз съм тук, влизам по-рядко защото нямам нет постоянно.

Такааа, ЧЕСТИТО НА МАЛКАБУБИ И НА БЛАНШ, да се им живи и здрави бебчетата и много да ги радват.

Аз днес бях на запис на тоновете. Всичко е ок. Изгледи за раждане - никакви. И така ще си седим в София и ще си чакаме. Ако има навити са кафе и последна среща очаквам да пишете.

# 244
Мале колко бебчета съм изпуснала покрай моята гладница  Grinning
да си ви живи и здрави,да ви слушкат(особено нощем  Wink ),да са гордостта на мама и тати(не изброявам поименно,че ще изпусна някого,за кото се извинявам  Embarassed )

Поздрави и за всички именници и рожденници на този свят ден!!!Нека Богородица закриля всички!!!

иска да питам родилите мами-вашите бебчета повръщат ли,че Дари вче няколко пъти след ядене връща част от поръчката и се чудя дали е нормално или трябва да звъня на педиатърката? newsm78
а пъпчето ОЩЕ НЕ Е ПАДНАЛО!!!
и още нещо-как върви прибирането на коремите,имам чувството,че тоя мех(не е много голям де,ама ме дразни) няма да се прибере никога?
забравих да кажа ,че разходката мина добре,Дари не спа ,но и не плака,ще пусна снимки тези дни

целувки и успех на всички ,които още не са родили !!!

# 245
  • Бургас
Честито бебе на Малката буби! Много да слушка мама, а на мама бързо възстановяване.
Ех Ани днеска си мислех как са нещата при теб. Явно още чакаш  Hug
Стела моя мъник няколко пъти връща на струйка. Ама и той не винаги се оригва колкото и да го държа. И моето шкемби застана на едно положение и дотам. Има време ще спадне.
Си кей изобщо няма да излизаме. То аз мога да пукна пък представям си детенцето.

# 246
Здравейте, милички мои! Искам най-сърдечно да ви благодаря за поздравите и хубавите пожелания!  Hug Нямах възможност да ви изчета всичко (но поздравите поуспях), на вас трудно ви се смогва!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ! ЖЕЛАЯ ИМ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЕБЧЕТА И МНОГО МНОГО КЪСМЕТ!  newsm51 smile3525 newsm51

А НА ВСИЧКИ, НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ - УСПОКОЙТЕ СЕ, ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ И В СВОИТЕ БЕБЧЕТА! И ЗНАЙТЕ, ЧЕ НАИСТИНА ИМА РАЖДАНИЯ КАТО ПО ФИЛМИТЕ - БЪРЗИ И ЛЕСНИ, ДОКАТО СЕ УСЕТИШ, ЧЕ РАЖДАШ И ТО ВЕЧЕ СТАНАЛО! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ГО ОТ СЪРЦЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ ТАКОВА РАЖДАНЕ!  Hug Peace Heart Eyes

Днес ни изписаха и за сега вкъщи се чувстваме супер - спокойни, свежи и бодри. Аз се чувствам много добре, дори си сядам вече на д...то  Crazy . Малко по-късно или утре ще се включа пак да ви разкажа за моето бързо раждане, а за сега ще ви кача малко снимчици на моя голям юнак Калоян.
 Hug

# 247
Стела, нормално е да връщат. Ако връща всеки път или много често, можеш да я слагаш да спи с повдигната горна част на тялото на около 30 градуса. Нарича се "позиционно лечение" и в болницата не правим нищо по-различно с бебета, които връщат. Можеш да я повдигнеш примерно, като сложиш допълнително одеало под чаршафа или пригодиш нещо, каквото се сетиш.

# 248
  • София
Честит Борис на Малкабуби smile3525 Всичко най-красиво им желая, да е здравичък и добричък, а на гордата мама - бързо възстановяване  Hug

Брит, много ме разсмя това с шофьорските книжки, това е било за скрита камера  Joy

Диди и аз се надявам малко да захладнее и така да раждаме, че в тези жеги се неиздържа  ooooh! Абе то ние минахме през всички горещини, това е орисията да се ражда през август Wink

Пухи, честит ви нотариален акт, това си е хубаво събитие  Grinning С кеф да си стегнете дома и да се наслаждавате само на хубави емоции в него  Wink

Коте, гушкайте си се с бебка, колкото ти душа иска и ги остави тези студени съвети да се кърми макс. 10мин и да не си гушкаш детенце  #2gunfire Наслаждавайте си се една на друга и да не ти пука  Hug

Валени, добре завърнали да сте Simple Smile Пожелавам ти и за напред да се чувстваш свежа, бодра и спокойна Simple Smile С нетърпение ще чакам снимчици да гледам, както и тези на Стела  Grinning

# 249
  • София
Днес в 11:56ч. нашата мила malkabubi е родила своя син Борис с перфектните мерки 3450гр. и 50см.

Буби е родила със спешно секцио, защото на 5 мин. от системата тоновете на бебчо са почнали да падат, но важното е, че всичко е минало благополучно.
Мама е добре и каза, че Борис е най-красивия Grinning

В 15:10ч. пък скъпата ни bobito81 е родила своето момченце Александър с размери 3100гр. и 49см.

Тя също е родила секцио със спинална упойка. Каза, че е много щастлива и, че малкия прилича на баща си.

И двете мами изпращат много поздрави на всички ви и желаят леки раждания Grinning

# 250
 smile3525 Честит Александър на мама Бобито  smile3525

Да е жив и здрав и много да я радва  smile3525

# 251
  • София
Честит малък мъж на Бобито!Нека внесе много радост в дома !!! smile3525 smile3525 smile3525

# 252
Честити да са ни новите Августинчета,
красиви принцески и чаровни принцчета !

Добре дошъл Борис на Малкабуби,
въпреки, че доста време се почуди !

Дойде ред и Бланш на Мариелка,
да й връзва розова корделка !

Иренка бързо да се възстановява
и Максим бързо да наддава !

Чу се и вик през океана
ето я и Габриелка на Вики мама !

Милена на Меранда да я слушка,
да папа, да се смее, да се гушка !

Богдан мама Блек айд ощастливи,
предстоят им най-прекрасни дни !

Сложиха й първата премяна
и на малката Димана !

Ах, ето и Александър Велики се роди,
добре че Бобито стопените играчки подмени !

Ея е права, аз си чакам секциото, оглеждам се  Rolling Eyes и си трайкам  Mr. Green

# 253
Bobito да ти е живо и здраво, мнооого щастливо и обичано детенцето.     bouquet

А на всички мамита много поздрави от Миши. С бебка са добре и другата седмица ще ги изписват.

Меги цепиш мрака просто. Ти си била голям поетичен талант  bouquet

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 19:04 от Asija

# 254
ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ НА ВСИЧКИ МАМИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ!

Ех, че много бебчета днес..., а можеше и моето да е сред тях. Ама нали съм си пъзла.... Embarassed 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ДАНО СВЕТА БОГОРОДИЦА БЪДЕ С НАС СЕГА И ЗАНАПРЕД!

Общи условия

Активация на акаунт