Кекс с босилек пригответе, АВГУСТ да не изтървете

• 15 924
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Честито на Devotion и на Котето Марта! Да са им живи и здрави дечицата и само радост да им носят! Hug

Ех, Котеее страхотна е Марулка, и определено ще е къдрава, не знам за баща ти Wink

Синдарелка, направо ме разплака с разказа си, наистина си мислехме за теб, дано да сме поногнали поне с това! Радвам се, че си попаднала на добри лекари!  Hug

Иренка, аз при първото секцио също бях с пълна упойка и съответно тръбички, но изобщо не съм и разбрала, абсолютно нищо ми нямаше на гърлото после, а кога са ги вадили не помня!  Hug

Граци, много хубави снимките ви с Ния, само не мога да преценя на кой прилича повече, на теб или на таткото!  Flutter

Ние до сега със свеки чистихме, нищо че има още за мърсене, поне малко да се приведе къщата в ред!  Tired Сега отивам малко да полегна, че корема се умори!  Crazy

# 91
Здравейте мамчета ,честито на всички нови бебчета и леко раждане на останалите.
Аз се вмъквам в темичката ви да кажа че имам останал Инфакол ,ако някой прояви интерес да ми пише на лични аз съм от Пловдив.

# 92
 newsm51 Честита Михаела на Котето Марта  newsm51

newsm51 Честита Александра на мама Devotion  newsm51

Живи и здрави да са им куклите и много да ги радват   love001

Аз днес няма какво да отчитам, само факта, че за първи път през цялата ми бременност дребосъка на спа през ноща.  Sick Съответно и аз  Shocked Какъв беше този купон в корема ми, така и не разбрах. Викам си - поне да е прощална вечер  Praynig Време му е да се изнася вече  Joy Ако изкарам до утре ще ходя на тонове, пък да видим.  newsm78

# 93
Честити бебчовци на Devotion и Котето Марта! Да си ви живи и здрави и много радост да ви носят!
Коте, Михаела е голяма сладуранка, радвам се, че си добре и даже вече си с нас, браво на теб  Hug!
Иренка, аз бях със спинална, но в последствие се наложи да ме приспиват, защото започнах да усещам болка. Това обаче се случи, защото се наложи да разширят обхвата на операцията поради някаква специфика на матката ми. И аз като Синдарела имах големи усложнения и операцията ми не мина никак леко, а за часовете след операцията няма да говоря, не искам да се връщам към това. Та ако всичко е нормално няма защо да се се страхуваш от спинална или епидурална анестезия. Наистина усещаш всичко, не няма никаква болка (поне в началото нямах, а "нормалните" хора нямат до края). Не е гадно, че чуваш лекарите даже е интересно. Аз съжалявам, че се наложи да ме приспят и не можах да изживея пълноценно срещата с бебо. Помня го момента, но в просъница, а не в пълно съзнание. Както и да е. Не му мисли толкова, вярвай, че всичко ще мине без проблеми  Peace!
Относно коликите това е интересно: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/675/51/. Асе, благодаря ти за отговора а капките. Аз му давам по 15 капки преди ядене с една лъжичка и той си ги хапва. Вече се убедих, че всяко бебе различно се влияе от лекарствата. Която майка да питам всяка различно ми казва. Една е доволна от едно, друга от друго. Трябва да се пробва явно.

# 94
Момичета, днес по изключение съм щъркел, току що Асето ми препрати следния смс:
Нашата Миши току що е родила принцеса Анна с перфектните мерки: 3500г и 50 см-да са живи и здрави  bouquetпри мама са се появили някакви усложнения, но подробности ще ви даде самата тя, когато си дойде

# 95
 newsm51 Честита принцеса Анна на мама Миши  newsm51

# 96
Честита дъщеричка на Миши да е жива и здрава и много да радва мама и татко!
Днес май е ден на момичетата!

# 97
  • София
Честита Анна на Миши  bouquet
Нека малката кукла расте здрава и щастлива, а мама бързо да се възстанови Grinning

Бланш ме изпревари с новината Laughing

# 98
  • София
ЧЕСТИТА КУКЛА НА МАМА МИШИ!!!

# 99
Днес е ден на женските мами ! Честито на всички!

newsm51 newsm51 newsm51

# 100
  • Germany
Честити принцеси на Котката Марта, Devotion и Миши!!! Ей че хубаво! Браво момичета!

# 101
Честита принцеса на Миши   bouquet ! Да им е жива и здрава и много да ги радва, а на мама Миши бързо възстановяване!

# 102
Честита Александра на Devotion!
Честита Михаела на Марта!
Честита Анна на Миши!

Да са здрави, много щастливи, да растат умни и красиви!

Някой може ли да ми помогне с линк към видео, как се омотава проклетия слинг?  Twisted Evil

# 103
Честито коте на Марта!
Честито на Миши!
Пожелавам на мамите бързо да се възстановят и да се радват на здрави дечица с усмихнати личица !

Токущо се връщаме от болницата - фалшива тревога... Ама контракции на 3 мин не бяха за пренебрегване, докато стигнем обаче всичко размина..  newsm78 излагация.

# 104
здравейте и от мен

ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА КОТКАТА МАРТА И МИШИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИИ УСМИХНАТИ ЗАЕДНО ! ВСИЧКО НАЙ НАЙ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

леле Брит, поизплашила си се  Shocked

аз съм си все същото, ходих на тонове вс наред, даже се набутах и при доктора да го приитискам с въпроси защо бързаме, но той не ми даде нещо по-различен отговор от вчера. той гаранции не можел да ми даде, такова било професионалното му мнение, така практикувал от 20 години и от неговия опит т.н., по-сигурно било щото плацентата нали калцирана малко вече. явно ще си раждам на Богородица, белкем ме пази.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт