Секс при 50 годишните?

• 44 145
  • 330
  •   1
Отговори
# 180
Кво общо има моралът и панталоните за бременни?  Laughing

Като засека пак бабето в поликлиниката ще я попитам. Обект на раздразнението и не бяха панталоните-модел за бременни, а панталони, обути от жена - тоест жените трябва да ходят само с рокли и то широки, иначе не са морални. И да не им се вижда корема, фигурата и забравих още какво. Разказах го тук, защото бабет страшно ми заприлича на авторката - и двете възмутени от външния вид на другарчето.  Grinning
Значи между "бабет" и мен разликата е, че тя се възмущава по принцип от младите. А аз - от конкретна ситуация. Не е мястото и времето, по време на работа, в офиса, тя да се явява по този начин. Все едно ти да отидеш разрошена, с размазан грим и смучки и да искаш банков кредит или пък да даваш.

# 181
  • София
Сори, ама нещо си с грешка в логиката, buni.

1. Тези смучки не ме засягат докато не са на врата на мъжа ми, например, особено ако съм сигурна, че не съм ги направила аз. Предполагам същото важи и за другите моралистки.
2. За въпросната жена стана ясно, че е напълно свободна и следователно може да прави каквото намери за добре, ако ще да се появява със смучки и на носа.
3. Между т.1 и т2 не може да се прави никаква връзка.

# 182
С оглед на цялата сага, шефът може и само привидно да е ядосан. Ако ви е чул подшушванията, а всъщност самия той е гордия смукач...стягайте се за дисциплинарни уволнения.
Не, не. Той искренно е ядосан. Ама хич не се преструва. Тя наистина е на отговорна длъжност, без нея е трудно много. Аз започвам да се притеснявам дали не й се е случило нещо на тази жена, кой знае с кого се е забъркала Rolling Eyes

# 183
  • София
Ооо, Radostina, логиката ми изобщо не се води само от конкретната тема. Просто виждам как някои потребителки  се пишат много разкрепостени във всяко отношение, но само когато им изнася, явно не съм се изразила правилно.

# 184
  • София
Случайно да си срещала човек, който следва едни и същи принципи и поведение във всяко отношение? Не си. Няма и да срещнеш. Разбира се, че всеки от нас се пише един или друг, когато му изнася. Нормално е. Може да не изглежда особено морално, но е така.

# 185

...Просто съм против всякаква показност на сексуалността....
Ей това, направо ме стресна!

Мен чак да ме е стреснало - не ме е. Обаче имам един въпрос, Пухчето.
Щом си против всякаква такава показност, никога не слагаш червило, така ли? Не се обличаш секси (няма предвид на работа), когато излизаш, не обуваш обувки на високи токове, въобще по никакъв начин не се стараеш да бъдеш харесвана, така ли е. Защото гореизброените неща се правят все с цел да подчертаем сексуалността си, признаваш или не. Нали знаеш какво казват психолозите за червисването на устните?

# 186
  • по пътя на светлината
А това не е ли дискриминация срещу по-възрастните жени, правещи секс?  Thinking
Анту, благодаря ти за обобщението на мненията! Ето затова скачат повечето, защото го почувстваха или приеха по този начин. Аз не съм против секса и синките на и над 50 години - радват ме такива неща, пожелателни са! Но не одобрявам някой да ми развява интимния си живот под носа по време на работа. Това е все едно аз да си излея лошото настроение от службата върху детето ми. Затова на едното му се вика личен живот, на другото - работа. Високите постове предполагат по-голям служебен ангажимент и съответни ограничения в личен план. Аз го казах от ясно по-ясно - това, че не ходя със синки на работа не значи, че не правя секс, не значи и че от 10 години не съм имала синки. Егати твърдоглавието!
k.a.l.i.,ти чете ли темата? Или само заглавието и последната страничка? Иначе хубаво се смееш.

Въобще не съм я чела,нито пък съм писала в нея,само се смея...защо? Rolling Eyes

# 187

...Просто съм против всякаква показност на сексуалността....
Ей това, направо ме стресна!

Мен чак да ме е стреснало - не ме е. Обаче имам един въпрос, Пухчето.
Щом си против всякаква такава показност, никога не слагаш червило, така ли? Не се обличаш секси (няма предвид на работа), когато излизаш, не обуваш обувки на високи токове, въобще по никакъв начин не се стараеш да бъдеш харесвана, така ли е. Защото гореизброените неща се правят все с цел да подчертаем сексуалността си, признаваш или не. Нали знаеш какво казват психолозите за червисването на устните?
ключовата фраза е "на работа". иначе ако ще в кожени дрехи да ходи и с камшици като аксесоар. а това за червисването не го знам, моля сподели

# 188
като попрехвърлих темата на мен ми направи впечатление,че пухчето пише по всяко време на деня Thinkingот тук си правя 2 извода-или всичко това е кьор фишек/нещо да си приказваме и спорим,защото си нямаме работа/ или тя е на работното си място и оттам пише във форума т.е. тя не си изпълнява задълженията,за които й плащат, а си шатка по форумите и коментира тези, без които работата върви трудно/сама го призна за колежката си/

# 189
Искам да попитам авторката ?
Тя като стане на 50г ще легне и ще чака да умрели?
Абе момиче ти в какък свят живееш?
Ако искаш да знаеш на 50г. секса е най хубав.
Молисе да стигнеш тези години и да го изпиташ.

# 190
Авторката не ще да гледа смучки само...  Laughing

# 191
ТИ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА - ЩЕ ОТИДЕШ ЛИ СЪС СМУЧКИ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА?
А ако отида ТИ ЩЕ СИ ВЗЕМЕШ ЛИ ДЕТЕТО??? Защото ,ако си го вземеш да отида още на 1 септември със смучки и от 29  да останат 15 .Все 10-14 моралистки ще се намерят и ще черпя тогава.  Нали нещата са 50 на 50 противници и защитници.Mr. Green Пък и ще помогна за решаването на проблема с местата в ДГ. Mr. Green
              Всъщност това е добра идея за намаляване на децата в групата и по-нормални условия на работа.И мисля,че колегите ще си жертват морала и също ще дойдат със смучки и всичко това в името на по-доброто гледане и възпитаване на децата при нормални човешки условия,а не по 30-35 в помещение за 22. Mr. Green Само се чудя  newsm78 и за млади,и за стари ....ами ако на татковците им хареса ? Какво ще правим тогава? Mr. Green Боже,ми то за по-старите има и дядовци. Laughing

# 192
Добре де, аз не разбрах сега какво стана с корпоративните клиенти. Може пък и да са се зарадвали, знае ли човек.  newsm78 Както тука въпросната дама си има защитници и противници, така и въпросните клиенти са 50 на 50 да я харесат....

Да, и аз да питам същото. Simple Smile Мда, корпоративните клиенти биха си рекли: Я виж каква енергична 50-сет годишна дама! Прави секс на тази възраст!? (кво и е на възрастта, не е ясно!  Thinking ) Значи и в работата си трябва да е енергична? newsm78 Т.е. това е една жена, която се чувства млада. Енергичността е присъща на младостта. Похвално до тук. Но тя е на 50 години! Значи и житейски опит има Peace Е, какво по-хубаво от това, млада по дух, енергична и с житейски опит!!! Кой не би искал подобна комбинация!? И ето ти удвояване на корпоративните клиенти. Тя, жената, печели клиенти, работа ви намира, а вие на кръст я разпънахте щото ни един клиент не сте намерили до сега. Ами оценили са я тези, дето са по-висшестоящи по гореизброените и качества и са я поставили на отговорин пост, с който явно се справя. Хващам се на бас, че въпросната дама не е някоя размъкната лелка, а достолепна, сексапилна жена, която само по лична карта е на 50-сет!
Няма ли някой да заключи темата? Grinning Всъщност искам анкета: кой е за и кой против да се ходи на работа със смучки на 50+ ? Много ми е интересен резултата! Twisted Evil

# 193
Балу, сакън!  Трябва после да чакаме някоя Меа или нещо подобно, а не се знае кога ще се появят.  Laughing

# 194
Балу, сакън!  Трябва после да чакаме някоя Меа или нещо подобно, а не се знае кога ще се появят.  Laughing
Мила, Тук Меи с лопата да ги ринеш Laughing Докато си помислиш, че ти е нужна някоя подобна и тя вече се разписала в темата... Wink

Общи условия

Активация на акаунт